نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمايش فرم به صورت دو مرحله اي

  1. #1

    نمايش فرم به صورت دو مرحله اي

    به ياد او::

    در برنامه هاي مختلف مثل ورد و فتوشاپ وقتي كه شما روي آيكن برنامه كه كليك ميكنيد بعد از چند لحظه فرم به نمايش در مياد.

    يعني اول يك پنجره كوچك باز ميشه كه كمي در مورد محصول و كمپاني مشخصاتي رو بيان كرده و بعد از چند لحظه هم خود فرم لود ميشه.

    آيا در C#‎ روش خاصي براي انجام اين كار وجود دارد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Zaparo
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    this->this
    پست
    116

    نقل قول: نمايش فرم به صورت دو مرحله اي

    ُSplashScreen رو سرچ کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: نمايش فرم به صورت دو مرحله اي

    یک فرم طراحی کنید(فرم اولتون رو). یک تایمر توی اون بزارید و مشخص کنید که بعد از چند ثانیه می خواهید فرم دومتون به نمایش دربیاد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: نمايش فرم به صورت دو مرحله اي

    چه طور میتونم در برنامه تایمر بزارم ؟

  5. #5

    نقل قول: نمايش فرم به صورت دو مرحله اي

    میتونی از تد Sleep() در کلاس Thread استفاده کنی
    مثلا این کد 20 ثانیه برنامه را به تاخیر مبندازه
    Thread.Sleep(20000);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Zaparo
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    this->this
    پست
    116

    نقل قول: نمايش فرم به صورت دو مرحله اي

    خوب SplashScreen هم همینکار رو میکنه دیگه ولی اون بهینه تر از ایناست

  7. #7

    نقل قول: نمايش فرم به صورت دو مرحله اي

    به یاد او::

    میشه یه مثال جوندار کوچولو هم بزنی ؟

    من سرچ کردم اما نتیجهای که میخواستم رو نگرفتم.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار ghoroghchian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یزد
    پست
    92

    نقل قول: نمايش فرم به صورت دو مرحله اي

    دوست من سلام
    من واسه خودم یکی درست کرده بودم واسه دوستان میزارم شاید به درد بخوره
    http://ghoroghchian.googlepages.com/...plication1.rar

  9. #9

    نقل قول: نمايش فرم به صورت دو مرحله اي

    در CodeProjetc جستجو کنیین مثالهای زیادی پیدا خواهید کرد
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •