نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: آیا محدودیت در کد نویسی است؟

  1. #1

    آیا محدودیت در کد نویسی است؟

    با عرض سلام به دوستان
    من مشکلی داشتم از این قرار که یک فرم درست کردم که با کلیک روی یک کمبو محاسباتی انجام میداد و ثبت میکرد.(محاسبات معمولی ). اما الان هرجی میخوام اضافه کنم فرمان پیغام طولانی شدن کد را می کنه لازم به توضیحه که 1600 خط هم کد نویسی کردن و مراحل آخر برنامه هست . اگر کسی می دونه کمکم کنه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile نقل قول: آیا محدودیت در کد نویسی است؟

    سلام.
    نه مهم نیست که چند خط باشد.
    هر چقدر باشد حجم فایل شما بالا می رود. تازه اونقدری هم بالا نمی ره. هر چقدر هم کدتان زیاد باشد.
    چون من مثلاً بیش از 2000 خط هم دیده ام. البته در کل برنامه نه در یک ساب و یا فانکشن.
    سوال: آیا 1600 خط کد شما در یک ساب می باشد یا کل برنامه.
    حالا اگر در یک ساب این وضع پیش آمده است باشد:
    پیشنهاد اول:ساب خود را به ساب و فانکشنهای کوچکتر تبدیل کنید
    پیشنهاد دوم: یک موقعی هست که ما می تونیم انجام محاسبات و یا عمل خاصی را در مثلاً 100 خط می نویسیم. ولی وقتی که کار تمام شد میاییم و یک بازنگری خاصی به کدها می کنیم و معمولاً آنها به کدهای کمتر تمام می شود و می بینیم در نهایت 100 خط به 70 تبدیل شده است.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shaghaghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: آیا محدودیت در کد نویسی است؟

    نقل قول نوشته شده توسط chekad مشاهده تاپیک
    با عرض سلام به دوستان
    من مشکلی داشتم از این قرار که یک فرم درست کردم که با کلیک روی یک کمبو محاسباتی انجام میداد و ثبت میکرد.(محاسبات معمولی ). اما الان هرجی میخوام اضافه کنم فرمان پیغام طولانی شدن کد را می کنه لازم به توضیحه که 1600 خط هم کد نویسی کردن و مراحل آخر برنامه هست . اگر کسی می دونه کمکم کنه
    با تشکر
    سلام
    فرمان پیغام طولانی شدن کد را اشاره نمودید، در قالب متنی یا تصویری از آن شرح دهید.

  4. #4

    نقل قول: آیا محدودیت در کد نویسی است؟

    با تشکر از دوستان
    من کدها را در یک Sub نوشتم به نظر شما مشکل من اینه ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: آیا محدودیت در کد نویسی است؟

    کد ها هم براتون فرستادم (البته قسمتی از کدهارو )هم اش رو نتونستم
    با تشکر از راهنمایی مجددتون
    نمایی مجددتون
    Private Sub Color_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    Color_Navar.Value = Color.Value
    Number_unit.Value = Unit_No.Value
    Select Case Id_Kind.Value


    Case "13"
    'komod ''''''''''''''''''''''''
    ' '
    ' '
    '''''''''''''''''''''''''''''''
    Kaf_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Kaf_x.Value = Unit_x.Value
    Tagh_x.Value = Unit_x - 3.2
    Tagh_y.Value = Unit_y - 2.2
    Tabaghe1_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Tabaghe1_y.Value = Unit_y.Value - 3.8
    Tabaghe2_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Tabaghe2_y.Value = Unit_y.Value - 3.8
    Tagh2_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Tagh2_y.Value = Unit_y.Value - 3.8
    Kaf2_x.Value = Empty
    Kaf2_y.Value = Empty
    Pahlo_Rast_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_Rast_z.Value = Unit_z.Value - 1.6
    Pahlo_chap_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_chap_z.Value = Unit_z.Value - 1.6
    Fibr_z.Value = Unit_z.Value - 1
    Fibr_x.Value = Unit_x.Value - 2
    Fibr2_z.Value = Empty
    Fibr2_x.Value = Empty
    Kamari_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Kamari_z.Value = 6
    Kamari2_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Kamari2_z.Value = 6
    Beland_10cm_x.Value = Empty
    Beland_10cm_z.Value = Empty
    Beland_6cm_x.Value = Empty
    Beland_6cm_z.Value = Empty
    Pishani_6cm_x.Value = Empty
    Pishani_6cm_z.Value = Empty
    Beland3_x.Value = Empty
    Beland3_Z.Value = Empty
    Beland4_x.Value = Empty
    Beland4_z.Value = Empty
    Pishani_6cm_x.Value = Empty
    Pishani_6cm_z.Value = Empty
    Beland_Sabet1_x.Value = Empty
    Beland_Sabet2_x.Value = Empty
    Beland_Sabet3_x.Value = Empty
    Beland_Sabet1_z.Value = Empty
    Beland_Sabet2_z.Value = Empty
    Beland_Sabet3_z.Value = Empty
    Fibr_sabet_z.Value = Empty
    Fibr_sabet_x.Value = Empty
    Paye.Value = Empty
    PishaniKeshojolo_x.Value = Empty
    PishaniKeshojolo_z.Value = Empty
    PishaniKeshoaghab_x.Value = Empty
    PishaniKeshoaghab_z.Value = Empty
    Nasb1_x.Value = Empty
    Nasb1_z.Value = Empty
    Nasb2_x.Value = Empty
    Nasb2_z.Value = Empty
    Case "14"
    'zersenk''''''''''''''''''''''
    ' '
    ''''''''''''''''''''''''''''''
    Kaf_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Kaf_x.Value = Unit_x.Value
    Tagh_y.Value = Empty
    Tagh_x.Value = Empty
    Nasb1_x.Value = Empty
    Nasb1_z.Value = Empty
    Nasb2_x.Value = Empty
    Nasb2_z.Value = Empty
    Tabaghe1_x.Value = Empty
    Tabaghe1_y.Value = Empty
    Tabaghe2_x.Value = Empty
    Tabaghe2_y.Value = Empty
    Fibr_z.Value = Unit_z.Value - 1
    Fibr_x.Value = Unit_x.Value - 2
    Beland_10cm_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Beland_10cm_z.Value = 10
    Beland_6cm_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Beland_6cm_z.Value = 10
    Pishani_6cm_z.Value = 6
    Pishani_6cm_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Pahlo_Rast_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_Rast_z.Value = Unit_z.Value - 1.6
    Pahlo_chap_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_chap_z.Value = Unit_z.Value - 1.6
    Beland_Sabet1_x.Value = Empty
    Beland_Sabet2_x.Value = Empty
    Beland_Sabet3_x.Value = Empty
    Beland_Sabet1_z.Value = Empty
    Beland_Sabet2_z.Value = Empty
    Beland_Sabet3_z.Value = Empty
    Tagh2_x.Value = Empty
    Tagh2_y.Value = Empty
    Fibr_sabet_z.Value = Empty
    Fibr_sabet_x.Value = Empty
    Paye.Value = 4

    Navar_x.Value = (((Unit_x.Value + Unit_z.Value) * 2) * 2) + (((Unit_x.Value + Unit_y.Value) * 2) * 2) + (((Unit_x.Value + 6) * 2) * 2) + (Unit_x.Value + 10) * 2
    PishaniKeshojolo_x.Value = Empty
    PishaniKeshojolo_z.Value = Empty
    PishaniKeshoaghab_x.Value = Empty
    PishaniKeshoaghab_z.Value = Empty
    Fibr2_x.Value = Empty
    Fibr2_z.Value = Empty
    Kamari_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Kamari_z.Value = 6
    Kamari2_x.Value = Empty
    Kamari2_z.Value = Empty


    Case "21"
    'komod Zamini''' ''''''''''''''
    '''''''''''''''''''''''''''''''
    '''''''''''''''''''''''''''''''
    '''''''''''''''''''''''''''''''
    Kaf_y.Value = Unit_y.Value - 8.2
    Kaf_x.Value = Unit_x.Value
    Tagh_x.Value = Empty
    Tagh_y.Value = Empty
    Tabaghe1_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Tabaghe1_y.Value = Unit_y.Value - 11.8
    Tabaghe2_x.Value = Empty
    Tabaghe2_y.Value = Empty
    Tagh2_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Tagh2_y.Value = Unit_y.Value - 10.2
    Kaf2_x.Value = Empty
    Kaf2_y.Value = Empty
    Pahlo_Rast_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_Rast_z.Value = Unit_z.Value - 1.6
    Pahlo_chap_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_chap_z.Value = Unit_z.Value - 1.6

    Fibr_x.Value = Unit_x.Value - 2
    Fibr2_z.Value = Empty
    Fibr2_x.Value = Empty
    Kamari_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Kamari_z.Value = 6
    Kamari2_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Kamari2_z.Value = 6
    Beland_10cm_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Beland_10cm_z.Value = 10
    Beland_6cm_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Beland_6cm_z.Value = 10
    Pishani_6cm_x.Value = Empty
    Pishani_6cm_z.Value = Empty
    Beland3_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Beland3_Z.Value = 6
    Beland4_x.Value = Empty
    Beland4_z.Value = Empty
    Pishani_6cm_x.Value = Empty
    Pishani_6cm_z.Value = Empty
    Beland_Sabet1_x.Value = Empty
    Beland_Sabet2_x.Value = Empty
    Beland_Sabet3_x.Value = Empty
    Beland_Sabet1_z.Value = Empty
    Beland_Sabet2_z.Value = Empty
    Beland_Sabet3_z.Value = Empty
    Fibr_sabet_z.Value = Empty
    Fibr_sabet_x.Value = Empty
    Paye.Value = Empty
    PishaniKeshojolo_x.Value = Empty
    PishaniKeshojolo_z.Value = Empty
    PishaniKeshoaghab_x.Value = Empty
    PishaniKeshoaghab_z.Value = Empty
    Nasb1_x.Value = Empty
    Nasb1_z.Value = Empty
    Nasb2_x.Value = Empty
    Nasb2_z.Value = Empty
    If Tagh_x.Value = Empty Then
    Cod_Tagh.Value = Empty
    Else
    Cod_Tagh.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "03" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Tagh2_x.Value = Empty Then
    Cod_Tagh2.Value = Empty
    Else
    Cod_Tagh2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "04" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    Cod_Pahlo_Rast.Value = Id.Value + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "05" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    Cod_Pahlo_Chap.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "06" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    If Tabaghe1_x.Value = Empty Then
    Cod_tabaghe1.Value = Empty
    Else
    Cod_tabaghe1.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "07" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Tabaghe2_x.Value = Empty Then
    Cod_tabaghe2.Value = Empty
    Else
    Cod_tabaghe2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "08" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Tabaghe3_x.Value = 0 Then
    Cod_tabaghe3.Value = Empty
    Else
    Cod_tabaghe3.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "09" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Tabaghe4_x.Value = 0 Then
    Cod_tabaghe4.Value = Empty
    Else
    Cod_tabaghe4.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "10" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If




    If Beland_10cm_x.Value = Empty Then
    Cod_belan10.Value = Empty
    Else
    Cod_belan10.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "11" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland_6cm_x.Value = Empty Then
    Cod_beland6.Value = Empty
    Else
    Cod_beland6.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "12" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Pishani_6cm_x.Value = Empty Then
    Cod_Pishani.Value = empy
    Else
    Cod_Pishani.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "13" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Fibr_x.Value = Empty Then
    Cod_fibr.Value = Empty
    Else
    Cod_fibr.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "14" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland_Sabet1_x.Value = Empty Then
    Cod_Belandsabet1.Value = Empty
    Else
    Cod_Belandsabet1.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "15" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland_Sabet2_x.Value = Empty Then
    Cod_Belandsabet2.Value = Empty
    Else
    Cod_Belandsabet2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "16" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland_Sabet3_x.Value = Empty Then
    Cod_Belandsabet3.Value = Empty
    Else
    Cod_Belandsabet3.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "17" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Fibr_sabet_x.Value = Empty Then
    Cod_fibrSabet.Value = Empty
    Else
    Cod_fibrSabet.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "18" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If PishaniKeshojolo_x.Value = Empty Then
    Cod_PishaniKeshojolo.Value = Empty
    Else
    Cod_PishaniKeshojolo.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "19" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If PishaniKeshoaghab_x.Value = Empty Then
    Cod_PishaniKeshoaghab.Value = Empty
    Else
    Cod_PishaniKeshoaghab.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "20" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland3_x.Value = Empty Then
    Cod_beland3.Value = Empty
    Else
    Cod_beland3.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "21" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland4_x.Value = Empty Then
    Cod_Beland4.Value = Empty
    Else
    Cod_Beland4.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "22" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Nasb1_x.Value = Empty Then
    Cod_Nasb1.Value = Empty
    Else
    Cod_Nasb1.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "23" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Nasb2_x.Value = Empty Then
    Cod_Nasb2.Value = Empty
    Else
    Cod_Nasb2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "24" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Nasb3_x.Value = Empty Then
    Cod_Nasb3.Value = Empty
    Else
    Cod_Nasb3.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "25" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Nasb4_x.Value = Empty Then
    Cod_Nasb4.Value = Empty
    Else
    Cod_Nasb4.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "26" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Fibr2_x.Value = Empty Then
    Cod_Fibr2.Value = Empty
    Else
    Cod_Fibr2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "27" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Kamari_x.Value = Empty Then
    Cod_Kamari.Value = Empty
    Else
    Cod_Kamari.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "28" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Kamari2_x.Value = Empty Then
    Cod_Kamari2.Value = Empty
    Else
    Cod_Kamari2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "29" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Kamari3_x.Value = Empty Then
    Cod_Kamari3.Value = Empty
    Else
    Cod_Kamari3.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "30" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If

    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile نقل قول: آیا محدودیت در کد نویسی است؟

    سلام
    ببخشیدا ولی کداتون خیلی شلوغه. چجوری سر در می آرین که چکار کردید؟
    راستی چرا انتهای Select case را با End Select نبستید.
    فکر کنم خطا در اونجا بوده است.
    ولی زیاد از کدهای شما سر در نیاوردم ولی پیشنهاد زیر را برای حداقل می کنم.

    Private Sub Color_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    Color_Navar.Value = Color.Value
    Number_unit.Value = Unit_No.Value
    EmptyObjects
    Select Case Id_Kind.Value


    Case "13"
    'komod ''''''''''''''''''''''''
    ' '
    ' '
    '''''''''''''''''''''''''''''''
    Kaf_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Kaf_x.Value = Unit_x.Value
    Tagh_x.Value = Unit_x - 3.2
    Tagh_y.Value = Unit_y - 2.2
    Tabaghe1_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Tabaghe1_y.Value = Unit_y.Value - 3.8
    Tabaghe2_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Tabaghe2_y.Value = Unit_y.Value - 3.8
    Tagh2_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Tagh2_y.Value = Unit_y.Value - 3.8
    Pahlo_Rast_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_Rast_z.Value = Unit_z.Value - 1.6
    Pahlo_chap_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_chap_z.Value = Unit_z.Value - 1.6
    Fibr_z.Value = Unit_z.Value - 1
    Fibr_x.Value = Unit_x.Value - 2
    Kamari_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Kamari_z.Value = 6
    Kamari2_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Kamari2_z.Value = 6
    Case "14"
    'zersenk''''''''''''''''''''''
    ' '
    ''''''''''''''''''''''''''''''
    Kaf_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Kaf_x.Value = Unit_x.Value
    Fibr_z.Value = Unit_z.Value - 1
    Fibr_x.Value = Unit_x.Value - 2
    Beland_10cm_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Beland_10cm_z.Value = 10
    Beland_6cm_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Beland_6cm_z.Value = 10
    Pishani_6cm_z.Value = 6
    Pishani_6cm_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Pahlo_Rast_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_Rast_z.Value = Unit_z.Value - 1.6
    Pahlo_chap_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_chap_z.Value = Unit_z.Value - 1.6
    Paye.Value = 4
    Navar_x.Value = (((Unit_x.Value + Unit_z.Value) * 2) * 2) + (((Unit_x.Value + Unit_y.Value) * 2) * 2) + (((Unit_x.Value + 6) * 2) * 2) + (Unit_x.Value + 10) * 2

    Case "21"
    'komod Zamini''' ''''''''''''''
    '''''''''''''''''''''''''''''''
    '''''''''''''''''''''''''''''''
    '''''''''''''''''''''''''''''''
    Kaf_y.Value = Unit_y.Value - 8.2
    Kaf_x.Value = Unit_x.Value
    Tabaghe1_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Tabaghe1_y.Value = Unit_y.Value - 11.8
    Tagh2_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Tagh2_y.Value = Unit_y.Value - 10.2
    Pahlo_Rast_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_Rast_z.Value = Unit_z.Value - 1.6
    Pahlo_chap_y.Value = Unit_y.Value - 0.2
    Pahlo_chap_z.Value = Unit_z.Value - 1.6

    Fibr_x.Value = Unit_x.Value - 2
    Kamari_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Kamari_z.Value = 6
    Kamari2_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Kamari2_z.Value = 6
    Beland_10cm_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Beland_10cm_z.Value = 10
    Beland_6cm_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Beland_6cm_z.Value = 10
    Beland3_x.Value = Unit_x.Value - 3.2
    Beland3_Z.Value = 6

    If Tagh_x.Value = Empty Then
    Cod_Tagh.Value = Empty
    Else
    Cod_Tagh.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "03" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Tagh2_x.Value = Empty Then
    Cod_Tagh2.Value = Empty
    Else
    Cod_Tagh2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "04" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    Cod_Pahlo_Rast.Value = Id.Value + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "05" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    Cod_Pahlo_Chap.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "06" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    If Tabaghe1_x.Value = Empty Then
    Cod_tabaghe1.Value = Empty
    Else
    Cod_tabaghe1.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "07" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Tabaghe2_x.Value = Empty Then
    Cod_tabaghe2.Value = Empty
    Else
    Cod_tabaghe2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "08" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Tabaghe3_x.Value = 0 Then
    Cod_tabaghe3.Value = Empty
    Else
    Cod_tabaghe3.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "09" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Tabaghe4_x.Value = 0 Then
    Cod_tabaghe4.Value = Empty
    Else
    Cod_tabaghe4.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "10" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If




    If Beland_10cm_x.Value = Empty Then
    Cod_belan10.Value = Empty
    Else
    Cod_belan10.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "11" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland_6cm_x.Value = Empty Then
    Cod_beland6.Value = Empty
    Else
    Cod_beland6.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "12" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Pishani_6cm_x.Value = Empty Then
    Cod_Pishani.Value = empy
    Else
    Cod_Pishani.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "13" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Fibr_x.Value = Empty Then
    Cod_fibr.Value = Empty
    Else
    Cod_fibr.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "14" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland_Sabet1_x.Value = Empty Then
    Cod_Belandsabet1.Value = Empty
    Else
    Cod_Belandsabet1.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "15" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland_Sabet2_x.Value = Empty Then
    Cod_Belandsabet2.Value = Empty
    Else
    Cod_Belandsabet2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "16" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland_Sabet3_x.Value = Empty Then
    Cod_Belandsabet3.Value = Empty
    Else
    Cod_Belandsabet3.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "17" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Fibr_sabet_x.Value = Empty Then
    Cod_fibrSabet.Value = Empty
    Else
    Cod_fibrSabet.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "18" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If PishaniKeshojolo_x.Value = Empty Then
    Cod_PishaniKeshojolo.Value = Empty
    Else
    Cod_PishaniKeshojolo.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "19" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If PishaniKeshoaghab_x.Value = Empty Then
    Cod_PishaniKeshoaghab.Value = Empty
    Else
    Cod_PishaniKeshoaghab.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "20" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland3_x.Value = Empty Then
    Cod_beland3.Value = Empty
    Else
    Cod_beland3.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "21" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Beland4_x.Value = Empty Then
    Cod_Beland4.Value = Empty
    Else
    Cod_Beland4.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "22" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Nasb1_x.Value = Empty Then
    Cod_Nasb1.Value = Empty
    Else
    Cod_Nasb1.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "23" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Nasb2_x.Value = Empty Then
    Cod_Nasb2.Value = Empty
    Else
    Cod_Nasb2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "24" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Nasb3_x.Value = Empty Then
    Cod_Nasb3.Value = Empty
    Else
    Cod_Nasb3.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "25" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Nasb4_x.Value = Empty Then
    Cod_Nasb4.Value = Empty
    Else
    Cod_Nasb4.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "26" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Fibr2_x.Value = Empty Then
    Cod_Fibr2.Value = Empty
    Else
    Cod_Fibr2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "27" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Kamari_x.Value = Empty Then
    Cod_Kamari.Value = Empty
    Else
    Cod_Kamari.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "28" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Kamari2_x.Value = Empty Then
    Cod_Kamari2.Value = Empty
    Else
    Cod_Kamari2.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "29" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If
    If Kamari3_x.Value = Empty Then
    Cod_Kamari3.Value = Empty
    Else
    Cod_Kamari3.Value = Id.Value + "." + Unit_No.Value + "." + Virayesh.Value + "." + Id_Kind.Value + "." + "30" + "." + Id_jens.Value + "." + Color.Value + "." + Id_Navar.Value
    End If

    End Sub


    Private Sub EmptyObjects()
    Kaf_y.Value = Empty
    Kaf_x.Value = Empty
    Tagh_x.Value = Empty
    Tagh_y.Value = Empty
    Tabaghe1_x.Value = Empty
    Tabaghe1_y.Value = Empty
    Tabaghe2_x.Value = Empty
    Tabaghe2_y.Value = Empty
    Tagh2_x.Value = Empty
    Tagh2_y.Value = Empty
    Kaf2_x.Value = Empty
    Kaf2_y.Value = Empty
    Pahlo_Rast_y.Value = Empty
    Pahlo_Rast_z.Value = Empty
    Pahlo_chap_y.Value = Empty
    Pahlo_chap_z.Value = Empty
    Fibr_z.Value = Empty
    Fibr_x.Value = Empty
    Fibr2_z.Value = Empty
    Fibr2_x.Value = Empty
    Kamari_x.Value = Empty
    Kamari_z.Value = Empty
    Kamari2_x.Value = Empty
    Kamari2_z.Value = Empty
    Beland_10cm_x.Value = Empty
    Beland_10cm_z.Value = Empty
    Beland_6cm_x.Value = Empty
    Beland_6cm_z.Value = Empty
    Pishani_6cm_x.Value = Empty
    Pishani_6cm_z.Value = Empty
    Beland3_x.Value = Empty
    Beland3_Z.Value = Empty
    Beland4_x.Value = Empty
    Beland4_z.Value = Empty
    Pishani_6cm_x.Value = Empty
    Pishani_6cm_z.Value = Empty
    Beland_Sabet1_x.Value = Empty
    Beland_Sabet2_x.Value = Empty
    Beland_Sabet3_x.Value = Empty
    Beland_Sabet1_z.Value = Empty
    Beland_Sabet2_z.Value = Empty
    Beland_Sabet3_z.Value = Empty
    Fibr_sabet_z.Value = Empty
    Fibr_sabet_x.Value = Empty
    Paye.Value = Empty
    PishaniKeshojolo_x.Value = Empty
    PishaniKeshojolo_z.Value = Empty
    PishaniKeshoaghab_x.Value = Empty
    PishaniKeshoaghab_z.Value = Empty
    Nasb1_x.Value = Empty
    Nasb1_z.Value = Empty
    Nasb2_x.Value = Empty
    Nasb2_z.Value = Empty
    End Sub

  7. #7

    نقل قول: آیا محدودیت در کد نویسی است؟

    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    راستشو بخواهید من اشتباهی بودم
    می دونم کد نویسیم خیلی افتضاحه اما توی عمل انجام شده قرار گرفته بودم .
    القصه:
    من نمیتوانم کدها رو کم کنم چون محاسبات متصل به همه و فقط با زدن یک دکمه این کد ها اجرا میشه ایا راه حلی هست ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile نقل قول: آیا محدودیت در کد نویسی است؟

    سلام. ببخشید قصد من جسارت نبود بلکه این بود که خودتون یک کم مرتبش کنید که بعداً اگر بهش مراجعه کردید راحت بتوانید درکش کنید.
    نیازی نیست که چیزی را حذف کنید. اون کدی که من در پاسخ قبلی دادم تقریباً کدهای بهتری است. از این لحاظ که کدهای تکراری را حذف کردم و کدهای شما کمتر شد.

  9. #9

    نقل قول: آیا محدودیت در کد نویسی است؟

    با تشکر فراوان از شما دوست عزیر تمام توصیه های شما را رعایت کردم و مشکلم حل شد .
    ممنون.ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •