صفحه 2 از 7 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 253

نام تاپیک: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

  1. #41

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    با شما کاملا" موافقم مطالب منسجمی در این مورد نیست .

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار Keyhan Clever
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    28
    پست
    134

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    من تقریبا با همه کامپایلر ها کار کردم
    میشه بگین مثلا مزیت کد بلاکس نسبت به توربو سی پلاس پلاس چیه ؟
    من از این کامپایلر بدی ندیدم.
    فقط یکمی زیاد قدیمیه

  3. #43

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط Keyhan Clever مشاهده تاپیک
    من تقریبا با همه کامپایلر ها کار کردم
    میشه بگین مثلا مزیت کد بلاکس نسبت به توربو سی پلاس پلاس چیه ؟
    من از این کامپایلر بدی ندیدم.
    فقط یکمی زیاد قدیمیه
    هر چند سال تغییراتی در زبان C و ++C استاندارد و کتابخانه هایش ایجاد می شود و قابلیت های زیادی اضافه می شود، ++TurboC کلا ما فوق قدیمی هست و چون طی 15 سال قبل به روز نشده است پس اصلا قابلیت های جدید این زبان ها را ندارد،مانند کتابخانه استاندارد STL

    Code::Blocks یک IDE هست نه صرفا کامپایلر ، در کل جدید تر هست چون معمولا از کامپایلر قدرتمند gcc استفاده می کند، IDE پیشرفته تری دارد، به روز هست، update می شود، debugger بسیار قوی تر دارد (خطا یاب) ، در همه سیستم عامل ها وجود دارد.

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار Keyhan Clever
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    28
    پست
    134

    Lightbulb نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    الآن مثلا کاری هست که با کامپایلر های جدید تر میتوان انجام داد ولی با توربو نمیشه ؟

  5. #45

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط Keyhan Clever مشاهده تاپیک
    الآن مثلا کاری هست که با کامپایلر های جدید تر میتوان انجام داد ولی با توربو نمیشه ؟
    همان طور که در پست قبلی پاسخ دادم، یکی از نمونه ها کتابخانه بزرگ و قدرتمند STL هست (شامل اکثر الگوریتم ها معروف، کار با رشته ها، کار با حافظه و ...)

    - قابلیت های جدید استاندارد زبان ++C با نام مستعار C++‎0x که با TR1 برخی از آن ها در آخرین نسخه های کامپایلرها وجود دارد. توضیحات بیشتر

    - پشتیبانی از یونیکد

    - پشتیبانی از برنامه نویسی 32 بیت و 64 بیت (++Turbo C برنامه نویسی 16 بیت هست)

    - امکان استفاده از کتابخانه های مختص کنسول برای برنامه های کنسول ویندوز/لینوکس... و توابع خاص کامپایلری و همین طور امکام استفاده از تمامی API های پیشرفته سیستم عامل

    - به علاوه تغییرات جزئی که در خود زبان داده شده است .

  6. #46
    کاربر تازه وارد آواتار majmaji
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    96

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    شدیدا توصیه می کنم تاجایی که می توانید از کامپایلرهای قدیمی ++Turbo C استفاده نکنید(هر چند که در سال های اخیر کامپایلر رایگانی با نام turbo C++‎ explorer عرضه شد، اما با توجه به ضعف ها و قدیمی بودن آن اکنون نسخه حرفه ای آن با C++‎builder 2007 تجاری جایگزین شده است)

    کامپایلر ها معروف:

    1- کامپایلر قدرتمند Visual C++‎ 2008 express (رایگان)
    نسخه تجاری آن بدون پسوند express نیز محبوب ترین کامپایلر در ویندوز می باشد


    2- IDE با نام ++DevC که کامپایلر آن minGW است؛ نسخه تبدیل شده ویندوز gcc
    http://www.bloodshed.net/devcpp.html

    3- کامپایلر gcc ، محبوب ترین کامپایلر لینوکس:
    http://gcc.gnu.org

    4- کامپایلر تجاری C++‎Builder
    http://www.codegear.com/products/cppbuilder

    5- یک IDE به نام Code::Blocks (در مقایسه با سایر موارد محبوبیت وسیعی ندارد)

    6- intel و غیره

    نظر سایر کاربران در این مورد چه هست؟
    این موضوع اهمیت "اعلان" شدن دارد؟
    نسخه هاي express مگه نسخه هاي ازمايشي و ناقص يك نرم افزار نيست؟

  7. #47

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط majmaji مشاهده تاپیک
    نسخه هاي express مگه نسخه هاي ازمايشي و ناقص يك نرم افزار نيست؟
    نسخه آزمایشی خیر، اما نسخه ناکامل یا ناقص از لحاظ موارد پیشرفته بله.

    البته این ناکامل بودن برای افرادی هست که در سطح پیشرفته کار می کنند، اما برای دانشجویان که می خواهند کاری همانند ++Turbo C انجام دهند گزینه ای صدها برابر برتر هست.
    هدف اصلی از انتشار نسخه Visual C++‎ express جایگزینی رایگان برای محیط های آکادمیک با کامپایلرهای قدیمی ذکر شده است.

    نسخه express تمامی امکانات لازم برای برنامه نویسی console و win32 API را رایگان در اختیار قرار می دهد (نه آزمایشی). به هر حال امکانات پیشرفته دیگر مانند MFC در آن وجود ندارد، به علاوه برخی از سورس کدها و ابزار دیگر.

  8. #48
    کاربر تازه وارد آواتار majmaji
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    96

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    نسخه آزمایشی خیر، اما نسخه ناکامل یا ناقص از لحاظ موارد پیشرفته بله.

    البته این ناکامل بودن برای افرادی هست که در سطح پیشرفته کار می کنند، اما برای دانشجویان که می خواهند کاری همانند ++Turbo C انجام دهند گزینه ای صدها برابر برتر هست.
    هدف اصلی از انتشار نسخه Visual C++‎ express جایگزینی رایگان برای محیط های آکادمیک با کامپایلرهای قدیمی ذکر شده است.

    نسخه express تمامی امکانات لازم برای برنامه نویسی console و win32 API را رایگان در اختیار قرار می دهد (نه آزمایشی). به هر حال امکانات پیشرفته دیگر مانند MFC در آن وجود ندارد، به علاوه برخی از سورس کدها و ابزار دیگر.
    پس يعني مني كه آماتور هستم و دارم از اول شروع ميكنم به نوشتن برنامه تو اين محيط بنويسم خوبه آره؟

  9. #49

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    پس يعني مني كه آماتور هستم و دارم از اول شروع ميكنم به نوشتن برنامه تو اين محيط بنويسم خوبه آره؟
    بله گزینه مناسبی هست.
    البته چون تازه کار هستید و احتمالا از منابع فارسی همچون کتاب آقای قمی استفاده می کنید به این نکته توجه داشته باشید که برای اجرای کدهاتون در این محیط تغییرات مختصری در بعضی از آنها لازم هست. مثلاً به جای iostream.h باید از iostream استفاده کنید و ...
    در فروم جستجو کنید مطالبی پیدا خواهید کرد.

    موفق باشید

  10. #50
    کاربر تازه وارد آواتار majmaji
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    96

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط M-Gheibi مشاهده تاپیک
    بله گزینه مناسبی هست.
    البته چون تازه کار هستید و احتمالا از منابع فارسی همچون کتاب آقای قمی استفاده می کنید به این نکته توجه داشته باشید که برای اجرای کدهاتون در این محیط تغییرات مختصری در بعضی از آنها لازم هست. مثلاً به جای iostream.h باید از iostream استفاده کنید و ...
    در فروم جستجو کنید مطالبی پیدا خواهید کرد.

    موفق باشید
    درسته من از كتاب آقاي قمي استفاده ميكنم البته براي مثالاي اولش تو فصل 2 از كامپايلر mingw استفاده ميكردم بعد اشكالامو از يكي ميپرسيدم بعد اون گفت كه بايد از كامپايلري استفاده كني كه تحت ويندوز باشه تا مثال ها رو اجرا كنه (به صورت كامل). بعد بهم گفت اين ويژوال استديو رو دانلود كنم خيلي خوبه. راستي طرز كارش چطوريه كجا ميشه پيدا كرد؟

  11. #51

  12. #52

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام
    gcc بهترین کامپایلری هست که می تونید استفاده کنید تحت ویندوز هم کار می کنه.
    بابا دست از سر این ویندوز بردارید

  13. #53

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام اگر امکانش هست یه کامپایلر برای زبان C معرفی کنید که با ویندوز Seven مشکلی نداشته باشه.
    ممنون

  14. #54

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط nasirkhani مشاهده تاپیک
    سلام
    gcc بهترین کامپایلری هست که می تونید استفاده کنید تحت ویندوز هم کار می کنه.
    بابا دست از سر این ویندوز بردارید
    منم قدیما که خیلی بی تجربه بودم فکر میکردم ویندوز هیچی نیست و همه چی لینوکس

    هست و اون مقاله اریک ریموند هم این طرز فکرمو تقویت میکرد

    ولی حالا میگم برای کسی که بخواد برنامه نویسی c-C++‎ رو برای هر هدفی یاد بگیره

    (امنیت-شبکه-سخت افزار -اپلیکیشن -بازی....)کامپایلر های جدید مایکروسافت هیچ چیزی

    کم تر از بزرگترین ide های لینوکس ندارند و البته کاملتر هم هستند.....

    برای من برنامه نویس که هدفم رسیدن به سطح بالایی از برنامه نویسی c/C++‎ هست

    ide های vc کاملا پاسخ گوی من هستند ....

    حالا مگر اینکه شخصی بخواد تحت لینوکس کد بزنه و یا کراس پلاتفرم کار کنه.

    من خودم کاربر لینوکس هستم و بیشتر تو لینوکس روی perl برای مدیریت لینوکس و c برای ماژول نویسی برای کرنل کار میکنم...


    به نظر من تعصب بیجا نمیزاره انسان درست تصمیم بگیره ......


    هر سیستم عاملی نقاط ضعف و قدرتی داره ...باید بتونی از نقاط قدرتشون به نفع خودت

    استفاده کنی.

    نقل قول نوشته شده توسط godman757 مشاهده تاپیک
    سلام اگر امکانش هست یه کامپایلر برای زبان C معرفی کنید که با ویندوز Seven مشکلی نداشته باشه.
    ممنون
    تو بخش های c/C++‎ سرچ کن ...NIMA_NF مقاله های کاملی در این مورد ارائه کردند

  15. #55

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    کامپایلر های جدید مایکروسافت هیچ چیزی کم تر از بزرگترین ide های لینوکس ندارند و البته کاملتر هم هستند.....
    مقایسه کامپایلر با IDE...........؟؟!!!!

    برای من برنامه نویس که هدفم رسیدن به سطح بالایی از برنامه نویسی c/C++‎ هست ide های vc کاملا پاسخ گوی من هستند ....
    انشاالله که می رسید.


    gcc بهترین کامپایلری هست که می تونید استفاده کنید تحت ویندوز هم کار می کنه.
    بابا دست از سر این ویندوز بردارید
    مثال های ذکر شده در این قبیل کتاب ها حاوی توابع و سرآیند های غیر استانداردی هستند که فقط در کامپایلر های تحت ویندوز -مانند محصولات بورلند- موجود است.

  16. #56

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    حالا شما نادیده بگیر...(ide)

    در ضمن هر کامپایلری به غیر از توابع استاندارد زبان یه سری توابع اضافی رو ارائه میدن این مربوط به

    ویندوز نیست.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : پنج شنبه 08 مرداد 1388 در 11:52 صبح دلیل: جهت حفظ نظم

  17. #57

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    به نظر بنده IDEهای ویندوز(مثلا VS) به مراتب قدرتمندتر از IDEهای لینوکسند اما در مورد کامپایلر جای تامل دارند و خودم به شخصه از gcc استفاده میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله shs_night : یک شنبه 18 مرداد 1388 در 00:06 صبح

  18. #58

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات


  19. #59
    کاربر دائمی آواتار hoax3r
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    این توضیحات جناب agner fog هم در انتخاب کامپایلر میتونه کمکتون کنه


    Microsoft Visual Studio
    This is a very user friendly compiler with many facilities, but also very expensive. A limited
    "express" edition is available for free. Visual Studio can build code for the .NET framework
    as well as directly compiled code. (Compile without the Common Language Runtime, CLR,
    to produce binary code). Supports 32-bit and 64-bit Windows. The integrated development
    environment (IDE) supports multiple programming languages, profiling and debugging. A
    command-line version of the C++‎ compiler is available for free in the Microsoft platform
    software development kit (SDK or PSDK). Supports the OpenMP directives for multi-core
    processing. Optimizes reasonably well.

    CodeGear (Borland) C++‎ builder
    Has an IDE with many of the same features as the Microsoft compiler. Supports only 32-bit
    Windows. Does not support the SSE and later instruction sets. Does not optimize as good
    as the Microsoft, Intel, Gnu and PathScale compilers.

    Intel C++‎ compiler
    This compiler does not have its own IDE. It is intended as a plug-in to Microsoft Visual
    Studio when compiling for Windows and to Eclipse when compiling for Linux. It can also be
    used as a stand alone compiler when called from a command line or a make utility. It
    supports 32-bit and 64-bit Windows and 32-bit and 64-bit Linux as well as Intel-based Mac
    OS and Itanium systems.

    The Intel compiler has a number of important optimization features:

    Very good support for vector operations using the single-instruction-multiple-data
    capabilities of the latest Intel instruction sets. This compiler can change simple code
    to vector code automatically (see page 99).

    Very good support for parallel processing on systems with multiple processors or multicore
    processors. Can do automatic parallelization or explicit parallelization using the
    OpenMP directives.

    Supports CPU dispatch to make multiple code versions for different CPU’s. (See page
    120 for how to make this work on non-Intel processors).

    Comes with optimized math function libraries.

    Excellent support for inline assembly on all platforms and the possibility of using the
    same inline assembly syntax in both Windows and Linux.

    The most important disadvantage of the Intel compiler is that the compiled code may run
    with reduced speed or not at all on AMD processors. It is possible to avoid this problem by
    bypassing the so-called CPU-dispatcher that checks whether the code is running on an Intel
    CPU. See page 120 for details).
    The Intel compiler is a good choice for code that can benefit from its many optimization
    features and for code that is ported to multiple operating systems.

    Gnu
    This is one of the best optimizing compilers available, though less user friendly. It is free
    and open source. It comes with most distributions of Linux, BSD and Mac OS X, 32-bit and
    64-bit. Supports OpenMP. Supports vector intrinsics and automatic vectorization (see page
    99). Supports both AMD and Intel vector math libraries. The Gnu C++‎ compiler is available
    for many platforms, including 32-bit Windows but not 64-bit Windows. The Windows version
    is currently not fully up to date. The Gnu compiler is the first choice for all Unix platforms.

    PathScale
    C++‎ compiler for 32- and 64-bit Linux. Has many good optimization options. Supports
    parallel processing, open MP and automatic vectorization. It is possible to insert
    optimization hints as pragmas in the code to tell the compiler e.g. how often a part of the
    code is executed. Optimizes very well. This compiler is a good choice for Linux platforms if
    the bias of the Intel compiler in favor of Intel CPUs cannot be tolerated.

    PGI
    C++‎ compiler for 32- and 64-bit Windows, Linux and Mac. Supports parallel processing,
    open MP and automatic vectorization. Optimizes reasonably well. Very poor performance
    for vector intrinsics.

    Digital Mars
    This is a cheap compiler for 32-bit Windows, including an IDE. Does not optimize well.
    Open Watcom
    Another open source compiler for 32-bit Windows. Does not, by default, conform to the
    standard calling conventions. Optimizes reasonably well.

    Codeplay VectorC
    A commercial compiler for 32-bit Windows. Integrates into the Microsoft Visual Studio IDE.
    Has not been updated since 2004. Can do automatic vectorization. Optimizes moderately
    well. Supports three different object file formats.

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    با سلام
    من با C#‎.NET و VB.NET آشنایی دارم .
    همچنین C .
    حالا می خوام برم تو کار ++C ...... آیا سی پلاس پلاسی که در Microsoft Visual Studio 2008 موجوده ، کاربردی داره یا اونم تحت دات نت هستش ؟
    چون مثلا دستور پیش پردازنده iostream رو اخطار میگیره !

    بنظرم ++ Bloodshed Dev-C جالب و در عین حال سبک بنظر میاد . این خوبه ؟
    در ضم در حین استفاده از ++ Bloodshed Dev-C ارور توی عکس زیر رو میده. و کدها کامپایل نمی شن
    آیا مجموعه Microsoft Visual Studio 2008 سی پلاس پلاس معمولی نداره ؟

    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (19.8 کیلوبایت, 164 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله ALI TT : دوشنبه 02 شهریور 1388 در 22:14 عصر

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار behnam-s
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    CPU
    پست
    207

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام
    دوستان برای C++‎ نویسی eclipse چطوره ؟ استفاده ازشو توصیه می کنید؟

  22. #62

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    CDT رو از سایت eclipse دریافت کرده و آن را نصب کنید.

    CDT : C/C++‎ Development Tools
    این یک افزونه است که امکان برنامه نویسی با زبان های C یا C++‎ را به eclipse اضافه می کند.

  23. #63

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط behnam-s مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان برای C++‎‎‎ نویسی eclipse چطوره ؟ استفاده ازشو توصیه می کنید؟
    Eclipse IDEاز نظر Trolltech/Nokia آنقدر با اهمیت بود که برای QT همانند ++visual C یک نسخه plug-in طراحی کردند تا محیط طراحی Qt در آن یکپارچه شود. مطمئنا تعداد مشتریان آن زیاد بوده است که چنین انتخابی کرده است. البته بنده بیشتر در محیط لینوکس با آن موافقم.

  24. #64
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    يك كامپايلر خوب كه من جاش رو اينجا خالي ديدم و راستش اين موضوع هم باعث شد من ثبت نام كنم.از حواشي بگذريم من فكر مي كنم توي كامپايلرهاي سطح پايين(البته از نظر اينكه گرافيكي نيست) Borland C++‎ 5.02 بهترين گزينه است.البته شكي نيست كه كامپايلرهاي جديدتر خيلي بهتر هستند اما از نظر رعايت استانداردها هميشه كامپايلرهاي بورلند جلوتر از كامپايلرهاي مايكروسافت بودند مثلا توي ويژوال استويو نمي تونيد از فايل سرايند conio و توابع بسيار عالي پاك كردن صفحه و ماندن در خروجي استفاده كنيد.
    من به شخصه اگر بخوام برنامه كنسولي بنويسم از كامپايلر هاي بورلند استفاده مي كنم.

  25. #65

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    فایل سرآیند conio محصول شرکت بورلند است و فقط در کامپایلر های این شرکت می توانید از آن استفاده کنید.
    بورلند و مایکروسافت تنها سازنده کامپایلر C++‎ نیستند که فقط آنها را مقایسه کردید؛ ++g و Intel C++‎ Compiler و نمونه های بسیار دیگری نیز موجودند.

  26. #66

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام . من Eclipse IDE for C/C++‎ Developers دانلود کردم . ولي نمي تونم يه برنامه ساده ++C رو کامپايل کنم . زير iostream و cout خط مي کشه . فکر کنم اين کتابخانه ها رو نداره . بايد به صورت مجزا اين کتابخانه ها براش دانلود بشه ؟

  27. #67
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بی در و پیکرستان
    پست
    21

    Question نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    کدوم یکی از این کامپایلرهای معرفی شده در این تایپیک واسه محیط داس هستش واسه C++‎ ؟
    خودم turbo C++‎ دارم ولی کامپایل نمیکنه . مثلاً به اینکلودها گیر میده و فایلهاش رو نمیشناسه .
    و یا به کوتیشن گیر میده .

  28. #68

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    من از کامپایلر TC++‎‎‎ IDE استفاده میکردم حالا وقتی میخوام بازش کنم ، اجرا نمیشه این پیغامم میده





    ممنون میشم کمکم کنین.

  29. #69

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    دوستان من تازی برنامه نویسی با C++‎ رو شروع کردم قبلا با basic برنامه مینوشتم ولی توی سی کاملا مبتدیم

    حالا دنبال یه کامپایلر میگردم که هم ساده باشه (واسه یه آدم مبتدی) و هم کامل باشه

    microsoft visual C++‎ 2008 رو امتحان کردم ولی اصلا معلوم نبود کجا باید کد رو بنویسم! خیلی پیچیده بود

    ممنون

  30. #70

    Question نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    بهترین نسخه تحت داس سی پلاس چیه ؟

    من یه نسخه ای میخوام که به این کد گیر نده و مثلا string و using و . . . را بشناسه .

    #include <fstream>
    #include <iostream>
    using namespace std;
    int main()
    { ofstream phonefile("PHONE.TXT");
    long number;
    string name;
    cout << "Enter a number for each name. (0 for quit): ";
    for ( ; ; )
    { cout << "Number: ";
    cin >> number;
    if (number == 0) break;
    phonefile << number << ' ';
    cout << "Name: ";
    cin >> name;
    phonefile << name << ' ';
    cout << endl;
    }
    }

  31. #71

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    من یه نسخه ای میخوام که به این کد گیر نده و مثلا string و using و . . . را بشناسه .
    همه کامپایلرهای جدید لیست شده در پست اول بنده، برای کار شما مناسب هستند.

  32. #72
    کاربر جدید آواتار arma13
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    لای این شب بو ها پای این كاج بلند
    پست
    8

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام من الان vs2005 رو دارم و برای یکی از دوستای دانشجوم میخوام برنامه کتابخانه بنویسم. تو دانشگاه از محیط ناول و tc استفاده میکنن، محیط که من ندارم الان با توضیحاتی داده شده من میتونم تو vs براش برنامه بنویسم که اون تو دانشگاه اجرا کنه؟ چون از tc که استفاده میکنم به include ها گیر میده.

  33. #73
    کاربر جدید آواتار M4st3r_4w4r3
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    In the S3rvers
    پست
    19

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    تو ویژوال بنویس اما وقتی داری فایلتو می بری دانشگاه هدرهات رو هم ببر ... اونجا چک کن ببین همه ی هدرها وجود دارن یا نه ؟!

  34. #74
    کاربر جدید آواتار arma13
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    لای این شب بو ها پای این كاج بلند
    پست
    8

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    متشکرم. من الان dev-c رو نصب کردم هدر ها رو هم تنظیم کردم اما به clrscr گیر میده و میگه اعلام نشده، البته من خیلی وقته که c کار نکردم.

  35. #75

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    توربو سی پلاس پلاس تو محیط ویستا و سون کار نمیکنه .
    به جاش چی استفاده کنم . البته واسه محیط داس .
    وگرنه خودم ویژوال استودیو 2008 دارم

  36. #76
    کاربر جدید آواتار arma13
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    لای این شب بو ها پای این كاج بلند
    پست
    8

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    tc از xp و بعد از اون بالا نمیاد.(ساختار اون 16 بیتی و از xp به بعد این ساختار پشتیبانی نمیشه) من از dev-c استفاده میکنم چون سبکتر از vs هست. تو dev-c برنامه رو تایپ میکنم و برای کامپایل هم رو یه ماشین مجازی ME نصب کردم که tc تو اون راحت کار مینکه. البته در ماشین مجازی dos هم نصب میشه اما من چون FDD ندارم نتونستم نصب کنم.

  37. #77

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام به دوستان عزیز
    من ++ turbo c رو دانلود کردم اصلا نمیدونم چه طور باید نصب کرد کمکم کنید لطفا
    ممنون

  38. #78
    کاربر تازه وارد آواتار majmaji
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    96

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط c99shell مشاهده تاپیک
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام به دوستان عزیز
    من ++ turbo c رو دانلود کردم اصلا نمیدونم چه طور باید نصب کرد کمکم کنید لطفا
    ممنون
    سلام به نظر من با turbo ++c کار نکن. با dev-++c کار کن. حالا باز میل خودته
    خوب تو نصب کجا رو مشکل داری؟

  39. #79

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    با سلام
    بنده از borland C++‎ 5.5 نسخه کامند لاین استفاده می کنم.شاید در حدود 5 ساله!!از شروع دوران دانشجویی تا الان که سال اخر ارشد هستم.که الان هم به صورت رایگان توسط بورلند ارایه میشه!
    البته جدیدن از borland C++‎ builder 2010 هم برای امکانات مبنای 16 استفاده می کنم
    ولی همچنان ورژن 5.5 رو ترجیح می دم.
    به نظر من برنامه نویسی یعنی خلاقیت ذهنی!
    پس بهتره کلمه مایکروسافت(=محدودیت و انحصار) رو بهش اضافه نکنیم!(نظر شخصی)
    کامپایلر های مایکرو سافت سنگین حجیم و کند هستند!
    و البته در حوزه لینوکس که حرف اول و اخر gcc می زنه!
    سایر کامپایلر ها رو ترجیح نمی دم!
    در ضمن قدیمی بودن لزومن عقب تر و محدود تر بودن نیست!!

  40. #80

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    1- کامپایلر قدرتمند Visual C++‎‎ 2008 express (رایگان)
    نسخه تجاری آن بدون پسوند express نیز محبوب ترین کامپایلر در ویندوز می باشد
    من این نسخه را دانلود کردم. بعدش اجرا کرده و صبر کرده تا همه آن از اینترنت دانلود شود. اما وقتی می خواهد نصب شود (دقیقا هنگام نصب .net framework sp1) با خطا روبرو می شوم و عملیات نصب ناتمام می ماند. مشکل از کجاست؟

صفحه 2 از 7 اولاول 1234 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •