نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

  1. #1

    مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    سلام دوستان
    هیچ کدوم از تاپیک هایی که در مورد مشکل آپلود عکس در FCKeditor مطرح شده به نتیجه نرسیدن
    لطفا دوستانی که با این ادیتور بدون مشکل کار میکنن راهنمایی کنن تا سایرین هم بتونن ازش استفاده کنن
    من تمام کارهایی که گفته شده رو انجام دادم ولی بازم عکس ها رو نمیشناسه، وقتی رو آیکون Insert Image کلیک میکنم یه صفحه برای لود عکس میاره و همون جا گیر میکنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله mehr_80 : شنبه 22 تیر 1387 در 13:42 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    کسی راه حلی نداره؟
    ادیتور دیگه ای هست که با آپلود عکس مشکل نداشته باشه و راحت کار کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    من هم این مشکل رو دارم و مشکل دیگه اینه که موقعی که میخوام brows to server کنم ارور میده ... قیقا همون کارایی که تو راهنماش هست رو میرم جلو ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    عزیزان بارها در این مورد بحث شده! جستجویی لازم است!

    editor\filemanager\connectors\aspx\config.ascx
    مسیر (در پوشه FCK) بالا رو یه نگاهی بهش بنداز. همه چیز در اون config.ascx خلاصه می شه.
    آخرین ویرایش به وسیله Amir Taghavi : یک شنبه 23 تیر 1387 در 09:01 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    من فایل Config.ascx رو چک کرم مشکلی نداره اما باز هم نمیدونم چرا باز هم نمیتونم نه فایل آپلود کنم و نه Brows to server کنم ... در حال حاضر هم بصورت local دارم چک میکنم ... یک نگاهی به فایل Webconfig و Config.ascx بکنید ببینید جایی اشکال داره ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Wink نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    نقل قول نوشته شده توسط peymannaji مشاهده تاپیک
    من فایل Config.ascx رو چک کرم مشکلی نداره اما باز هم نمیدونم چرا باز هم نمیتونم نه فایل آپلود کنم و نه Brows to server کنم ... در حال حاضر هم بصورت local دارم چک میکنم ... یک نگاهی به فایل Webconfig و Config.ascx بکنید ببینید جایی اشکال داره ؟
    فایلتون رو بررسی کردم
    فکر میکنم باید در فایل config.ascx ، خط 50 ، رو به عبارت زیر تغییر بدید :
    UserFilesPath = "userfiles/";

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    45

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    با سلام ،1- در config.ascx در CheckAuthentication باید false را true کنی
    2- درweconfig

    <
    appSettings>
    <
    addkey="FCKeditor:BasePath"value="~/fckeditor/" />
    <
    addkey="FCKeditor:UserFilesPath"value="~/UserFilesfa" />
    </appSettings>

    پوشه UserFilesfa ویا هر نام دیگر در ریشه سایت بساز ودر در کد بالا بذار
    و تمام حتما ok

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    سلام دوستان عزیز . ممنون از لطفتون ... بنده مواردی که گفتید رو انجام دادم اما همچنان مشکل وجود داره . مثلا وقتی در ادیتور میخوا م یک فایل تصویری رو آپلود کنم لودر مربوط به آپلود میاد اما در همان حالت باقی میمنونه و هیچ عملیاتی انجام نمیشه . و یا وقتی Brows to server میکنم اروری که ضمیمه کردم نمایش داده میشه ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg p.jpg‏ (34.6 کیلوبایت, 48 دیدار)

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    45

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    با سلام ، دوستان شرمنده یک چیزه دیگه هست که فراموش شده در فایل fckconfig.js این دو تا را درست کنید
    var _FileBrowserLanguage =aspx
    var _QuickUploadLanguage =aspx
    مقادیرو aspx بکنید الان php هستش البته به اضافه مواردی که قبلا ذکر شد
    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    سلام دوست عزیز ... یک دنیا ممنون بالاخره بعد از مدت 5-6 ماه مشکل بنده حل شد . خدا خیرت بده ...
    تنها سوال بنده اینه که قسمت CheckAuthentication() به شکلی بنویسم که بتونه یک یوزر خاص به اون دسترسی داشته باشه ؟ چون در حالت عادی اگه مقدار true باشه همه میتونن فایل آپلود کنن ؟

    موفق باشید ...
    آخرین ویرایش به وسیله peymannaji : یک شنبه 20 مرداد 1387 در 19:21 عصر

  11. #11

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    با سلام
    من يه مشكل ديگه دارم و اونم اينه كه نمي دونم چجوري fckeditor رو نصب كنم
    خواهشا كمك كنيد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    نقل قول نوشته شده توسط royaj111111 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من يه مشكل ديگه دارم و اونم اينه كه نمي دونم چجوري fckeditor رو نصب كنم
    خواهشا كمك كنيد

    با سلام
    اینجا میتونی طریقه نصب رو ببینی
    http://docs.fckeditor.net/FCKeditor_...ration/ASP.NET

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    45

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    آقا ما مخلصیم ، منم اخیرا با کلی دردسر تونستم fckeditorرو نصب کنم و روی قسمتی که گفتی کار نکردم میتونیم توی یه تاپیک مطرح کنیم و اما چیزیکه به فکرم می رسه اینه اگر از fckeditor به صورت عمومی استفاده نخواهد شد و مثلا در مدیریت سایت کاربرد دارد پس َadmin باهاش کار میکنه و دسترسی به آن صفحات باید مختص admin باشد پس حله اگر هم عمومیه که هیچ اگر راه دیگه به ذهنم رسید در خدمتم
    موفق باشید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    ممنون دوست عزیز ... واقعا کمک بزرگی کردی ... حالا این قضیه هم فکر کنم در یک تاپیک دیگه بررسی نیم بهتر باشه ...

    موفق باشید دست عزیز ...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    بچه ها من توی ارسال عکس مشکلی ندارم. فقط وقتی که عکس ر. از توی سرور انتخاب می کنم "/~" میاد جلوش که نمی زاره آدرس عکس دقیق بشه.
    چه کار کنم؟؟؟؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    این فایل رو یکی از بچه های انجمن گزاشته بود. FCk آماده است .آموزش های دیگه هم توی اون یکی فایله .
    برای ارسال عکس هم مشکلی نداره فقط چیزی که توی پست قبلی هست ازیت میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ali_reza_nazari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    http://www.QurandDaily.ir
    سن
    42
    پست
    167

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    خوب براي اينه كا دات نت 2 داري استفاده مي كني
    دات نت 1 اينجوري نبود.
    خودش يك فايل aspx توش براي آپلود داره
    ببين نمي‌توني اونو عوض كني؟
    بعدش هم اگه اين آدرس اينجوري بشه چه مشكلي پيش مياد؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    مثلا میشه :
    sinaweb.ir/~/pic/01/01.jpg

  19. #19
    کاربر جدید آواتار Charming.Mozhi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4

    نقل قول: مشکل آپلود عکس در FCKeditor

    سلام
    من برای آپلود عکس کارهایی که گفتین رو انجام دادم و مشکلم حل شد اما قضیه اینه که تو اونجا بصورت کامنت نوشته که بطور عادی مقدار رو true نکنین و سعی کنین از سشن یا چیزهای دیگه استفاده کنین.حالا اینه که من نتونستم این اعتبار سنجیه برنامه خودم و با اون یکی کنم و همش ارور میگیرم. و اینکه چجوری میشه عکسی رو که میخوایم اپلود بشه رو داخل دیتابیس ذخیره کنیم.
    با تشکر از شما

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •