نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نوشتن كد براي دكمه هاي up و down

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نوشتن كد براي دكمه هاي up و down

    سلام چطور ميشه روي كليد هاي بالا و پايين صفحه كليد برنامه نوشت ؟

  2. #2

    نقل قول: نوشتن كد براي دكمه هاي up و down

    VirtualKey را جستجو کنید.

  3. #3

    نقل قول: نوشتن كد براي دكمه هاي up و down

    دوست من

    می تونی توی هر کامپوننت در رویداد OnKeyUp کد های مربوط به VirtualKey که (VK_UP و VK_Down) می باشد را استفاده کنی.

    قبلا هم در سایت بحث شده جستجو کن

    موفق و موید باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    1-می توانی برای هر کامپونت جداگانه بنویسی.
    2-می توانی در رویداد OnKeyDown مربوط به فرمتان بنویسید و KeyPreview را True کنید.
    3-از ابزار Application استفاده کنید.
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نوشتن كد براي دكمه هاي up و down

    سلام بچه ها من يك كد مثل اين دارم كه وقتي روي هر سطر جدول كليك بشه maskedit ها برابر با مقادير بانك قرار مي گيرند . در شرايط معموملي من بايد روي هر سطر كليل كنم ولي من مي خوام با زدن دكمه پايين هم به ركورد بعدي برم اين كد منه ؟

    procedure TForm1.DBGrid1CellClick(Column: TColumn);
    begin
    with ADOTable1 do
    begin
    if FieldByName('lito').AsString = 'ÒÑÏ' then
    Shape4.Brush.Color:=clyellow;
    if FieldByName('lito').AsString = 'ÓÝíÏ' then
    Shape4.Brush.Color:=clwhite;
    if FieldByName('lito').AsString = 'ÓÈÒ' then
    Shape4.Brush.Color:=clgreen;

    if FieldByName('horof').AsString = 'ÒÑÏ' then
    Shape6.Brush.Color:=clyellow;
    if FieldByName('horof').AsString = 'ÓÝíÏ' then
    Shape6.Brush.Color:=clwhite;
    if FieldByName('horof').AsString = 'ÓÈÒ' then
    Shape6.Brush.Color:=clgreen;

    if FieldByName('jeld').AsString = 'ÒÑÏ' then
    Shape5.Brush.Color:=clyellow;
    if FieldByName('jeld').AsString = 'ÓÝíÏ' then
    Shape5.Brush.Color:=clwhite;
    if FieldByName('jeld').AsString = 'ÓÈÒ' then
    Shape5.Brush.Color:=clgreen;

    if FieldByName('chap').AsString = 'ÒÑÏ' then
    Shape2.Brush.Color:=clyellow;
    if FieldByName('chap').AsString = 'ÓÝíÏ' then
    Shape2.Brush.Color:=clwhite;
    if FieldByName('chap').AsString = 'ÓÈÒ' then
    Shape2.Brush.Color:=clgreen;

    if FieldByName('sahafi').AsString = 'ÒÑÏ' then
    Shape3.Brush.Color:=clyellow;
    if FieldByName('sahafi').AsString = 'ÓÝíÏ' then
    Shape3.Brush.Color:=clwhite;
    if FieldByName('sahafi').AsString = 'ÓÈÒ' then
    Shape3.Brush.Color:=clgreen;

    if FieldByName('matn').AsString = 'ÒÑÏ' then
    Shape1.Brush.Color:=clyellow;
    if FieldByName('matn').AsString = 'ÓÝíÏ' then
    Shape1.Brush.Color:=clwhite;
    if FieldByName('matn').AsString = 'ÓÈÒ' then
    Shape1.Brush.Color:=clgreen;
    end;
    maskedit2.Text:=ADOTable1.fieldbyname('code').asst ring;
    maskedit22.Text:=ADOTable1.fieldbyname('shabek').a sstring;
    maskedit3.Text:=ADOTable1.fieldbyname('namketab'). asstring;
    maskedit4.Text:=ADOTable1.fieldbyname('nammoalef') .asstring;
    maskedit5.Text:=ADOTable1.fieldbyname('nammotrajem ').asstring;
    maskedit6.Text:=ADOTable1.fieldbyname('namvirastar ').asstring;
    maskedit7.Text:=ADOTable1.fieldbyname('tel').asstr ing;
    maskedit8.Text:=ADOTable1.fieldbyname('address').a sstring;
    ComboBoxEx7.Text:=ADOTable1.fieldbyname('vazeyat') .asstring;
    ComboBox4.Text:=ADOTable1.fieldbyname('ghat').asst ring;
    maskedit13.Text:=ADOTable1.fieldbyname('mobile').a sstring;
    maskedit14.Text:=ADOTable1.fieldbyname('nobat').as string;
    maskedit15.Text:=ADOTable1.fieldbyname('paper').as string;
    ComboBox3.Text:=ADOTable1.fieldbyname('noee').asst ring;
    maskedit16.Text:=ADOTable1.fieldbyname('tiraj').as string;
    maskedit17.Text:=ADOTable1.fieldbyname('year').ass tring;
    maskedit18.Text:=ADOTable1.fieldbyname('sefaresh') .asstring;
    maskedit19.Text:=ADOTable1.fieldbyname('date1').as string;
    maskedit20.Text:=ADOTable1.fieldbyname('vosol').as string;
    maskedit23.Text:=ADOTable1.fieldbyname('gheymat'). asstring;
    if ADOTable1file.Text <> '' then
    Image1.Picture.LoadFromFile(AppPath+'\Pictures\'+A DOTable1file.Text)
    else
    Image1.Picture.LoadFromFile(AppPath+'\Pictures\Non e.jpg');
    end;


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نوشتن كد براي دكمه هاي up و down

    شما این shape ها و Maskedit ها رو کجا قرار دادید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نوشتن كد براي دكمه هاي up و down

    تو يك فرم جاي گرفتن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    اگر می خواهید با بالا و پایین شدن در DBGrid اطلاعات رکورد مورد نظر را واکشی کنید بهتر است این کدها را در AfterScroll مربوط به ADO بنویسید که با جابجا شدن بر روی رکوردهای dBGrid چه با موس و چه با صفحه کلید ازلاعات رکورد مورد نظر در Box ها واکشی شود.
    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نوشتن كد براي دكمه هاي up و down

    استفاده از OfterScroll بعضی جاها مشکا ساز میشه
    بهتره به جهی اون از یک DBEdit استفاده کنی و اون رو به یک فیلد کلیدی وصل کنی و خاصیت Visible اون رو False کنی و کد مورد نظر رو در رویداد OnChange اون بنویسی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط babak_delphi مشاهده تاپیک
    استفاده از OfterScroll بعضی جاها مشکا ساز میشه
    بهتره به جهی اون از یک DBEdit استفاده کنی و اون رو به یک فیلد کلیدی وصل کنی و خاصیت Visible اون رو False کنی و کد مورد نظر رو در رویداد OnChange اون بنویسی
    می توانید بگویید چه مشکلی ممکن است پیش بیاید؟
    در مواقعی هم که می خواهی در afterScroll دستورات اجرا نشود می توانی از Tagخود ADO استفاده کنید.

    IF ADO.Tag = 1 Then
    Begin

    End;

    اگر خواستید دستورات اجرا نشود Tag را 0 کنید
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •