نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فیلتر

  1. #1

    فیلتر

    با سلام

    برای فیلتر کردن رکوردهای یک Table :

    table1.filtered:=true;
    table1.filter:='name=' ,QuotedStr(edit1.text)


    حالا برای فیلتر کردن بروی 2 گزینه چیکار باید کرد ؟
    به ذکر مثال لطفا

  2. #2
    سلام داراکولا جان
    شما توی خاصیت فیلتر نمیتونید فیلتر های پیچیده بنویسید برای این کار باید توی رویداد onfilterrecord کد نویسی کنید:
    رویداد onfilterrecord
    accept:=(table1.FieldByName('empno'&#4  1;.Value='12')or(table1.FieldByName('e  mpno').Value='14');

    و برای فعال کردن فیلتر:
    table1.Filtered:=true;

  3. #3
    Table1.Filter := ' FirstName = ' + QuotedStr(Edit1.Text) + ' AND LastName = ' + QuotedStr(Edit2.Text)

  4. #4
    امیر جان سپاسگذارم .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    جناب دراکولا سلام
    بابا!!! از شما بعیده!!! اینکه می تونی از And و Or استفاده کنی!!مثل یک Query ساده

  6. #6
    با سلام خدمت داش رضا

    دوست عزیز این چیزی که آقای امیر ار اف فرمودند رو میدونستم . ولی دقیقا توی خاطرم نبود و دنبالش گشتم . آخرش این شد که اینجا مطرح کنم .
    گویی جسمی چون شهاب سنگ بر کله این جانب فرود آمده بود ... و مخم تلیت شده بود . به هر حال از امیر آر اف و شما بسیار بسیار متشکرم . :cry: :oops: :roll:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •