نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل چیدمان کنترلها در WebPage

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    مشکل چیدمان کنترلها در WebPage

    با سلام
    مشکل من اینه که این کد ساده رو در WebPage خودم نوشتم :
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div align="center">
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="770" height="100%">
    <tr>
    <td>
    <asp:HyperLink ID="HyperEn" runat="server" CssClass="generalTextStyle">English</asp:HyperLink>
    <asp:HyperLink ID="HyperFa" runat="server" CssClass="generalTextStyle">فارسی</asp:HyperLink>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    </form>
    </body>


    در زمان Design، دو تا لینک در وسط صفحه وجود دارن، اما در runTime لینک ها در بالای صفحه ی من هستند، مشکل چیه ؟ چرا در Design یه جوری نشون میده و در runTime یه چیز دیگه ؟
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: مشکل چیدمان کنترلها در WebPage

    کسی نبود ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: مشکل چیدمان کنترلها در WebPage

    موقعیت کنترل های یه صفحه باید توسط CSS یا مستقیما توسط HTML (با استفاده از Table) کنترل شه. توی این کد شما ارتفاع 100% معنایی نداره! و هیچ جا هم گفته نشده که این دو تا لینک بیاد وسط صفحه.
    یه راه ساده اینه که از طریق css به table ارتفاع بدی مثلا 350px و به td حاوی لینک ها align=center . البته راه های دیگه ای هم هست ولی همین کار شما رو راه میندازه...

    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div align="center">
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="width:770px; height:350px">
    <tr>
    <td align="center">
    <asp:HyperLink ID="HyperEn" runat="server" CssClass="generalTextStyle">English</asp:HyperLink>
    <asp:HyperLink ID="HyperFa" runat="server" CssClass="generalTextStyle">فارسی</asp:HyperLink>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    </form>
    </body>


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: مشکل چیدمان کنترلها در WebPage

    دستت درد نکنه عزیز، درست میگفتی، البته من هم همین فکر رو کردم، به خاطر همین، دو سه تا رکورد دیگه به جدول اضافه کردم با ارتفاعات مشخص، تا اونی که مد نظرم هست در جایی که میخوام قرار بگیره، به هر صورت مرسی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •