نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کپي يک جدول از يک ديتابيس به جدولي در ديتابيس ديگر در Sql بوسيله دلفي

  1. #1

    کپي يک جدول از يک ديتابيس به جدولي در ديتابيس ديگر در Sql بوسيله دلفي

    با سلام
    من يک جدول در ديتابيس 86 دارم حالا ميخوام اين جدول عيناً در ديتابيس 87 کپي بشه
    فيلد Id که من در جدول دارم Autonumber مي باشد و از آن براي ارتباط استفاده کرده ام بنابراين در زمان کپي مقدار آن نبايد تغيير کند در حالتي که بصورت فيلد به فيلد اين کار رو انجام ميدهم فيلد Id مقدار جديد به خودش ميگيره و همه ارتباطهاي من به هم ميخورد از دوستان ميخوام که به من کمک کنند

  2. #2

    نقل قول: کپي يک جدول از يک ديتابيس به جدولي در ديتابيس ديگر در Sql بوسيله دلفي

    جدول مقصد شما خالیست؟

  3. #3

    نقل قول: کپي يک جدول از يک ديتابيس به جدولي در ديتابيس ديگر در Sql بوسيله دلفي

    بله
    خالی می باشد
    ساختار جداول هم دقیقا مثل هم می باشد.

  4. #4

    نقل قول: کپي يک جدول از يک ديتابيس به جدولي در ديتابيس ديگر در Sql بوسيله دلفي

    از چه دستوری برای کپی استفاده می کنید؟

    اگر از Select استفاده میکنید
    SELECT * INTO MyNewTable  FROM MyTable

    توجه کنید که این روش Index ها و Constraint های شما را کپی نخواهد کرد.

    از Insert Into هم میتوانید استفاده کنید، مثال:
    insert into destinationDB.dbo.destinationTable select * from sourceDB.dbo.sourceTable;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •