نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: دیتا گریدی همراه با combobox

  1. #1

    دیتا گریدی همراه با combobox

    سلام دوستان
    من می خواهم ببینم میشه کاری کرد که دیتا گرید با انتخاب هریک از آیتمهای combobox تغییر کنه یعنی می شه تو قسمت where در query در دیتاگرید نوشت که بره جایی که فیلد برابر با انتخاب کاربر از combobox بود در دیتا گرید نمایش داد.
    اگر کسی می تونه کمک کنه خوشحال می شم
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    باعرض پوزش سوال شما از لحاظ آیین نگارش و مفهوم اشکال دارد

  3. #3

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    از نظر من که هیچ اشکالی نداره ویه سوال کاملا واضحی حالا به نظر هرکی مشکل داره بگه تا بیشتر توضیح بدم
    ولی حداقل یکی جواب درسته بده که ببینم این کار شدنیه؟

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    بله
    اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم میشه این کار و کرد
    حالا بیشتر توضیح بدید تا راهنمایی دوستان موثر باشه

  5. #5

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    فکر می کنم منظورم کاملا واضح باشه
    یه combobox تو صفحه گذاشتم همراه با یک دیتا گرید حالا می خواهم با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب می کنه اطلاعات رو تو صفحه نشون بده ومشکلم هم این جاست که نمی دونم چه جوری تو where که تو قسمت query دیتا گرید بنویسم که مثلا where name=combobox.selecteditem بود رو بهم نشونه بده امتحانش هم کردم ولی نشد

  6. #6

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    برای این قسمت شما می توانید
    selcom = ComboBox1.SelectedValue
    و سپس در query مر بوط به این صورت عمل کنید


    sqlcomm.commandtext=" select * from tblfrm where ax =" &selcom

    که ax نام ستونی که اطلاعات آن با combobox شما یکی است در این قسمت فرض شده که id combobox در نظر گرفته شده است

  7. #7

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    همه برنامه نویسا از همین روش شما استفاده میکنند "یک دوست"
    من تو برنامم با انتخاب نام طرف حساب کل مشخصات و گردش مالی شو میارم(تو کمبو)
    به این کد یه نگاه بنداز

     

    ol_cm = New OleDbCommand(" select * from Tabel where id = " & (Combo1.
    Text
    ) & " ", ol_cn)
    ol_da = New OleDbDataAdapter(ol_cm)
    ds = New DataSet
    ol_da.Fill(ds, "Tabel ")
    DataGridView1.DataSource = ds.Tables("Tabel ")

  8. #8

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    دوست عزیز ممنون از پاسختون
    ولی این چیزی که شما نوشته اید اگر اشتباه نکنم برای استفاده در یک فرم است واین رو خودم بلد بودم
    چیزی که هست من می خواهم از مقدار انتخابی combobox در داخل خود شرط دیتاگرید استفاده کنم که نمی تونم
    هر کی بلده تو رو خدا جواب بده خیلی گیرم
    می خوام ببینم اگر نمی شه فکر دیگه بکنم واگر هم می شه چه جوری؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    ممنون دوست عزیز از پاسختون
    فقط یه سوال برام پیش اومد اینکه شما نوشتید با sql server 2000 کار می کنه؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    شما این کد تو
    Combo1_SelectedIndexChanged
    مینویسی و هر وقت مقداری از combo انتخاب شد .......

  11. #11

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    دوست عزیز می شه یه توضیحی راجع به کدهاتون بدین
    من که از دو سه خط انتهایی چیزی نفهمیدم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار parsavb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    جلوي کامپيوتر
    پست
    210

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    دوستان با اجازه
    اگه منظوره دوستمون رو درست متوجه شده باشم باید بگم ، بله که میشه
    شما بایستی 2 تا dataadapter و dataset تعریف کنید یکی برای نمایش کل رکوردها و یکی برای نمایش ردیفی که می خواهید و یا انتخاب کرده اید و سپس تو خاصیت select index کومبو خودتون بنا به نیاز از اونها استفاده کنید

  13. #13

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    ممنون دوست عزیز از پاسختون میشه یک مقدار بیشتر راجع به این راه برام توضیح بدین

  14. #14

    نقل قول: دیتا گریدی همراه با combobox

    شما اسم جدول و فیلد های که میخواهید تو دیتا گرید نمایش بدی رو بزار این جا و اون فیلدی که میخواهی مقدار کمبو معادل اون بیاد.کدی که نوشتم خیلی روشنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •