نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: من اسمبلی یاد نمی گیرم

  1. #1

    من اسمبلی یاد نمی گیرم

    آقا من کتاب جعفر نژاد قمی رو گرفتم . ولی اصلا مفاهیمی مثل وقفه و فلگ و ...
    رو یاد نمی گیرم . چطوری باید یاد بگیرم . دیگه حسابی دارم ناامید میشم :( :cry:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,222
    بهتره کمی با امکانات کامپیوتر آشنا بشی
    و برای درک بهتر اونا کمی برنامه نویسی کنی
    و در ضمن سیستم عامل رو بخوبی تمرین کنی
    تا کم کم با مفاهیم آشنا بشی

  3. #3
    دمت گرم داداش . اون قدر ها هم که چت نیستم . من قبلا ویژال بیسیک کار می کردم . ولی اصلا اسمبلی به کل فرق داره . همش به سخت افزار وابستست

  4. #4
    سلام
    مشکل همینه که قبلا" ویژوال بیسیک کار میکردین. (البته ببخشیدا)
    ولی به نظر من، کسی که اول تحت ویندوز کار کرده، یادگرفتن اسمبلی براش مشکلتر میشه.
    به هر حال برای اینکه راهی پیشنهاد شده باشه ، توصیه بنده حقیر اینه که اول از همه چیز ، مفاهیمی که از برنامه نویسی ویژوال تو ذهنتونه ، فعلا" برای مدتی بفرستین بایگانی. و با دیدی که اسمبلی بهتون میده جلو برین.
    (البته وقفه و فلگ رو میشه همینجوری هم ... :wink: )
    موفق باشید

  5. #5
    عزیز دلم
    فلگ و وقفه کجاش سخته که نمیفهمی ؟
    میخوای کتاب جدید معرفی کنم ؟ اگه نه بگو کجاش رو نمیفهمی توضیح بدم... آخه از اسمبلی هم آسونتر؟ :!:

  6. #6
    میشه یه توضیح بدی ؟ بعدشم من میتونم چیزایی رو که متوجه نمیشم بیام همینجا بپرسم :oops:

  7. #7
    راستی کتاب هم اگه داری بگو ؟ مخصوصا رو وب

  8. #8
    عزیز دلم ببین کتاب PC System Programming نوشته مایکل تیشر(دو جلد) کتابی است که مفهوم وقفه و فلگ و اینچیزها رو اساسی تا جزپیات بررسی کرده...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aakh1361
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران - سه راه افسریه - شهرک کاروان
    پست
    379
    شما بهتر هست که اول یک ربان برنامه نویسی(C++‎) تحت داس رو یاد بکری بعد اسمبلی رو خیلی راحت تر می فهمی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    با آخری موافق نیستم(با عرض پوزش).

    ولی من هم با همین مشکل روبرو بودم.
    من 3امین یا 4امین کتابی که داشتم می خوندم تازه یه چیزایی دستگیرم شد.

    به نظر من چند تا کتاب مختلف بگیر و مثالای هر کدومو به طور عملی تجربه کن و سعی کن به میل خودت تغییرشون بدی.
    ودر ابتدا هم از اینکه چیزی نمی فهمی ناراحت نباش چون دید کسی که اسمبلی بلده به کلی در باره کامپیوتر فرق می کنه و انتقال این دید خیلی مشکله و ممکنه هر کتاب یه قسمت از قضیه رو خوب برسونه.

    اگه وقتی که چند فصل جلو میری برگردی و یه نگاهی به فصلای قبلی بکنی خیلی کمکت میکنه چون یه کلمه جدید که یاد میگیری ممکنه باعث درک خیلی از چیزهایی که یاد نگرفتی و جا انداختی بشه. :موفق:

  11. #11
    دوست عزیز در زبان اسمبلی مشکل عمده انه که آدم بتونه راه بیفته یعنی مفاهیم و اصول اولیه را یاد بکیره بقیه اش مشکل حاصی نداره ولی واسه این کار باید کتاب خوب یا جزوه مناسب و از همه بهتر یه فرد راهنما داشته باشید که گویی فقط کتاب دارید .کتاب خودتون بد نیست ولی کتاب آقای حسینی از انتشارات جهاددانشگاهی مشهد را نیز ببینید.

  12. #12
    آقا منم کتاب دکتر مزیدی به ترجمه دکتر قدرت سپیدنام رو پیشنهاد می کنم کتاب توپیه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    به نظر من دونستن یه چیزایی از معماری Computer خیلی میتونه تو درک مفاهیم Assembly Programming بهتون کمک کنه.
    Back ground برنامه نویسی در همین حد که الگوریتمها رو بشناسید خوبه

  14. #14

    Re: من اسمبلی یاد نمی گیرم

    نقل قول نوشته شده توسط swi
    آقا من کتاب جعفر نژاد قمی رو گرفتم . ولی اصلا مفاهیمی مثل وقفه و فلگ و ...
    رو یاد نمی گیرم . چطوری باید یاد بگیرم . دیگه حسابی دارم ناامید میشم :( :cry:
    :reading: :reading:

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    94
    ولی ساده ترین کتاب هم همون است

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    کتاب

    Peter Norton دو تا کتاب مقدماتی و ییشرفته ی خوب داره که ترجمه هم شده. از انتشارات ناقوس. :reading:

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    من فکر کنم PC System Programming نوشته Michael Tischer ترجمه امیر صادقی برای کسی که هیچ پایه ای نداره خیلی خوب باشه.
    در ضمن از انتشارات مرکز نشر دانشگاهیه. ::نوشتن::

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    کوچه بغلی
    پست
    71
    سلام
    از این که با این دوستمون هم دردم خوشبختم :sunglass:
    آقای MSK راست میگن کسی که اسمبلی رو بلده دیدش فرق داره
    من هم VB و هم Delphi کار میکنم اما همه فکر میکنن که اسمبلی مثل بقیه برنامه هاست که دستوراتشون شبیه به هم باشه مثلا IF &ELSE و ...
    مثلا اگه VB بلد باشی میتونی خیلی راحت Delphi هم بلد شی یا C++‎ v رو هم با استفاده از اون اطلاعاتت یاد بگیری اما اسمبلی کلا فرق داره و به نظر من برای کسی که اطلا کامپیوتر بلد نیست و کار نکرده یاد گرفتنش خیلی آسون تر از کسیه که تمام زبانهای برنامه نویسی رو بلده و حرفه ای هم هست چون که دید اونا فرق داره.
    اما به نظر من این کار رو هم میشه با یه خورده با Source Code آماده کار کردن یا E - BOOK خواندن فهمید که البته خود من هم دارم دیگه این کار رو میکنم چون که واقعا زبان اسمبلی یاد گرفتنش مهمه.
    موفق باشید

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    net_ved@yahoo.com
    پست
    184
    عزیزم من در کل از اسبلی بدم میاد....ولی اینو بدون اسمبلی vb نیست که با 4-5 ماه کار کردن بگی بلدم...نه با کتاب پیتر ایبل نه با هیچ کتابی نمی تونی خوب یادش بگیری....اسمبلی سلسله مراتب سخت افزاری داره که باید حتما طی شه.....در ضمن هیچ احتیاجی به فراموش کردن vb نداری....من اسبلیو برای استفاده تو delphiیاد گرفتم.

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    کوچه بغلی
    پست
    71
    عزیزم من در کل از اسبلی بدم میاد....ولی اینو بدون اسمبلی vb نیست که با 4-5 ماه کار کردن بگی بلدم...نه با کتاب پیتر ایبل نه با هیچ کتابی نمی تونی خوب یادش بگیری....اسمبلی سلسله مراتب سخت افزاری داره که باید حتما طی شه.....در ضمن هیچ احتیاجی به فراموش کردن vb نداری....من اسبلیو برای استفاده تو delphiیاد گرفتم.
    عزیز من اگه دقت کنی من گفتم من دلفی کار می کنم و منم مثل خودتم . در ضمن بازم گفتم که زبان اسمبلی با بقیه زبانها فرق داره و این طوریها نمیشه یادش گرفت > اما یه چیزی رو بگم که کم کم من دارم راه میفتم :sunglass:
    آخه یه E- Book توپ گیر آوردم که خیلی باحال توزیح داده . اگه وقت شد براتون میذارمش .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •