نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تحلیل یک برنامه ساده محاسبه مالیات (مبتدی)

  1. #1
    کاربر جدید آواتار backstreet-boy
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    سن
    38
    پست
    12

    Thumbs up تحلیل یک برنامه ساده محاسبه مالیات (مبتدی)

    سلام ، برنامه ای بنویسید که شماره کارمندی ، و حقوق یک کارمند را دریافت کنه و براساس تعریف زیر مالیات شو محاسبه کنه و به خروجی بیرد .

    حقوق کمتر 460000 از مالیات معاف
    حقوق بین 560000 و 460000 10 درصد نسبت به مازاد


    یرای یه نفر مشکلی نیست ولی مشکلی دارم اینه که شماره کارمندی رو دریافت می کنه ، پس چند تا کارمند هست ، می خواستم بدونمدر کد نویسی چه جور ارتباطی بین شماره کارمندی و حقوق یک کارمند باید برقرار کنم ، اگر کسی می دونه یه توضیحی در این مورد بده

  2. #2

    نقل قول: تحلیل یک برنامه ساده محاسبه مالیات (مبتدی)

    نیازی نیست بین حقوق و کد ارتباطی باشه

  3. #3
    کاربر جدید آواتار backstreet-boy
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    سن
    38
    پست
    12

    نقل قول: تحلیل یک برنامه ساده محاسبه مالیات (مبتدی)

    تنها را شناخت ما از اینکه حقوق مورد نظر مال کارمند مورد نظر ماست پس چیه ؟ این طوری چجوری بفهمیم این حقوق مال کدوم کارمند است .

  4. #4
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: تحلیل یک برنامه ساده محاسبه مالیات (مبتدی)

    كاري نداره كه!
    از طريق SQL مي توني كارهاي دلخواهت رو انجام بدي!

    لازم به توضيح نيست ديگه!!!! ها!!!؟؟؟
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054

    نقل قول: تحلیل یک برنامه ساده محاسبه مالیات (مبتدی)

    فكر ميكنم اين بيشتر يك سوال يا تمرين كلاسي باشه ؟ درسته ؟ كه نيازي به بانك اطلاعاتي نداره؟
    بهتره اگر اين مورد رو داريد از آرايه ها استفاده كنيد ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: تحلیل یک برنامه ساده محاسبه مالیات (مبتدی)

    نقل قول نوشته شده توسط backstreet-boy مشاهده تاپیک
    سلام ، برنامه ای بنویسید که شماره کارمندی ، و حقوق یک کارمند را دریافت کنه و براساس تعریف زیر مالیات شو محاسبه کنه و به خروجی بیرد .

    حقوق کمتر 460000 از مالیات معاف
    حقوق بین 560000 و 460000 10 درصد نسبت به مازاد


    یرای یه نفر مشکلی نیست ولی مشکلی دارم اینه که شماره کارمندی رو دریافت می کنه ، پس چند تا کارمند هست ، می خواستم بدونمدر کد نویسی چه جور ارتباطی بین شماره کارمندی و حقوق یک کارمند باید برقرار کنم ، اگر کسی می دونه یه توضیحی در این مورد بده
    اگر این برنامه را ویبی دات باید بنویسید ، هدف یادگیری شی گرایی هست.
    پس شما یک کلاس کارمند دارید.
    که
    1- کد کارمندی
    2- نام کارمند
    3- حقوق ماهانه
    و یک متد برای محاسبه مالیات
    برای نگهداری اطلاعات چند کارمند باید آنها در یک list ذخیره کنید.

    Public
    Class Employee
    Private _ID AsInteger
    Private _Name AsString
    Private _salary AsInteger
    PublicProperty ID() AsInteger
    Get
    Return _ID
    EndGet
    Set(ByVal value AsInteger)
    _ID = value
    EndSet
    EndProperty
    PublicProperty Name() AsString
    Get
    Return _Name
    EndGet
    Set(ByVal value AsString)
    IfNotString.IsNullOrEmpty(value) Then
    _Name = value
    Else
    ThrowNew OutOfMemoryException("Name is wrong")
    EndIf
    EndSet
    EndProperty
    PublicProperty Salary() AsInteger
    Get
    Return _salary
    EndGet
    Set(ByVal value AsInteger)
    If value > 0 Then
    _salary = value
    Else
    ThrowNew ArgumentOutOfRangeException("salary most be and greater than 0)");
    EndIf
    EndSet
    EndProperty
    PublicFunction Tax() AsInteger
    If _salary <= 460000 ThenReturn 0
    If _salary >= 460000 And _salary <= 560000 Then
    Return ((_salary - 460000) * 0.1)
    EndIf
    EndFunction
    End
    Class

    این کلاس کارمندان
    حالا برای گرفتن اطلاعات کارمندان و چاپ مالیات


    Sub Main()
    Dim empList AsNew List(Of Employee)

    Dim i AsInteger = 1
    Console.WriteLine(
    "Type End to End of data Entry")
    DoWhile Console.ReadLine <> "end"
    Dim emp AsNew Employee
    Console.WriteLine(
    "Enter Employee {0} Data", i)
    Console.Write(
    "ID(just numbers):")
    emp.ID = Console.ReadLine()
    Console.Write(
    "Name:")
    emp.Name = Console.ReadLine()
    Console.Write(
    "Salary:")
    emp.Salary = Console.ReadLine()
    empList.Add(emp)
    Loop
    ForEach emp As Employee In empList
    Console.WriteLine(
    "{0} must pay {1} as tax", emp.Name, emp.Tax)
    Next
    Console.Read()
    EndSub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •