صفحه 4 از 7 اولاول ... 23456 ... آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 253

نام تاپیک: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

  1. #121

    Cool نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام.
    من می خوام با سی پلاس پلاس فقط DLL بنویسم.
    از چه کامپایلری استفاده کنم بهتره؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : جمعه 12 شهریور 1389 در 11:05 صبح دلیل: فعالیت وارز !

  2. #122

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    من می خوام با سی پلاس پلاس فقط DLL بنویسم.
    میتونید از IDE معروف Visual Studio و یا Dev استفاده کنید ./






  3. #123

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    با سی++ هم می‌توان درایور نوشت، چون یک زبان برنامه‌نویسی سیستمی هم محسوب می‌شود. همچنین در استاندارد جدید زبان یعنی C++‎‎‎‎0x همچنان بر سیستمی بودن این زبان تاکید می‌شود و یکی از اهداف این استاندارد جدید، بهبود سی++ برای کارهای سیستمی و نوشتن کتابخانه‌هاست.
    سلام

    یا C++‎‎‎ هم می شه فقط یوزر مود درایور نوشت نه کرنل مود

    ااتفاقا بخش عظیم سیستم عامل های Win 95,98,Me,XP بهره گرفته از ++C میباشد چراکه ++C چیزی
    ندارد که C داشته باشد و ++C از داشتن آن بی بهره باشد ، ولی خوب در طراحی سیستم عامل های
    ذکر شده از زبان C نیز کمک گرفته شده است ./
    بخش عظیم هیچ کدوم از اینا رو با C++‎‎ ننوشتن با c نوشتن

    از windows internal

    The vast majority of Windows is written in C, with some portions in C++‎‎. Assembly language is used only for those parts of the operating system that need to communicate directly with system hardware (such as the interrupt trap handler) or that are extremely performance-sensitive (such as context switching).

    به همین خاطر می گن ویندوز یه سیستم عامل شی گرا نیست
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  4. #124

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    یا C++‎‎ هم می شه فقط یوزر مود درایور نوشت نه کرنل مود
    با C++‎ حتي ميشه كتاب داستان نوشت. اين بستگي به كامپايلر و لينكر داره كه اونو براي چه سكويي آماده كنه.

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    یا C++‎‎‎‎ هم می شه فقط یوزر مود درایور نوشت نه کرنل مود
    http://www.microsoft.com/whdc/driver/kernel/kmcode.mspx
    http://en.wikipedia.org/wiki/C++‎

  6. #126

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    این جواب خوبی برای من نبود خوب معلومه که بستگی داره ولی در حال حاظر چنین امکان وجود نداره ما با اینده و این که هیچی محال نیست کاری نداریم که یه نفر بیاد و یه لینکر و کامپایلر بنویسه ما از این C++‎ داریم صحبت می کنیم با همین لینکر و کامپیلر ( اینم بگم خودم عاشق c /C++‎ هستم)

    از ویکی:

    The Framework comes in two varieties:


    These share the underlying programming model. However, the kernel-mode framework uses a flat C API while the user-mode framework is based on C++‎ and a light version of COM.
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  7. #127

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    Microsoft neither endorses nor prohibits the use of C++‎ for kernel-mode drivers.
    Microsoft is actively investigating ways of making C++‎ more usable in the kernel. It is not yet known whether all of the C++‎ features that can be applied to user-mode code can be made available for kernel-mode code.


    http://www.microsoft.com/whdc/driver/kernel/kmcode.mspx

  8. #128
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    این جواب خوبی برای من نبود خوب معلومه که بستگی داره ولی در حال حاظر چنین امکان وجود نداره ما با اینده و این که هیچی محال نیست کاری نداریم که یه نفر بیاد و یه لینکر و کامپایلر بنویسه ما از این C++‎‎‎ داریم صحبت می کنیم با همین لینکر و کامپیلر ( اینم بگم خودم عاشق c /C++‎‎‎ هستم)
    جناب Jaguar قسمتی از متن موجود در لینک را که دقیقاً در جواب شماست را نقل قول کرده‌اند.

    شما می‌توانید در kernel-mode با سی++ برنامه بنویسید ولی نباید از همهٔ امکانات این زبان استفاده کنید (امکاناتی مثل virtual inheritance یا virtual functions). یکی از دلایل آن هم بخاطر سازگاری با زبان سی است. شما برای کار در حالت kernel-mode یکی از مواردی که باید رعایت کنید، PODها (مخفف Plain Old Data برای سازگاری ساختار اشیاء سی++ با ساختار اشیاء سی) در زبان سی++ است و با رعایت چنین مواردی، می‌توانید در kernel-mode برای ویندوز برنامه بنویسید.

  9. #129

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    بخش عظیم هیچ کدوم از اینا رو با C++‎‎‎ ننوشتن با c نوشتن
    لطفا نظر شخصی تون رو قاطی واقعیت نکنید ./
    حقیقتی که وجود داره اینه که در طراحی سیستم عاملهای ویندوز از 95 تا XP ، از هر دو زبان ++C و C
    بهره گرفته شده است ، ولی خوب هر منطقی اینه میگه که ++C یه سر و گردن از C بالاست !(البته بیشتر
    از یکی ...) ، ثانیا اگه ساختار زبان های ++C و C رو رعایت کنیم :
    برای متغیری مثل a :

    int a=0;
    a++;//is : a=a+1
    so
    C++‎ = C+1

    ثابت هم شد که ++C یک سر و گردن از C بالاست !






  10. #130

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    لطفا نظر شخصی تون رو قاطی واقعیت نکنید ./
    حقیقتی که وجود داره اینه که در طراحی سیستم عاملهای ویندوز از 95 تا XP ، از هر دو زبان ++C و C
    بهره گرفته شده است ، ولی خوب هر منطقی اینه میگه که ++C یه سر و گردن از C بالاست !(البته بیشتر
    از یکی ...) ، ثانیا اگه ساختار زبان های ++C و C رو رعایت کنیم :
    برای متغیری مثل a :

    int a=0;
    a++;//is : a=a+1
    so
    C++‎‎ = C+1
    ثابت هم شد که ++C یک سر و گردن از C بالاست !

    فکر کنم شما اصلا" نمی دونی موضوع چیه ما اینجا سر قوی و ضعیف بودن حرف نزدیم

    شما گفتی: بخش اعظم سیستم عامل رو با C++‎ و مقدار کمی رو با c نوشتن

    و من گفتم: خیر با توجه به کتاب windows internal این جوری نیست متن کتاب هم تو پست قبلیم هستش

    فکر کنم چیز مبهمی باقی نمونده ./


    اقای PC2st بله شما درست می کین من باید می گفتم از C++‎ در کرنل مود استفاده نمی کنن ( به خیلی از دلایل ) نه اینکه نمی شه


    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  11. #131

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    فکر کنم شما اصلا" نمی دونی موضوع چیه ما اینجا سر قوی و ضعیف بودن حرف نزدیم
    اولا بهتره ادبیات تون رو اصلاح کنید ، "نمی دونی" فک نکنم جمله درستی واسه یه برنامه نویس
    باشه !
    یعنی چی نمیدونی ؟! شما چی رو میدونی ؟!
    مگه هر کتابی هر چی گفت آدم باید باور کنه ؟! میخوای من هم براتون 100 تا سایت مثال بزنم که
    اظهار داره ویندوزهای نامبرده رو با ++C نوشتن و بس ، و بعضیا میگن ادغامی از ++C,C !
    هر منطقی میتونه این جمله رو درک کنه ، چون ++C,C دو چیز جدا از هم نیستند ، بلکه تکمیل یافته
    یکدیگرند ، ولی شما طوری مطرح میکنید که مثل اینکه ++C یه زبان است و C یه زبان دیگر مثلا Delphi !






  12. #132

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    بچه ها با هم دوست باشید!
    به همین خاطر می گن ویندوز یه سیستم عامل شی گرا نیست
    باید دید کلمۀ ابجکت یا شی در کجا به کار میره. درون کرنل ویندوز آبجکت های زیادی داریم که در سی پیاده سازی شدن، منتها نه اون شی گرایی ای که در ادبیات برنامه نویسی رایجه (ارث بری و چندریختی و ...)
    Geek1982:
    حق با PC2st هست. همون داکیومنتی رو که Jaguar لینک داده بهش بخون، متوجه میشی. البته این رو هم اضافه کنم که خیلی خیلی کم دیدم کسی درایور کرنل رو در سی پلاس پلاس بنویسه (یعنی همۀ دردسرهای برنامه نویسی درایور به کنار، این که حواست باشه که از چه امکانات زبان و رانتایم استفاده کنی که مشکل ایجاد نکنه، دردسر اضافیه).
    در ضمن در مورد زبان استفاده شده برای کد ویندوز ، حق با geek1982 هست
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  13. #133

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    some operating systems written in C++‎ programming language. These include Windows 95, 98, 2000, XP, Apple OS X, Symbian OS and BeOS.
    منبع :

    http://www.mycplus.com/featured-arti...n-c-cplusplus/






  14. #134

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    لینکی که دادی مرجعی برای این قبیل اطلاعات محسوب نمیشه (احتمالا طرف نمی دونه فرق سی پلاس پلاس با ویژوال سی پلاس پلاس چیه)
    بر اساس منابع موثق (Windows Internals یا همون مارک راسینویچ، Windows Research Kernel و ...) کد کرنل و دیگر بخش های low level ویندوز (مثل کتابخانه های اصلی مثل kernel32 و ...) که قسمت اعظم ویندوز رو تشکیل میده توسط سی نوشته شده (بعضی جا ها هم از اسمبلی استفاده شده). قسمت های سطح بالاتر مثل شل از سی پلاس پلاس استفاده کردن.
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  15. #135

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    البته نمیخوام خارج از اهداف این تاپیک حرکت کنیم که معرفی کامپایلرها و بحث روی اونهاست و نه مجادله
    روی یکسری مسائل حاشیه ای !

    احتمالا طرف نمی دونه فرق سی پلاس پلاس با ویژوال سی پلاس پلاس چیه
    اولا جناب عسگری ، این یه وبلاگ نیست که یه نفر مدیر داشته باشه ، ممکنه چند نفر مدیر این سایت باشند ،اگه یه وبلاگ بود بله زیاد منبعش موثق نبود ولی این خودش یه سایته و فک کنم افراد طراح این سایت
    اینقدر شعور و آگاهی داشتن که تصمیم گرفتن سایتی در زمینه برنامه نویسی داشته باشند ، در ضمن
    شما از کجا دونستید که ایشون فرق بین ++C و VCPP رو نمیدونند ؟!
    گفتند ویژوال استادیو با VCPP نوشته شده که کاملا درسته و سایر مواردش هم همینطور ...






  16. #136

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    چرا اعتبار یک سایت رو بالاتر از یه بلاگ می دونی؟ (داشتم مثال می زدم ولی پاک کردم. به تعداد کافی وبلاگ شخصی وجود داره که در مورد مسائل تخصصی خودشون در دنیا خیلی اعتبار دارن و به عنوان مرجع محسوب میشن)
    ببین کامپایلر یه چیزه ، IDE و محیط توسعه یک چیز دیگه (جسارت نشه سالار جان، می دونم که اینا رو می دونی، ولی برای اطلاع کسانی که ممکنه این نکته رو ندونن و نیز به منظور اشاره به غلط این سایت دارم این توضیح رو میدم). یعنی من ممکنه با Visual C++‎ کد سی یا سی پلاس پلاس رو کامپایل کنم. یا مثلا برای سورس سی پلاس پلاسی که دارم از mingw یا BCB در ویندوز استفاده کنم.
    من جایی ندیدم ادعا بشه ویندوز رو با ویژوال سی پلاس پلاس کامپایل کردن (یعنی ما می دونیم که در سورس ویندوز از سی و سی پلاس پلاس استفاده بشه، ولی نمی دونیم آیا با همین کامپایلر و toolsetای که در دسترس ما هست این سورس رو کامپایل کردن یا با یک نسخه از ابزار داخلی مخصوص خود مایکروسافت؟)
    در صفحه ای که شما لینک دادی نوشته
    Literally most of the software are developed using various flavors of Visual C++‎ or simply C++‎. Most of the big applications like Windows 95, 98, Me, 200 and XP are also written in C++‎. Also Microsoft Office, Internet Explorer and Visual Studio are written in Visual C++‎.
    دقیقا مشکل من با ادعاییه که این سایت کرده (یعنی کامپایل شدن ابزار و سورس های مایکروسافت با Visual C++‎ و نیز این که بیشتر سورس ویندوز با سی پلاس پلاس نوشته شده. قبلا Raymond Chen به خوبی به سوال مشابهی جواب داده :
    http://blogs.msdn.com/b/oldnewthing/.../10020654.aspx
    همچنین این لینک رو ببین (در لینک فوق به این لینک اشاره شده)
    http://technet.microsoft.com/en-us/m...fidential.aspx
    The statement wasn't even 100% true when it was written, because Windows 95 used a special version of the compiler not found in nature for selected portions of the operating system.)

    I find it interesting that the fact that the claim appeared on Bjarne Stroustrup's Web site caused the reader to turn off all brain functions responsible for critical evaluation of information. It is unlikely that Mr. Stroustrup has first-hand knowledge of the information on that page; it's almost certainly just a compilation of information reported to him by unnamed sources.
    Windows 95 itself needed a special compiler, one that understood both the 32-bit and 16-bit worlds and could bridge that gap. Windows 95 also needed a custom linker that understood how to glue these two types of code together, and it needed a custom linker for VxDs
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  17. #137
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    جناب مهدی عسگری حق با شماست، در توسعهٔ ویندوز بطور گسترده از زبان سی هم استفاده شده است و طبق این گفته از این لینک (از سایت مایکروسافت):
    Most of the source code for Windows NT is written in C or  C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎.
    بخش اعظم کدهای ویندوز NT توسط سی و سی++ نوشته شده است. پس اگر در جایی گفته شود که بخش اعظم ویندوز توسط سی++ پیاده‌سازی شده یا در جایی گفته شود بخش اعظم ویندوز توسط سی پیاده‌سازی شده، تقریباً هر دو حالت درست اما کامل نگفته‌اند، زیرا مشارکت هر یک از این دو زبان در توسعهٔ ویندوز، عظیم بوده است. هر چند که در لایه‌های سطح پائین‌تر از سی استفاده شده است.

    ---------- بازگشت به بحث قبل:
    نقل قول نوشته شده توسط Soltanifar
    پس یعنی با ++C هم می توان سیستم عامل نوشت؟ یا برای سخت افزار درایور نوشت؟
    بطور کلی دربارهٔ امکان نوشتن سیستم‌عامل توسط سی++، سیستم‌عامل‌هایی وجود دارد که به جای سی توسط سی++ نوشته شده‌اند (یا استفاده از سی در آنها ناچیز بوده)؛
    سیستم‌عامل‌های موبایل مانند Symbian یا Windows Mobile (اکثر آنها نیز بجای سی با سی++ نوشته شده‌اند) یا سیستم‌عاملی مثل MonaOS و بخش اعظمی از سیستم‌عامل BeOS و ...
    آخرین ویرایش به وسیله PC2st : شنبه 13 شهریور 1389 در 01:33 صبح

  18. #138

    Question نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    میشه کمک کنین؟
    من واقعا موندم.الان برنامه های پیشرفته مثل مدیریت هاردیسک (فرمت ، ادغام پارتشین) چجوری نوشته می شن؟برنامه هایی که با عمق سیستم عامل و سخت افزار کار دارن.
    الان بگم باز میگین سی پلاس پلاس!!!!؟
    خوب بابا مثلا اگه برنامه هایی سی پلاس پلاس با ویژوال استادیو نوشته می شن ، این برنامه نویسا چجوری توابع مورد نظر را می دونن؟تو کتاب ها که نگفته!
    مورد دوم گرافیک برنامه هست.آیا گرافیک رو مستقیم می نوییسن مثل بازی؟یعنی دیگه از ابزار هایی مانند ویژوال استادیو استفاده نمیشه؟(کنترل ها یا گرافیک های پیش فرض)
    من واقعا باید چی کار کنم؟
    از چه زبان و IDE استفاده کنم؟
    اگه میشه توضیح کامل بدین.خیلی ممنون از این که راهنماییم می کنید.خوش حالم از اینکه دوستای باحالی مثل شما دارم.

  19. #139

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام
    نمی دونم کدوم برنامه ها رو می گید ولی بازم بله این ها رو با c/C++‎ نوشتن

    اگه می خوای در این موارد ارتباط با سخت افزار ( driver , native api , ring0 ... ) بیشتر بدونی در مورد WDK سرچ کن


    اسم توابع هم تو کتاب ها نیست/هست خوب این WDK یه Document داره

    درایور نویسی کاری هستش گه به علم وتجربهی زیادی نیاز داره

    در مورد game هم اطلاع ندارم
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  20. #140

    سوال

    با سلام
    من تمام این موضوعاتی که در مورد کامپایلر ها نوشته بودین خوندم خیلی مفید بود یه سوال دارم وقتی تو سایتهای میریم که برنامه های اوپن سورس داره مثلا یه برنامه نمایش آنگ یا مثلا ادیتور متن نوشته زبان برنامه نویسی سی یا سی پلاس پلاس خوب این IDEکه باش برنامه رو نوشتن چی خوب vC++‎که نمی تونه باشه چون تجاری مثلا اگه GCCباشه با اون چه طوری برنامه های ویژال می نویسن یا با dev++مگه میشه برنامه ویژال هم نوشت
    ممنون

  21. #141

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام

    دوست من vC++‎‎‎‎ چه mfc باشه چه cli/C++‎‎‎‎ بازم داره از api استفاده می کنه

    gcc هم یه کامپایلره و می تونه از api استفاده کنه

    پس می شه یه برنامه visual نوشت

    توصیه می کنم کتاب Programming Windows

    نوشتهی Charles Petzold رو یه نگاه کنی(برای دیدن اینکه می شه بدون دیزاینر و مستقیم با api یه برنامهی گرافیکی نوشت حالا می خواد کامپایلرت هر چی باشه )
    چرا نمی شه با vC++‎‎‎‎ یه برنامه متن باز نوشت؟
    Some of the Best Open Source Project's in VC++‎‎‎ & MFC
    آخرین ویرایش به وسیله r00tkit : چهارشنبه 17 شهریور 1389 در 18:00 عصر
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  22. #142

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    سلام

    دوست من vC++‎‎‎‎‎ چه mfc باشه چه cli/C++‎‎‎‎‎ بازم داره از api استفاده می کنه

    gcc هم یه کامپایلره و می تونه از api استفاده کنه

    پس می شه یه برنامه visual نوشت

    توصیه می کنم کتاب Programming Windows

    نوشتهی Charles Petzold رو یه نگاه کنی(برای دیدن اینکه می شه بدون دیزاینر و مستقیم با api یه برنامهی گرافیکی نوشت حالا می خواد کامپایلرت هر چی باشه )
    چرا نمی شه با vC++‎‎‎‎‎ یه برنامه متن باز نوشت؟
    Some of the Best Open Source Project's in VC++‎‎‎‎ & MFC
    ممنون دوست عزیزم ببخشید api ویندوز و لینوکس فرق می کنن یانه اگه یه برنامه بوسیله api بنویسی روی هر دوتا اجرا میشه یا نه ممنون یه سوال دیگه هم دارم این ide ها همه از api استفاده میکنن ببخشید زیاد سوال میکنم

  23. #143

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    دوست من همهی برنانه ها از api استفاده می کنن حتی .net هم یه wrapper برای api هستش

    و Api لینوکس با windows با هم فرق دارن ( از همون لحاظ که منظورتونه)

    و اگه یه برنامه رو native بنویسی نه قابل انتقال نیست( البته بماند که این محیط رو شبیه سازی می کنن: wine ..)

    و اگه با .net یا java یا یه زبان مفسری باشه امکان انتقال هستش چون محیط اجرای این برنامه ها ( virtual machine ) رو توی محیط دوم پیاده سازی شده ( یادت باشه این نوع برنامه های تحت ماشین مجازی هستن و خبر از وجود api ندارن { البته بازم حالت های مخطلف وجود داره استفاده از dllimport و Java Native Interface که پورتابل بودن رو با مشکل رو به رو می کنن})

    و حالت دیگه ای می مونه مثل QT که اگه شما کاملا قوانین framework رو رعایت کنید برنامتون پورتابل می شه

    و نکتهی اخر کد های استاندارد c/C++‎‎ در سطح کد پورتابل هستش

    ( هر چی نوشتم رو نخوندم امید وارم اشکال نداشته باشه)
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  24. #144

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    دوست من همهی برنانه ها از api استفاده می کنن حتی .net هم یه wrapper برای api هستش

    و Api لینوکس با windows با هم فرق دارن ( از همون لحاظ که منظورتونه)

    و اگه یه برنامه رو native بنویسی نه قابل انتقال نیست( البته بماند که این محیط رو شبیه سازی می کنن: wine ..)

    و اگه با .net یا java یا یه زبان مفسری باشه امکان انتقال هستش چون محیط اجرای این برنامه ها ( virtual machine ) رو توی محیط دوم پیاده سازی شده ( یادت باشه این نوع برنامه های تحت ماشین مجازی هستن و خبر از وجود api ندارن { البته بازم حالت های مخطلف وجود داره استفاده از dllimport و Java Native Interface که پورتابل بودن رو با مشکل رو به رو می کنن})

    و حالت دیگه ای می مونه مثل QT که اگه شما کاملا قوانین framework رو رعایت کنید برنامتون پورتابل می شه

    و نکتهی اخر کد های استاندارد c/C++‎‎‎ در سطح کد پورتابل هستش

    ( هر چی نوشتم رو نخوندم امید وارم اشکال نداشته باشه)
    ممنون دوست خوب qt اگه از apiاستفاده نمی کنه پس از چی داره استفاده میکنه این رابط گرافیکیش به چه صورت داره عمل میکنه من یه فرم تو qt طراحی کردم بعد همون به راحتی تو لینوکس هم اجرا شد خوب این به چه صورت عمل میکنه درمورد جاوا هم همین طوره اینها از api استفاده نمی کنن؟

  25. #145
    کاربر تازه وارد آواتار Pouri_sb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    82

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام ، از ویژال استودیو 10 راضی هستین؟ یا هنوز همون 6 رو ترجیه می دین؟

    درسته که ویژوال استودیو 6 رو ویندوز سون نسخه prof. اجرا میشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : یک شنبه 21 شهریور 1389 در 21:14 عصر

  26. #146

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام ، از ویژال استودیو 10 راضی هستین؟ یا هنوز همون 6 رو ترجیه می دین؟
    طبیعیه که Visual Studio 2010 امکاناتش بسیار کاملتر شده و محیط IDE نیز بسیار
    کاربر پسند و امکانات IDE بسیار پیشرفته تر شده است !
    به لینک زیر هم که شامل ویژگی های جدید VC++‎ 2010 هستش ، نگاهی بکنید :

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd465215.aspx
    درسته که ویژوال استودیو 6 رو ویندوز سون نسخه prof. اجرا میشه؟
    رو ویندوز Se7en Ultimate مشکلی که ندارد ./






  27. #147
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام بر همه ! من از کامپایلر Turbo C++‎ 4.5 استفاده می کنم ! میدونم که مال عصر هجر هستش ولی مجبورم ! حالا باید چه جوری تو این کامپایلر به زبان C برنامه نویسی کنم ؟ مطالب قبلی رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد...

  28. #148

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    میدونم که مال عصر هجر هستش ولی مجبورم !
    چرا مجبور ؟! این همه کامپایلر بروز و جدیدتر و بهتر ، وجود داره ، چرا Turbo ؟!






  29. #149

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام
    من برای درس گرافیک باید از Turbo C++‎ 3.0 DOS استفاده کنم . ویندوزم 7 هستش و به واقع این برنامه منو گچی کرده . راه های مختلف رفتم و لی اون چیزی که می خواستم نشد.
    سوالم این : آیا کامپایلر دیگه ایی هست که تحت ویندوز نصب 7 بشه و جدید تر باشه و بدون این که syntax عوض کنم برنامه های اون اجرا بشه .
    ممنون

  30. #150

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    آیا کامپایلر دیگه ایی هست که تحت ویندوز نصب 7 بشه و جدید تر باشه و بدون این که syntax عوض کنم برنامه های اون اجرا بشه .
    مطمئنا !
    جهت اینکه بحث تکراری نشه ، تو همین تاپیک خیلی بحث شده ، جستجو کنید !
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : یک شنبه 25 مهر 1389 در 19:00 عصر






  31. #151

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    از اونجایی که توصیه کرده بودید از Visual Studio 2010 استفاده کنم. عکسی نخواهم گذاشت .
    در new project باید کدوم نوع از project هارو انتخاب کنم ؟
    چون بعضی از دستور ها مثل cout یا مثلا تابع گرفتن مقداری از کاربر اجرا نمیشه .
    مشکل چیه ؟

  32. #152

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    در new project باید کدوم نوع از project هارو انتخاب کنم ؟
    چون بعضی از دستور ها مثل cout یا مثلا تابع گرفتن مقداری از کاربر اجرا نمیشه .
    مشکل چیه ؟
    Win32 Console Application






  33. #153
    کاربر تازه وارد آواتار Gold_cpp
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    github
    پست
    90

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام
    فکر می کنم برای همه شما سروران لازم باشه که کمترین وقت رو صرف کامپایل کردن برنامه هاتون کنید .

    من از همون اولی که با c آشنا شدم . سعی کردم ساده ترین روش ممکن رو یاد بگیرم . که اونم اینه .

  34. #154

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    Win32 Console Application
    متاسفانه scanf کار نمیکنه !
    منظور, صفحه کنسول باز میشه و زود بسته میشه !

  35. #155

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    دوستان کسی کامپایلر CAD_UL را داره؟
    لطفا زود جواب بدید

  36. #156

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام به همه دوستان
    خواهش میکنم کمک کنید...چیکار کنیم دیگه تازه کاریم؟
    چطوری میشه برنامه به زبان c رو در visual studio 2008نوشت؟
    کجاش باید رفت؟
    اینم عکس

    خواهشا جواب بدید
    یاعلی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hosseincrespo : چهارشنبه 28 مهر 1389 در 14:25 عصر

  37. #157
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام دوست عزیز.
    از قسمت General یه پروژه درست کنید. بعد هم یه فایل و بسم الله ...

  38. #158

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط hosseincrespo مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان
    خواهش میکنم کمک کنید...چیکار کنیم دیگه تازه کاریم؟
    چطوری میشه برنامه به زبان c رو در visual studio 2008نوشت؟
    کجاش باید رفت؟
    اینم عکس

    خواهشا جواب بدید
    یاعلی
    دوست عزیز ، این مطلب قبلا هم گفته شد که !

    Visual CPP => Win 32 => Win32 Console Application






  39. #159

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    باسلام
    یک نسخه turbo C++‎ که نسخه ی 3 هست هنگام اجرای بعضی برنامه های .cpp که دانلود کردم از بعضی فایل های سرآیند #include که در پوشه ی برنامه موجود نیست ایراد می گیره این فایل ها را از کجا میتونم پیدا کنم و به پوشه ی include اضافه کنم ؟ مشکل حل میشه؟
    هنگامی که بعد از انتخاب C++‎ در environment با استفاده از visual studio 2005 هم این فایل های .cpp رو انتخاب میکنم باز میکنه اما گزینه ی run پیدا نمی کنم چه جوری اجرای این فایل ها انجام میشه لطفا راهنمایی کنید

  40. #160
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    Question نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام !

    واقعا از صحبتهایی که شد ممنونم! صحبت های جالبی بود! به خصوص مطالب راجع به VS .

    دوستان من موفق شدم برنامه ام رو در win32 console application اجرا کنم اما وقتی حالت win32 project رو انتخاب میکنم این Error رو میده! ( منظورم با حالت گرافیکی هستش ):

    unable to start program .
    در ضمن از VS 2010 استفاده میکنم!

    واقعا نمیدونم چرا؟ ممنون میشم اگه کمکم کنین!
    آخرین ویرایش به وسیله هم دانشگاهی : شنبه 08 آبان 1389 در 17:06 عصر

صفحه 4 از 7 اولاول ... 23456 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •