نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک - مشکلی در خصوص تابع ShellExecute در دلفی (فوری)

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار میتی دات نت
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی ها
    پست
    151

    کمک - مشکلی در خصوص تابع ShellExecute در دلفی (فوری)

    به نام خدا

    با سلام خدمت همه دوستان :)

    من می خواهم در برنامه توسط توابع API یک فایل pdf را باز کنم به صورت زیر :

    <span dir=ltr><span dir=ltr>
    procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
    begin
    ShellExecute(0,'Open',Pchar('d:\Qs.pdf'),Nil,Nil,S W_NORMAL);
    end;

    </span></span>
    ولی در موقع اجرای برنامه LOGO برنامه Adobe Acrobat را نشان داده ولی برنامه اصلی باز نشده و فایل مورد نظر را نمایش نمیدهد ولی اگر از قبل برنامه Adobe Acrobat باز باشد بدون هیچ مشکلی فایل مورد نظر را نمایش می دهد .

    آیا کسی علت آنرا می داند . :?: :?:

    آیا راه بهتری وجود دارد . :idea:

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    :?: در ضمن چگونه در این قسمت تایپ مطالب از سمت چپ به راست امکان پذیر است

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    123
    به این شکل از اون استفاده کن

    AppName &#58;= 'C&#58;\WINME\Desktop\ti89la.pdf';
    ShellExecute&#40;0 , 'Open' , PChar&#40;ExtractFileName&#40;AppName&#41;&#41; ,
    '',PChar&#40;ExtractFilePath&#40;AppName&#41;&#41; ,SW_SHOWNORMAL&#41;;

  3. #3
    برای بخش دوم سوالت هم:
    http://www.barnamenevis.org/faq.php?mode=bbcode

  4. #4
    این رو امتحان کن:
    ShellExecute&#40;0,nil,Pchar&#40;'d&#58;\Qs.pdf'&#  41;,Nil,Nil,SW_NORMAL&#41;;

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار میتی دات نت
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی ها
    پست
    151
    با سلام خدمت دوستان عزیز :lol:

    جواب آقای Sohrab_Tapar کاملا درست بود و حتی نوشته خودم ولی اشکال در خود برنامه Adobe است .

    نگارش شماره 5 آن را روی چند دستگاه امتحان کردم و همچنان همین مشکل برقرار بود ولی با نصب نگارش شماره 6 آن مشکل حل شد .

    در خصوص پاسخ دوست عزیز SalarSoft به نظرم این حالت برای اجرای فایلهای exe باشد .

    =====
    با تشکر از همه دوستان :wink:

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    تابع FindExecutable هم مسیر برنامه اجرایی بازکننده یک فایل را برمی گرداند(در ShellAPI). :مخالف:
    گفتم شاید بدرد بخوره.
    :mrgreen:

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار میتی دات نت
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی ها
    پست
    151
    به نام خدا


    سلام (:D)

    مثل خودم خیلی آقایی :wink:

    :flower:

تاپیک های مشابه

  1. ShellExecute و متن اصلی ایمیل
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 15:43 عصر
  2. ShellExecute
    نوشته شده توسط مصطفی سمی زاده در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 اسفند 1387, 13:18 عصر
  3. Shellexecute و اجرای دستورات با چند پارامتر
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1385, 09:59 صبح
  4. ارسال میل توسط ShellExecute
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 21:39 عصر
  5. چرا در موقع استفاده از دستور ShellExecute این پیغام میاد؟
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1383, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •