نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شبیه سازی کلید Enter در یک TextBox

  1. #1

    Tick شبیه سازی کلید Enter در یک TextBox

    با سلام
    یه TextBox در یه برنامه VB.NET دارم.
    چجوری میشه که یه دکمه داشته باشم و با زدن اون دکمه یه enter در محلی که کرسر قرار دارد اتفاق بیفتد و کرسر به خط پایین منتقل شود؟
    توی دلفی با Memo_Main.Lines.Append(#13); میشه اما اینجا توی VB.NET کار نمیکنه.
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    (یه متن داخل این TextBox دارم که دارای یک سری عبارت <p> هست و من میخوام وقتی این متن را در TextBox نشان میدهد عبارت <p> اول هر خط باشد)
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: شبیه سازی کلید Enter در یک TextBox

    سلام ...
    اول خاصیت multiline مربوط به textbox رو true کن ...
    بعد تو فرم لود بنویس :

    TextBox1.Focus()


    بعد یه دکمه بزار و تو رویداد اون بنویس:

    TextBox1.Text += vbCrLf
    TextBox1.Focus()

    بازم مشکلی بود در خدمتیم ...
    موفق باشید ...

  3. #3

    نقل قول: شبیه سازی کلید Enter در یک TextBox

    با سلام

    txt_Out.Text = Replace(txt_In.Text, Chr(13), txt_Char.Text + Chr(13) + Chr(10))

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    424

    نقل قول: شبیه سازی کلید Enter در یک TextBox

    برای ایجاد یک سطر جدید
    txtTemp.Text &= vbNewLine

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    game net
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: شبیه سازی کلید Enter در یک TextBox

    می تونی با تایعinstrتو متنو دنبال یک کاراکتر خواص بگردی و تابع مذکور شماره ی این که چندمین کاراکتر ,کاراکتر مورد نظر ما هست را بر می گردونه و با تابعmidstrکه برای قرار دادن کاراکتر خواصی درون متن به کار میره کاراکتر کنترلی enter که همون(13)chr یا با استفاده ازثابت پیش فرض vbenterکه معادل همون کاراکتر کنترلی است ان را در متن قرار داد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •