نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

  1. #1

    Unhappy چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    با سلام به تمام دوستان

    یه سوال داشتم

    من با vb6 برا یکی از دوستام یه برنامه نوشتم و اونو EXE کردم
    حالا وقتب برنامه رو رو PC دوستم اجرا میکنم ارور میده !

    چیکارش کنم که مثل یه فایل اجرایی کامل نیاز به نصب ساید برنامه ها نباشه ؟

    ممنون و موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟
    چون نرم افزار ساخت Setup رو واسه اين ساختن!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    Cool نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    نقل قول نوشته شده توسط sayyedahmadhosayni مشاهده تاپیک
    با سلام به تمام دوستان

    یه سوال داشتم

    من با vb6 برا یکی از دوستام یه برنامه نوشتم و اونو EXE کردم
    حالا وقتب برنامه رو رو PC دوستم اجرا میکنم ارور میده !

    چیکارش کنم که مثل یه فایل اجرایی کامل نیاز به نصب ساید برنامه ها نباشه ؟

    ممنون و موفق باشید
    سلام دوست عزیز
    من به طور حتم یقین دارم که شما اکتیوایکس هایی رو که تو برنامه استفاده کردید رو توی سیستم دوستتون کپی نکردید
    من پیشنهاد می کنم اگه توی برنامه ای از اکتیو ایکس استفاده کردید ، حتما واسه برنامتون setup درست کنید
    شما این 3 تا فایل رو که توی system32 قرار دارند رو توی شاخه system32 دوستتون هم کپی کنید.MSADODC.OCX-MSDATGRD.OCX-MSMASK32.OCX
    ببخشید جسارت کردم ولی یه چند تا ایراد برنامتون داره اونا رو برطرف کنید:
    راستی قسمت هایی رو که قراره فقط عدد بگیره مثل قسمت تلفن از این کد استفاده کنید:
    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)

    Select Case KeyAscii
    Case 8, 48 To 57
    KeyAscii = KeyAscii
    Case Else
    KeyAscii = 0
    End Select
    End Sub

    یه آیکون واسه برنامه بزارید - کپشن فرم هاتون رو هم مناسب انتخاب کنید-اگه واسه دکمه از عکس استفاده می کنید واسه همه ی دکمه ها از عکس استفاده کنید

  4. #4

    Red face نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    با ساختن یه setup ساده میشه این مشکل رو حل کرد ؟

    یعنی با کپی کردن همون 3 تا فایل جواب میگیرم ؟ یا به کارای بیشتری نیاز داره ؟

    برا ساخت setup از کدوم برنامه استفاده کنم ؟

    iexpress.exe کارمو را میندازه ؟



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vahid_d_0101
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    شرکت هیولاها
    سن
    34
    پست
    693

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    این مشکلو منم دارم حتی وقتی اکتیوایکس های را که تو برنامه ام دارم رو یه کامپیوتر دیگه کپی میکنم نمیتونه برنامه ام اجرا بشه ولی وقتی وبی رو نصب میکنم و یه بار سورس برنامه رو باهاش باز میکنم این بار برنامه اجرا میشه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    بعضی از اکتیو ایکس ها هستند که باید رجیستر بشن. برای رجیستر کردن اونا باید از دستور زیر استفاده کرد regsvr32 filename خود وی بی هم یک برنامه واسه ست آپ سازی داره واسه شروع بد نیست. در منوی استارت مراحل زیر رو دنبال کنید all program\Microsoft Visual Studio 6.0\Microsoft Visual Studio 6.0 Tools\Package & Deployment Wizard

  7. #7

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    سلام
    برو تو منوی addins\addinManager بعد روی package&DeploymentWizard دابلکلیک کن حالا
    دوباره منوی ادداینز رو باز کن و package&DeploymentWizard رو کلیک کن یه ویزارد باز میشه که تو باید
    اول پکیج رو بسازی مراحل ویزاردو دنبال کن خودش میسازه

  8. #8
    کاربر جدید آواتار SepehrEZ
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تنكابن
    پست
    12

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    سلام دوستان . نيازي به ساخت Setup و اين جور حرفا نيست.يه برنامه هست كه اكتيويكس ها رو تو EXE قرار ميده و اون فايل در همه ي كامپيوتر ها بدون دردسر اجرا خواهد شد.بدون نياز به هيچ OCX و DLL خاصي.لينك دانلود نرم افزار و كركش و آموزش كامل آن در زير است.


    http://escada.blogfa.com/post-7.aspx

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار vahidvb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    62

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    نقل قول نوشته شده توسط SepehrEZ مشاهده تاپیک
    سلام دوستان . نيازي به ساخت Setup و اين جور حرفا نيست.يه برنامه هست كه اكتيويكس ها رو تو EXE قرار ميده و اون فايل در همه ي كامپيوتر ها بدون دردسر اجرا خواهد شد.بدون نياز به هيچ OCX و DLL خاصي.لينك دانلود نرم افزار و كركش و آموزش كامل آن در زير است.


    http://escada.blogfa.com/post-7.aspx
    از بابت وقتی که گذاشتی ممنون
    دو تا مورد واسم پیش اومد
    یک اینکه OCX Flash رو نتونست و ارور داد
    دوم اینکه لینکه کرکش خراب بود (فیلتر نه ها)

  10. #10

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    سلام
    اينجا رو ببين
    https://barnamenevis.org/showth...A7%D9%85%D9%84
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #11
    کاربر جدید آواتار SepehrEZ
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تنكابن
    پست
    12

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    راستش من كه تا الان هر كدومو امتحان كردم درست جواب داد و كار كرد.
    در مورد كرك هم اگه تو همون سايت CrackFound بگرديد پيدا مي كنيد.

  12. #12

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    برای رجیستر کردن اونا باید از دستور زیر استفاده کرد regsvr32 filename
    ببخشید این کد رو کجا باید نوشت ؟ و از کجا می شه فهمید که کنترل رجیستر شده یا نه . و اگه رجیستر نشده باشه چه اتفاقی می افته ؟
    ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    اگه هنگام کار با اکتیو ایکس ها دچار مشکلی شدید ، یعنی تمام تنظیمات درسته ولی نمی تونین از اونا استفاده کنید دلیلش رجیستر نبودن اوناست.
    این کد رو می تونید توی run یا cmd وارد کنید .بدین صورت که ابتدا دستورregsvr32 وبعد از اون هم مسیر و نام فایل.
    Regsver32 "E:\my activeX\ XPControls.ocx"
    اگه کار رو درست انجام داده باشید یه پیغام نمایش داده می شه مبنی بر این که کامپوننت با موفقیت رجیستر شده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ابوذر محمودی : یک شنبه 16 تیر 1387 در 16:44 عصر

  14. #14

    نقل قول: چرا پروژه های VB6 در PC که VB6 نصب نیست کار نمیکند؟

    یادش بخیر
    ویژوال بیسیک 6
    واسه ما که همش پاسکال و سی کار میکردیم معجزه ای بود

    http://www.poroje.com/student-projects/visual-basic

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •