نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: نیاز به راهنمایی: طراحی سایت با سی پلاس پلاس امکان پذیره ؟

  1. #1
    borzoo
    مهمان

    Tick نیاز به راهنمایی: طراحی سایت با سی پلاس پلاس امکان پذیره ؟

    سلام.
    ممکنه کسی راهنمایی کنه مثلا با بورلند سی پلاس پلاس (یا ویژوال سی) میشه یه سایت (مثل همه سایتهای معمولی دیگه) طراحی کرد. یا مثلا یه فورم مثل همینجا. کلا همچین کاری با این زبانها امکانپذیره؟ سرور همچین سایتی به چیز خاصی نیاز داره؟

    البته میدونم با ویژوال سی پلاس دات نت میشه فکر کنم!

    ممنون میشم اگه تو این زمینه منو راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404
    نخیر. نمیشه با ++C سایت طراحی کرد.

  3. #3
    البته میشه برنامه رو بنویس و کامپایل کن >>> باور کن شوخی نمی کنم
    حتی برتری بیشتری نسبت به برنامه های aspداره اینه که aspسرعتش کمه
    البته VB در این موارد بهتره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    یه خورده هم من جفنگ ببافم!

    آقا برای درست کردن یه سایت شما باید صفحه html به خورد سرور بدید!
    حالا 1000 تا برنامه هستند که html میسازند!
    چرا گیر دادی به C++‎

    راستی برای بلند کردن یه آجر می‌شه از یه جرثقیل 10 تن استفاده کرد؟
    جواب حتما می‌شه!

  5. #5
    مهمان
    منظورم صفحات اکتیو وب بود نه صفحات خشک html
    مثلا شما می توانید با cیا C++‎‌که کار همین foroum را بکند
    یعنی اطلاعات را بگیرد ذخیره کند پردازش کند و خروجی بدهد وasp سرعت کافی برای سرور های شلوغ را ندارد
    اگر علاقه مند باشی با مراجعه به میدون انقلاب کتابی رو که در مورد برنامه نویسی با c برای وب سرور پیدا کنی (اسمشو یادم رفته )

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    احتمالا شما cgi را میگید!

    برای کار اینطوری
    perl
    php

  7. #7
    مهمان
    از پاسخهاتون ممنون

    ببینید هدف من این بود که به جای اینکه آدم برای هر کاری مجبور باشه یه زبان یا تکنولوژی جدید یاد بگیره، بره مثلا سی پلاس کار کنه و بتونه از همون یه زبان هم برای ساخت برنامه Desktop ، هم برای برنامه های سرویس گیرنده/سرویس دهنده و هم نرم افزاریهای تحت شبکه و . . . استفاده کنه. مثلا الان من بخوام ASP کار کنم باید بشینم VBScript و خود مدل ASP رو یاد بگیرم. برای DHTML باید بشینم JScript یاد بگیرم. باز بعضی جاها نمیتونم از JScript مایکروسافت استفاده کنم باید برم JavaScript یاد بگیرم. این سوال رو کردم منظورم این بود که آدم روی زبانی مثل سی پلاس پلاس کار کنه که حداقل بشه دو سه تا از این کارا رو (مثلا برنامه های کاربردی دسک تاپ و تحت وب رو) با همون یه زبان انجام داد و وقتش بیهوده تلف نشه با یاد گرفتن زبانی مثلا مثل VBScript که شاید خیلی جاها کاربرد نداشته باشه

    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    ببین حرفت کاملا درست است.
    فرض کن بخواهی یکی از این کار ها را بکنی
    اولا باید کلی کلاس جدید بسازی و کلی برنامه بنویسی
    درسته؟
    تا مثلا بتونی یه از کارهای javascrpt را انجام بدی

  9. #9
    مهمان
    البته زیاد سخت نیست چون تمام کلاس ها و کتابخانه هایش وجود دارند اماده وجود دارند

    راستی تو باید کم کم html بلد باشی
    اما زیاد جو گیر نشو چون خیلی درد سر داره ولی خوراک برنامه های توپه
    یه سرور دیدم (سرورورش freebsd بود ) می یومد برنامه هایی که تو سرور در حال اجرا بود با حافظه مصرفی و... نشون می داد چند بار refresh زدم اعدادش تغییر میکرد ولی نمی تونستم بفهمم سر کاریه یا نه اگه سر کاری نبود مطمینا با c نوشته بودنش

  10. #10
    مهمان
    در خیلی از موارد سنگین برنامه نویسی با سی پلاس پلاس انجام میشود
    در ضمن دوستان در مورد اچ تی ام ال بحث کردند اون فقط ظاهر کاره این باطنش

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    با استفاده از Visual C++‎.Net هم می توان برنامه ی ASP.NET نوشت‌.

  12. #12
    مهمان
    البته :D

  13. #13
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    :shock:
    حتی منم حاضر نمیشم حتی ایده اونو مطرح کنم ، منظورم استفاده از ++C برای ساختن وبسایت :oops:
    بهترین انتخاب مطمئنا ASP.NET و #C هستش :wink:
    ولی اگه اصرار داری که با چیزی نزدیک به ++C این کارو بکنی میتونی از CGI یا PHP استفاده کنی.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342

  15. #15
    مهمان
    دوست عزیز شاید شما درست منظور منو متوجه نشدید
    من گفتم که قسمت های بزرگ(خیلی بزرگ)سایتهای بزرگ که با ای اس پی دات نت نیمشه انجام یا پی اچ پی و. ....
    در ضمن این هیچ ربطی به سینتکس نداره
    در ضمن مخلط استاد

  16. #16
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    سلام کیومرث خان !

    ظاهرا شما منظور منو درست متوجه نشدید :wink:
    من مستقیم جواب آقای برزو رو دادم، البته فکر کنم اشتباه از من بود چون اول میبایست جوابهای داده شده دیگران را میخوندم بعد جواب میدادم :wink:
    الان که دارم جواب ها رو میخونم به موارد قبل توجه ای برخورد میکنم.
    جواب های آقایون ilovelinux , linux را کاملا قبول دارم ! البته این دو نفر در مورد generate html code توضیح دادن که کاملا منطقی بود :)
    CGI دقیقا از همین ایده استفاده میکند.

    ولی جوابهای من در مورد سوالهایی که کردین:

    سوال ایشان در مورد ++C بود و نه زبانی مثل vc .net !

    دوما من به عنوان کسی که سالها platform خود را 6 ++VC و VC .NET قرار داده همچنان باید بگویم انتخاب این گزینه برای نوشتن برنامه های وب کاملا هزینه بر از نظر زمانی خواهد بود !

    سوما امکان نوشتن C++‎ code در صفحات داینامیک از زمان vc .net امکان پذیر شد و تا جایی ذهنم یاری میکند در نسخه VC6 ما تنها قادر به تولید ISAPI filter و ISAPI extention بودیم.
    جواب شما در مورد نوشتن قسمتهایی بزرگ برنامه با VC++‎ .Net منطقی بید :roll:
    شاید دقیقا همین دلیل باشه که نمیتونم هیچ موقع از آن جدا بشم ! :oops:

    چهارم ما مخلصیم آقا کیومرث :D

    پنجم ........... :wink:

    خلاصه اینکه نظر من همچنان #C و ASP.NET هستش.

    با آرزوی بهترین ها برای وبنویسان عزیز !

  17. #17
    مهمان
    ببخشید من اشتباه کردم :P

  18. #18
    مهمان
    راستی
    من منظورم وی سی ++ دات نت نبود همون سی ++ بود
    چون اصلا با VC++‎.NET نمی شه کار خیلی بزرگ کرد چون تحت ویندوزه
    ولی اگه خودشو جدا نگاه کنی یکی از بهترین کارهای مایکروسافته که شاید یه حقش نرسید

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    کیومرث مثل اینکه چیز خورت کردن!
    بهترین برنامه های تحت ویندوز با VC نوشته شده و می شود!
    تمام برنامه های سنگین مهندسی و ریاضی ( بالای 90 درصد اونها... )
    اگر خواستی لیست می کنم این نرم افزارهای سنگین و عالی را .... ولی کمی تحقیق هم بد نیست.

  20. #20
    مهمان
    تحت ویندوز که آره خودم هم گفتم
    اما برنامه های بزرگ فقط که نباید تحت ویندوز باشند(از اشکالات ان بگذریم)
    در ضمن یکی از اون برناممه خفنا که گفتم هیم روبوکاپه که نمونه ی کامله

  21. #21
    مهمان
    تحت ویندوز که آره خودم هم گفتم
    اما برنامه های بزرگ فقط که نباید تحت ویندوز باشند(از اشکالات ان بگذریم)
    در ضمن یکی از اون برناممه خفنا که گفتم هیم روبوکاپه که نمونه ی کامله

  22. #22
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nasiri
    بهترین برنامه های تحت ویندوز با VC نوشته شده و می شود!
    that's right :wink:

  23. #23
    نیاز به راهنمایی: طراحی سایت با سی پلاس پلاس امکان پذیره ؟
    عبارت " طراحی سایت" باید تعریف بشه اما اظهر این است که :

    بعله - میشه - گزینه های ذیل رو مطالعه کنید

    الف) Executable CGI : با سی میتوانید برنامه های اجرا شونده روی بستر سرویس دهنده وب که بصورت برنامه های اجرائی مستقل هستند تولید کنید . ابزارهای مختلف - سیستم عاملهای مختلف - وب سرورهای مختلف

    ب) OS or Service Shared Object : توسط این ابزارهای میتوانید برنامه های خاصی تولید کنید که محتوای آنها یا خروجی آنها بروی وب بطور مستقیم قابل انتشار است . اکتیو ایکسها به عنوان یک نمونه مرتبط با سیستم عامل و DSO های آپاچی به عنوان یک نمونه مرتب با وب سرور قابل ذکرند . تولید این ابزارها هم با سی پلاس پلاس ممکن است . بسته به نوع تکنولوژی : سیستم عاملهای مختلف - محیطهای توسعه مختلف - وب سرورهای مختلف . تنها ابزارهائی که بطور کامل چرخه تولید اینگونه از محصولات را حمایت میکنند و زبان آنها سی ست محصولات بورلند یعنی سی بیلدر برای ویندوز و کایلیکس برای لینوکس هستند .

    ج) Dynamic Filter : توسط این ابزارهای میتوانید برنامه های وب با محتوای دینامیک تولید کنید . هر چند تکنولوژی با CGI متفاوت است اما مسامحتا با CGI قابل مقایسه است . روی ویندوز ISAPI ها و فارغ از نوع سیستم عامل روی آپاچی فیلترهای دینامیک آن از این نوع اند . این ابزارهای نیز با سی پلاس پلاس قابل تولید هستند . بورلند سی - سی بیلدر و ویژوال سی - کایلیکس و ... از ابزارهائی کار آمد برای حصول این مقصود میباشند ( بابا ادبیات ! )

    بقیه موارد در رده موارد بالا نیستند اما صرفا برای منظم بودن مطلب برای ارجاعات آینده اونها رو در ادامه شماره گذاری میکنم

    د) ATL Server : این ابزارهای با تکنولوژی "مشابه" ISAPI و با روشی متفاوت عمل میکند . توضیح آن مفصل است و به این تاپیک مربوط نیست . این تکنیک که از سریعترین ابزارهای موجود است توسط ویژوال سی دات نت قابل تولید است .

    ه) ASP . NET : این تکنولوژی مبتنی بر دات نت نیز توسط ویژوال سی دات نت حمایت میشود و احتمالا لزومی به توضیح نیست .

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •