نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ارتباط بین فرم اصلی از طریق مین منو با فرمهای دیگر

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    nima_10421@yahoo.com
    پست
    3

    ارتباط بین فرم اصلی از طریق مین منو با فرمهای دیگر

    ضمن سلام و عرض ارادت خدمت همه دوستان
    مشکل من نوشتن کدهایی است در ایونت منو ساخته شدن جهت اتصال به سایر فرمها
    لطفا اگر قبول زحمت فرمودید اگر شد با یک مثال مرا راهنمایی فرمایید
    با تشکر
    :?:

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    بیشتر توضیح دهید. سوالتان واضح نیست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    یونیت 8)

  4. #4
    یونیت های فرم های موردنظر را به قسمت uses یونیت اصلی اضافه کنید؛ در پاسخ به انتخاب گزینه های منوی اصلی فرم ها را نمایش دهید.

  5. #5

  6. #6
    procedure TMainForm.About1Click(Sender: TObject);
    begin
    frmAbout.ShowModal;
    end;

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    nima_10421@yahoo.com
    پست
    3

    توضیح بیشتر

    ضمن تشکر از توجه دوستان
    سعی می کنم توضیح بیشتری بدهم
    من منو هایی درست کرده ام که در آن نام فرمها و گزارشات و دستورات مختلف آمده است که از جمله آنها فرم اطلاعات پایه و فرمهای ورود اطلاعات می باشد ضمن اینکه برای دستورات نیز بستن برنامه را قرار داده ام
    برای بستن برنامه هیچ مشکلی وجود ندارد چرا که در آن کلیک ایونت آن با نوشتن کلوز بین "بگین "و "اند" دستور اجرا می شود
    procedure Tmain1.N32Click(Sender: TObject);
    begin
    close
    end;

    end.
    ولی برای باز کردن فرمهاو یا گزارشات شکل صحیح نگارش ایونت را بلد نیستم
    از راهنماییهای شمامتشکر می شوم

  8. #8
    مهمان
    با سلام
    اگر شما به شیوه معمولی یعنی با دستورات Show و یا ShowModal فرم هاتون رو باز کنین باید تمام آنها رو در حافظه داشته باشین که علاوه بر اینکه حافظه زیادی مصرف می کنند، هر بار که فرمی را Close می کنین کامل از حافظه خارج نشده و اگر برنامه شما کمی بزرگ باشه، بعد از مدت کمی که کاربر با اون کار کنه، سیستمش هنگ می کنه!!
    برای جلوگیری از این کار، بهترین شیوه فراخوانی فرم ها در دلفی به این صورت است که شما باید فرم را از حافظه خارج کنین ( بوسیله منوی Projects و گزینه Options ) و هنگام فراخوانی از دستور زیر استفاده کنین :

      with TForm1.Create(nil)  do
    begin
    ShowModal;
    Release;
    end;

    و در event، FormClose هم دستور :
      Action := caFree;

    را بنویسین تا بطور کامل از حافظه خارج شود.

    شیما عباس زاده

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    nima_10421@yahoo.com
    پست
    3

    تشکر و ارائه گزارش

    ضمن تشکر از همه دوستان
    مشکل من از طریق زیر حل شد
    یونیت های فرم های موردنظر را به قسمت uses یونیت اصلی اضافه کردم و بعد با کلیک کردن روی نام فرم مورد درخواست در لیست منو ها و باز شدن نام فرم درخواستی را بین
    procedure Tmain1.N10Click(Sender: TObject);
    begin
    نام فرم.Show;
    end;

    نوشتم برنامه را اجرا کردم و ارتباط برقرار بود
    باز هم متشکرم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    123
    با سلام

    شیما نوشته است:
    اگر شما به شیوه معمولی یعنی با دستورات Show و یا ShowModal فرم هاتون رو باز کنین باید تمام آنها رو در حافظه داشته باشین که علاوه بر اینکه حافظه زیادی مصرف می کنند، هر بار که فرمی را Close می کنین کامل از حافظه خارج نشده و اگر برنامه شما کمی بزرگ باشه، بعد از مدت کمی که کاربر با اون کار کنه، سیستمش هنگ می کنه!!
    برای جلوگیری از این کار، بهترین شیوه فراخوانی فرم ها در دلفی به این صورت است که شما باید فرم را از حافظه خارج کنین ( بوسیله منوی Projects و گزینه Options ) و هنگام فراخوانی ...
    می تونم بپرسم چگونه از منوی project و گزینه Option فرم ها را از حافظه می توان خارج کرد؟
    یعنی کدام tab و چه گزینه ای باید انتخاب شود؟

  11. #11
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    می تونم بپرسم چگونه از منوی project و گزینه Option فرم ها را از حافظه می توان خارج کرد؟
    یعنی کدام tab و چه گزینه ای باید انتخاب شود؟
    در پنجره Project Options در بخش Forms فرمهایی که نمیخواهید بصورت خودکار ایجاد شوند را از بخش Auto-Create به Available Forms منتقل کنید.

  12. #12
    می توانید از منوی Project قسمت View Source را انتخاب کنید سپس هر یک فرمها را که خواستید از حالت Static خارج و در برنامه ایجاد کنید ... حسن این قسمت به این است که می توانید برنامه هایی که لازم است قبل از همه فرمها اجرا شوند را نیز در این قسمت بنویسید و یا حتی بدون داشتن فرم برنامه های خود را در این بخش پیاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •