نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

  1. #1

    Thumbs down انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    سلام.من می خوام یه فایل را از کامپیوتر خودم به یک کامپیوتر دیگر در شبکه با استفاده از C#‎ انتقال بدم . چگونه این کار را انجام بدم؟
    (پسوند فایل را چطور به دست آورم؟
    ایا تابع api برای انتقال فایل تو شبکه هست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    در صورتی که میخواهی با File.Copy این کارو انجام بدی باید در ابتدای آدرس فایل موجود در کامپیوتر دیگر، باید IPAddress اون قید بشه و اگر می خواهی با کلاسهای Socket این کارو بکنی باید برنامه نویسی سوکت و کنسول رو کار کرده باشی و با استفاده از کلاسهای TcpClient یا UDPClient و ... این کارو بکنی.
    اگر می خواهی از API استفاده کنی WinSock رو پیشنهاد می کنم.

  3. #3

    نقل قول: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    من باید در تابع copy آدرس کامپیوتر مورد نظر را قرار بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    باید IPAddress رو قرار بدی .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    باید از مسیر UNC استفاده کنی، مثل :
    \\ComputerName\e\test.txt
    \\IP\e\test.txt

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران (مشیریه) - مازندران (آمل)
    پست
    16

    نقل قول: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    دوستان خسته نباشید
    اگه کسی یه نمونه از ftp (انتقال فایل تو شبکه)با سی شارپ داره بذاره تا استفاده کنیم
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سابستان
    پست
    191

    نقل قول: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط seydali مشاهده تاپیک
    سلام.من می خوام یه فایل را از کامپیوتر خودم به یک کامپیوتر دیگر در شبکه با استفاده از C#‎ انتقال بدم . چگونه این کار را انجام بدم؟
    (پسوند فایل را چطور به دست آورم؟
    ایا تابع api برای انتقال فایل تو شبکه هست ؟
    سلام

    من منظور شما رو درست متوجه نمی‌شم. شما میخواید یه برنامه تحت شبکه بنویسید که یه نسخه‌اش رو روی کامپیوتر خودتون نصب کنید و نسخه‌ای از اون رو روی یه کامپیوتر دیگه و بعد اینا بین هم فایل رد و بدل کنند؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    سلام دوستان..من به شدت به این مشکل برخوردم..لطفا اگه میشه راهنمایی کنین چطور یه فایل رو توی شبکه انتقال بدیم یا دریافت کنیم...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    باسلام:

    برای کپی کردن فایل به کد زیر دقت کنید:


    Protected Sub btnUploadFile_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Dim myFtpWebRequest As FtpWebRequest
    Dim myFtpWebResponse As FtpWebResponse
    Dim myStreamWriter As StreamWriter

    myFtpWebRequest = WebRequest.Create("ftp://ftp_server_name/filename.ext")

    myFtpWebRequest.Credentials = New NetworkCredential("username", "password")

    myFtpWebRequest.Method = WebRequestMethods.Ftp.UploadFile
    myFtpWebRequest.UseBinary = True

    myStreamWriter = New StreamWriter(myFtpWebRequest.GetRequestStream())
    myStreamWriter.Write(New StreamReader(Server.MapPath("filename.ext")).ReadT oEnd)
    myStreamWriter.Close()

    myFtpWebResponse = myFtpWebRequest.GetResponse()

    litResponse.Text = myFtpWebResponse.StatusDescription

    myFtpWebResponse.Close()
    End Sub

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط subsub مشاهده تاپیک
    سلام

    من منظور شما رو درست متوجه نمی‌شم. شما میخواید یه برنامه تحت شبکه بنویسید که یه نسخه‌اش رو روی کامپیوتر خودتون نصب کنید و نسخه‌ای از اون رو روی یه کامپیوتر دیگه و بعد اینا بین هم فایل رد و بدل کنند؟
    سلام بله دقیقا...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: انتقال فايل با استفاده از سي شارپ

    /// <summary>
    /// آپلود کردن فایل روی FTP هاست
    /// </summary>
    /// <param name="FileName">نام فایل</param>
    /// <param name="UploadPath">مسیر ftp مثال ftp://fakhravary.somee.com/www.fakhravary.somee.com/ + نام فایل </param>
    /// <param name="FTPUser">نام کاربری</param>
    /// <param name="FTPPass">پسورد</param>
    /// <returns></returns>
    public static bool UploadFileToFTP(string FileName, string UploadPath, string FTPUser, string FTPPass)
    {
    System.IO.FileInfo FileInfo = new System.IO.FileInfo(FileName);
    System.Net.FtpWebRequest FtpWebRequest = (System.Net.FtpWebRequest)System.Net.FtpWebRequest .Create(new Uri(UploadPath));
    FtpWebRequest.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(FTPUser, FTPPass);
    FtpWebRequest.KeepAlive = false;
    FtpWebRequest.Timeout = 100000;
    FtpWebRequest.Method = System.Net.WebRequestMethods.Ftp.UploadFile;
    FtpWebRequest.UseBinary = true;
    FtpWebRequest.ContentLength = FileInfo.Length;
    int buffLength = 2048;
    byte[] buff = new byte[buffLength];
    System.IO.FileStream FileStream = FileInfo.OpenRead();
    try
    {
    System.IO.Stream Stream = FtpWebRequest.GetRequestStream();
    int contentLen = FileStream.Read(buff, 0, buffLength);
    while (contentLen != 0)
    {
    Stream.Write(buff, 0, contentLen);
    contentLen = FileStream.Read(buff, 0, buffLength);
    }
    Stream.Close();
    Stream.Dispose();
    FileStream.Close();
    FileStream.Dispose();
    return true;
    }
    catch
    { return false; }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •