نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه استفاده از حلقه هاي تكرار

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    46

    نحوه استفاده از حلقه هاي تكرار

    سلام. من جدولي دارم كه هر از چند وقت يكبار بايد با استفاده از حلقه تكرار عملياتي روي ركوردهاي اون انجام بدم. اما مشكلم اينه كه هر دفعه تعداد ركوردها متغيره. حالا ميخوام بدونم چطور ميشه حلقه تكراري نوشت بدون اينكه پايان حلقه دقيقاً براش مشخص بشه خودش تا انتهاي ركوردهاي مدنظر بره و با پايان يافتن ركوردها حلقه رو تموم كنه.
    مثلاً اگر 50 ركورد داشته باشيم. بجاي اينكه بنويسيم For i=1 to 50 بجاي 50 چي بايد بنويسيم.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan_y
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    ايران همه سراي من است
    سن
    43
    پست
    97

    نقل قول: نحوه استفاده از حلقه هاي تكرار

    سلام
    به دو صورت ميشه اين كارو كرد
    1- با استفاده از تابع eof: وقتي شما توي آخرين ركورد باشيد مقدار اين تابع برابر با true مي شه .
    2- با استفاده از تابع x = rst.RecordCount كه به جاي rst نام ركوردست خودتونو بايد بنويسيد اونوقت x همون چيزيه كه به جاي 50 بايد قرار بديد .

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    46

    نقل قول: نحوه استفاده از حلقه هاي تكرار

    ميشه كاملتر توضيح بدين. كدش رو بنويسين

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan_y
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    ايران همه سراي من است
    سن
    43
    پست
    97

    نقل قول: نحوه استفاده از حلقه هاي تكرار


    Set db = CurrentDb
    Set rst = db.OpenRecordset("نام جدول مورد نظر")
    x = rst.RecordCount

    براي مورد دوم هم بايد از حلقه do استفاده كني و شرط رو برابر قرار بدي با true بودن eof البته اگه از كوري يا تيبلي استفاده مي كني كه لينك شده است به اجبار بايد از حالت دوم استفاده كني در غير اينصورت همون اولي جواب مي ده .

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    46

    نقل قول: نحوه استفاده از حلقه هاي تكرار

    اقا ايراد اين كد چيه؟
    Do
    Me.VaznKhales = 1111
    DoCmd.GoToRecord , , acNext
    While EOF = True

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    46

    نقل قول: نحوه استفاده از حلقه هاي تكرار

    اقا من اين كد رو نوشتم ولي پيغام ميده cannot update. database or object is read-only.
    Set db = CurrentDb
    Set rst = db.OpenRecordset("Query1")
    x = rst.RecordCount

    For i = 1 To x
    rst.Fields("VaznKhales").Value = 1111
    Next i

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan_y
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    ايران همه سراي من است
    سن
    43
    پست
    97

    نقل قول: نحوه استفاده از حلقه هاي تكرار


    Set db = CurrentDb
    Set rst = db.OpenRecordset("table")

    '-------------------------------
    Do Until rst.EOF = True
    x = x + 1
    rst.MoveNext
    Loop

    x تعداد ركوردهاست .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •