نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تایمر در ا اس پی

  1. #1

    تایمر در ا اس پی

    با سلام
    بنده چند وقتیه که دات نت رو شرو کردم........
    خلاصه بگم:
    یه کمپوننت دیدم توش به اسم تایمر........
    که به نظر میاد همون کار تایمر رو توی ویندوز اپلیکیشن انجام میده.
    اما هر کاری کردم نتونستم باهاش کار کنم
    اگه کسی باهاش کار کرده لطفا بگه.(یادتون باشه منظورم وب اپلیکیشنه)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404
    این سوال من هم هست! کسی بلد نیست!؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    //in a compiled windows executable 

    using System.Timers;

    private void StartTimer()
    {
    System.Timers.Timer myTimer = new System.Timers.Timer();
    myTimer.Interval = 5000;
    myTimer.Elapsed += new System.Timers.ElapsedEventHandler(myTimer_Elap sed);
    myTimer.Enabled = true;
    }

    protected void myTimer_Elapsed(object sender, System.Timers.ElapsedEventArgs e)
    {
    //do some work
    }


    اما! اصل موضوع اینجا است!

    a timer is a server-based thing and thus unable to force a page-reload once the page is sent to client. 
    add the line <meta http-equiv="refresh" content="5000"> in the <head> section

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404
    ممنون وحید جان. :oops:

  5. #5
    با عرض سلام خدمت شما دوستان
    من میخواهم یک تایمر داشته باشم برای ت دیتا بیسی به این صورت که اطلاعات و پیغامهای کاربران که مثلا مربوط به 10 دقیقه قبل میشه رو پاک کنم
    اولا آیا این راه حل درستی هستیش یا نه و ثانیا اگه راه حل درستی هست این تایمر رو چطور باید نوشت

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    آقا وحید من خیلی وقت بود دنبال همچین چیزی میگشتم دست شما درد نکنه

  7. #7
    راهی که جناب نصیری به اون اشاره کردند، به خوبی جواب میده.
    البته راه دیگه ای هم وجود داره که با استفاده از کلاس های System.Threading.Timer و System.Threading,TimerCallback انجام می پذیره.
    در این روش، با مقداردهی به یکی از خواص های توسعه یافته (Extended Properties) دیتاست یا دیتا تیبل با نام RefreshTime، این مقدار در بازه های زمانی مشخصی چک می شود و در صورتی که از مقدار زمان جاری کمتر بود، روالی که موجب ایجاد تغییرات در دیتابیس می شود، با استفاده از کلاس Timer فرخوانی خواهد شد.
    استفاده از Cache در این موارد به هیچ وجه توصیه نمیشه.
    موفق باشید.

  8. #8
    سلام
    من فکر می کردم که این تایمر برای بدست آوردن مقدار زمانی که طول کشیده تا یه صفحه بالا بیاد بکار می ره.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  9. #9
    با تشکر از دوستان
    آقا بهروز شما هم اگر مثالی دارید (در موردی که خودتان گفتید) لطفا اینجا بیاورید.تا این تاپیک نمونه کاملی
    باشد

    ممنون

  10. #10
    اگر سرور در شبکه لوکال دارید بهتر است برای انجام کارهای تکراری (برای مثال ارسال ایمیل یادآوری) در بازه زمانی مشخص از نوشتن یک "سرویس ویندوز ان اتی" استفاده کنید. ایجاد سرویس ان تی در دات نت بسیار ساده است ... کمی جستجو در گوگل مشکل را حل می‌کند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •