نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارتباط با پایگاه داده

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    55

    ارتباط با پایگاه داده

    آقا مهدی یا بقیه دوستانی که میدانند
    دو تا سئوال
    1-در دلفی برای ارتباط با بانک اکسس که دارای password باشد با استفاده از کنترل ADOTable بعد از اتصال با ADOConnection1 به بانک اطلاعاتی و وارد کردن password در تب all ، وقتی روی دکمه test کلیک می‌کنم پیغام خطای زیر اتفاق می‌افتد
    cannot start application. The work group information file is missing or exclusively by another user.
    البته گزینه loginprompt را هم false می‌کنم ولی باز هم تغییری حاصل نمی‌شود چه کار باید بکنم؟

    2-می‌خوام یه برنامه تحت شبکه با دلفی و sqlserver بنویسم ،یه توضیه نسبتا کاملی درباره اینکه در این جور برنامه‌ها از چه کامپوننتهایی بیشتر استفاده میشه و از این جور حرفها...

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    در مورد سوال اول، پروژه تان را بهمراه فایل Access مربوطه بصورت یک فایل Zip شده در اینجا Attach کنید تا چک شود.
    برای دریافت راهنمایی در مورد چگونگی استفاده از Attachment ها، بخش راهنمای سایت (لینک بالای صفحه) را ببینید.

  3. #3
    مهمان
    برای سوال اولت همونی که اقای اسیستنت گفتن 8)
    برای سوال دومت
    اصلا احتیاج به شق القمر و این چیزا نیست
    اگه دیتابیست اماده باشه کافیه با adoquery or adotable به دیتابیس وصل بشی باقی کار مثل کار با bde میشه
    :wink:

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    55
    سلام آقا مهدی
    من ساده‌ترین حالت ممکنه را در نظر گرفته‌ام

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    این Connection String ای است که بصورت پیش فرض ساخته میشود:
    Provider=MSDASQL.1;Persist Security Info=False;Extended Properties="DSN=MS Access Database;DBQ=C:\temp\00\test1\su.mdb;DefaultDi  r=C:\temp\00\test1;DriverId=281;FIL=MS Access;MaxBufferSize=2048;PageTimeout=5;UID=admin;  "

    در انتهای عبارت، <span dir=ltr>UID=admin;</span> را با <span dir=ltr>PWD=a</span> عوض کنید. در اینجا عبارت جلوی PWD یعنی a کلمه عبور شماست. آنرا با رمز بانک عوض کنید.
    فایل Test2.zip به پیوست میباشد.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    55
    آقای کرامتی عزیز
    شما در این کد از یک dsn که در odbc ایجاد کرده‌اید استفاده نمودید ، خوب حالا سئوال اینه چطوری با کد نویسی یک dsn رو ایجاد کنیم.

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    غلطه آی غلطه.
    من از یک DSN موجود که روی همه ویندوزهای دارای ODBC موجود است استفاده کرده‌ام. توجه کنید: DSN=MS Access
    پس من چیزی ایجاد نکرده‌ام. بلکه از یک چیز موجود استفاده کرده‌ام.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    55
    جناب کرامتی
    odbc ویندوز من dsn=ms access database رو نداره چطوری می‌تونم نصبش کنم؟

  9. #9
    سلام

    در مورد سوال اول باید بگم که وقتی می خواهید Connection String را بسازید در مورد
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0
    یک تب Advance وجود دارد که دارای آیتمی به نام Database Password است که می توانید در آن رمز را وارد کنید و همه چیز درست می شود :lol:
    نمونه ای از connection string می تواند به این صورت باشد :
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=customers.mdb;Mode=Read;Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=abc123

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از فایل chm در دلفی
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 06:27 صبح
  2. پیام به آقای DelphiAssistant
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 دی 1382, 09:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •