نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارتباط با دستگاه بارکد خوان چگونه میسر است؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773
    تشکر کردن
    190
    372 بار تشکر شده در 193 پست

    Question ارتباط با دستگاه بارکد خوان چگونه میسر است؟

    سلام ...
    بعد از کلی جستجو یه کدی پیدا کردم که عددی رو میگیره و بارکدی رو بصورت BMP تحویل میده...
    هر نوع بارکدی هم که بخوام درست میکنه ...
    خوب تا اینجا مشکلی نیست ...

    بعد از چاپ روی کالا و یا کارت باید کدشو تو دیتابیس قرار بدم دیگه ... درسته ...؟
    بعد باید اونو بخونم ....
    این کارو باید با بارکدخوان انجام بدم درسته ...؟ چطوری ...؟
    چون با طرز کار این دستگاه ها آشنا نیستم نمیدونم چطوری باید کار مقایسه رو انجام بدم تا با خوندن یه بارکد رکورد مورد نظرم رو برگردونه ...؟

    ممنون ...!!!
    آخرین ویرایش به وسیله kablayi : شنبه 05 مرداد 1387 در 02:31 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    34
    پست
    740
    تشکر کردن
    92
    228 بار تشکر شده در 156 پست

    نقل قول: خواندن بارکد ...

    وقتی با استفاده از بارکدخوان (اسکنر) یک بارکد رو اسکن می کنید، اسکنر برای شما یک Text میفرسته که توی هر محیط تکستی دیده میشه (مثلا NotePad ویندوز) ، شما می تونید یک TextBox رو برای بارکد انتخاب کنید و وقتی که بارکد اسکن شد و مقدارش توی تکست باکس ریخته شد اون مقدار روی توی دیتابیس وارد کنید و یا یک Query از دیتابیس بگیرید که مثلا اون بارکد کد کدوم کالای شماست.

  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید reza6384 از وی تشکر کرده‌اند:


  4. #3
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773
    تشکر کردن
    190
    372 بار تشکر شده در 193 پست

    نقل قول: خواندن بارکد ...

    سلام ...
    ممنون ...
    اون عددی که بارکد خوان بدست میاره از کجا میاره؟ ...
    اصلا لازم است که بارکدی رو در دیتابیس ذخیره کنیم ؟
    بارکد خوان چطوری اون کد مدنظر منو بدست میاره ...؟
    شاید کدی رو که به من داد تو دیتابیسم نبود ... اونوقت چی ...؟ یعنی من چطوری اون کدی رو که بارکدخوان از روی بارکد بدست میاره توی دیتابیس ذخیره کنم ... من که نمیدونم چه کدی رو بدست میاره ...؟؟؟؟؟؟

  5. #4
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    34
    پست
    740
    تشکر کردن
    92
    228 بار تشکر شده در 156 پست

    نقل قول: خواندن بارکد ...

    نقل قول نوشته شده توسط kablayi مشاهده تاپیک
    سلام ...
    ممنون ...
    اون عددی که بارکد خوان بدست میاره از کجا میاره؟ ...
    اصلا لازم است که بارکدی رو در دیتابیس ذخیره کنیم ؟
    بارکد خوان چطوری اون کد مدنظر منو بدست میاره ...؟
    شاید کدی رو که به من داد تو دیتابیسم نبود ... اونوقت چی ...؟ یعنی من چطوری اون کدی رو که بارکدخوان از روی بارکد بدست میاره توی دیتابیس ذخیره کنم ... من که نمیدونم چه کدی رو بدست میاره ...؟؟؟؟؟؟
    ببینید. در اصل فلسفه به وجود آمدن بارکد برای این بود که یک سری تولیدکنندگان یا فروشگاه ها تعداد زیادی کالا داشتن و خوب بالطبع برای نامگذاری این محصولات کد بزرگتری لازم بوده، بعد اومدن بارکد رو به وجود اوردن که به جای اینکه فروشنده کار سخت ورود یک کد طولانی رو با کیبرد انجام بده، اینکار با استفاده از یک بارکدخوان(اسکنر) انجام بشه که خیلی سریعتره.
    بارکد یک سیستم Encoding/Decoding هست. وقتی شما یک رشته ( حرف یا عدد یا ترکیب حرف و عدد ) رو به یک نرم افزار طراحی بارکد میدین و اون برای شما یک بارکد قابل چاپ میده، Encoding صورت می گیره و وقتی با اسکنر اون بارکد رو اسکن می کنین Decoding صورت میگیره. در حقیقیت اسکنر همون رشته ای رو برمیگردونه که بارکد شده.
    و حالا اینکه اسکنر چجوری این بارکدها رو می خونه، استانداردهای مختلفی از بارکد وجود دارند ، مثل : EAN13,CODE39,CODE128,PDF417,.... که هرکدوم کاربرد خاصی دارند. مثلا PDF417 استاندارد بارکد دو بعدی هست که با اون میشه رشته های بسیار طولانی رو روی بارکد ذخیره کرد . اسکنر با استفاده از پهنای خطوط عمودی و همچنین فاصله بین اونها بارکد شما رو اسکن می کنه.
    و در پایان میگم که چرا قیمت اسکنر ها در بازار متفاوته، اسکنر خوب اسکنری هست که :
    1- سرعت بالایی داشته باشه، یعنی بتونه تعداد زیادتری بارکد رو در واحد زمان اسکن کنه.
    2- دقت بالایی داشته باشه، یعنی بتونه بارکدهای ریز و اونهایی که فاصله خطوطشون کم هست رو اسکن کنه.
    3- زاویه بیشتری رو ساپورت کنه، یعنی مثلا شما مجبور نباشید که اسکنر رو فقط در یک زاویه خاص بگیرید تا اسکن انجام بشه.
    4- استانداردهای بیشتری رو ساپورت کنه.
    5- برد بیشتری داشته باشه، یعنی بارکد رو از فاصله دور هم بخونه
    6- استاندارد صنعتی بالایی داشته باشه.
    البته همه اینها شاید در یک اسکنر جمع نشه، چون اگر هم بشه قیمت اون خیلی زیاد میشه.

  6. 3 کاربر از reza6384 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  7. #5
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773
    تشکر کردن
    190
    372 بار تشکر شده در 193 پست

    نقل قول: خواندن بارکد ...

    سلام...
    دستتون درد نکنه ...
    پس نرم افزار تولید بارکد یه چیز جداست ... و خوندن و تولید اون بر اساس استانداردهای خاصی صورت میگیره ... که بستگی به نوع بارکدخوان داره که اون استاندارد رو ساپورت میکنه یا نه .... گرفتم ...
    پس اگر من در برنامم از بارکد فرضا بااستاندارد UPC 5 Digit EXT استفاده کردم باید از بارکدخوانی استغاده کنم که این استاندارد رو ساپورت کنه .... ok ...

    ممنون که لطف کردین منو شیرفهم کردین ...

  8. #6
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    34
    پست
    740
    تشکر کردن
    92
    228 بار تشکر شده در 156 پست

    نقل قول: خواندن بارکد ...

    خواهش می کنم، اگر باز هم سوالی داشتین در خدمتتون هستم.
    می تونید یک سر هم به سایت های زیر بزنید :

    www.Arzanesh.Com
    www.IdAutomation.Com

  9. 2 کاربر از reza6384 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  10. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    29
    تشکر کردن
    57
    6 بار تشکر شده در 5 پست

    نقل قول: خواندن بارکد ...

    سلام.
    من پست های بالا رو تماما خوندم ولی نمی دونم چطور میشه بارکد خوانده شده رو به دست آورد.

    ClipBoard رو چک کردن چیزی توش نبود
    من یه بارکد خوان USB دارم و در Win2003 Server میخوام ازش استفاده کنم.
    در DeviceManager چیز خاصی شناخته نشده

    آیا من به یه SDK نیاز دارم یا راه حل دیگری داره؟
    اگر SDK هست اسمش چیه و از کجا میشه خریدش؟

    شاد و موفق و پیروز باشید

  11. #8
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    28
    پست
    391
    تشکر کردن
    114
    109 بار تشکر شده در 64 پست

    نقل قول: ارتباط با دستگاه بارکد خوان چگونه میسر است؟

    بارکد خوان درست همانند صفحه کلید عمل میکند

  12. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید ebrahimv از وی تشکر کرده‌اند:


  13. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    29
    تشکر کردن
    57
    6 بار تشکر شده در 5 پست

    مشکل من حل شد

    سلام. مشکل من حل شد.
    بارکد خوانی که استفاده می کردم Datalogic QuickScan هست. که یه سری تنظیمات برای انواع کی بورد داره.
    این تنظیم رو که انجام دادم حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله MKalami : شنبه 09 شهریور 1392 در 16:18 عصر

  14. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    1
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: ارتباط با دستگاه بارکد خوان چگونه میسر است؟

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimv مشاهده تاپیک
    بارکد خوان درست همانند صفحه کلید عمل میکند


    توضیح بیشتر، لطفا







    ---------------------------:
    barcode scanner

    barcode creator

  15. #11
    کاربر دائمی آواتار aliagamon
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,073
    تشکر کردن
    51
    628 بار تشکر شده در 521 پست

    نقل قول: ارتباط با دستگاه بارکد خوان چگونه میسر است؟

    یعنی تکست رو رو بر میگردونه انگار با کیبورد یه نفر تایپ کرده باکد رو .... ویندوز به عنوان یه کیبورد دوم میشناسه اونو ...
    قبلا بحث شده :
    http://barnamenevis.org/showthread.p...B1%DA%A9%D8%AF

  16. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    9
    تشکر کردن
    6
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: ارتباط با دستگاه بارکد خوان چگونه میسر است؟

    سلام دوستان گرامی خشته نباشین.
    بنده یه چیزی را در استفاده از بارکد خوان در برنامه متوجه نشدم.
    اینکه اگه ما یه برنامه حسابداری نوشتیم که فروشگاه از آن استفاده میکنه
    و صندوق این فروشگاه برای محاسبه فاکتور فروش
    از بارکد خوان کالا های فروخته شده اش را سریعا به فاکتور وارد میکنه.

    سوال من اینجاست:
    اولا: ما باید قبلا تمامی کد های QR کالا های فروشگاه را در پایگاه داده ذخیره کنیم؟

    دوما: اگر سوال اولی جوابش درست باشد، در این حالت هر جنس جدیدی که وارد فروشگاه می شود باید توسط کاربر سیستم در سیستم تعریف وکد QR ان ذخیره شود؟

    سوما: از کجا بدانیم که این کد QR کالا (تک بعدی/ دو بعدی و یا سه بعدی است) : یا دانشتنش لازم نیست؟

    چهارما: آبا اسکنر های مورد استفاده در زمینه اسکن کردن کد های QR این قابلیت را دارند که هر نوع کدی را بخوانند و به برنامه بفرستند؟

  17. #13
    مدیر بخش آواتار Mani_rf
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    </ Here>
    پست
    1,962
    تشکر کردن
    43
    1,491 بار تشکر شده در 894 پست

    نقل قول: ارتباط با دستگاه بارکد خوان چگونه میسر است؟

    نقل قول نوشته شده توسط amiragahyi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان گرامی خشته نباشین.
    بنده یه چیزی را در استفاده از بارکد خوان در برنامه متوجه نشدم.
    اینکه اگه ما یه برنامه حسابداری نوشتیم که فروشگاه از آن استفاده میکنه
    و صندوق این فروشگاه برای محاسبه فاکتور فروش
    از بارکد خوان کالا های فروخته شده اش را سریعا به فاکتور وارد میکنه.

    سوال من اینجاست:
    اولا: ما باید قبلا تمامی کد های QR کالا های فروشگاه را در پایگاه داده ذخیره کنیم؟

    دوما: اگر سوال اولی جوابش درست باشد، در این حالت هر جنس جدیدی که وارد فروشگاه می شود باید توسط کاربر سیستم در سیستم تعریف وکد QR ان ذخیره شود؟

    سوما: از کجا بدانیم که این کد QR کالا (تک بعدی/ دو بعدی و یا سه بعدی است) : یا دانشتنش لازم نیست؟

    چهارما: آبا اسکنر های مورد استفاده در زمینه اسکن کردن کد های QR این قابلیت را دارند که هر نوع کدی را بخوانند و به برنامه بفرستند؟
    1و2 بله، کد همه کالاهای موجود باید در دیتابیس تعریف شود. اگر کالایی جدید اضافه میشود باید به عنوان کالای جدید تعریف شود .
    3 - نیازی به دوستن نیست، ولی کالا ها بارکد 2بعدی دارند و از بارکد 3بعدی برای ذخیره ترکیب حروف و اعداد استفاده میشه که برای کالا ها عمومیت نداره و بیشتر برای url و اینطور چیز ها استفاده میشه.
    4- انواع اسکنر ها وجود داره که توانایی های متفاوتی دارند. بیشتر اسکنر ها بیشتر استاندارد های بارکد های 2بعدی رو میشناسن. درباره 3بعدی اطلاعاتی ندارم
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •