نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آدرس دهی فایل ها در مستر پیج

  1. #1

    Tick آدرس دهی فایل ها در مستر پیج

    سلام و خسته نباشید
    مشکل من آدرس دهی فایل ها در فایل مستر پیجم هست. مشکلم اینجا پیش میاد که صفحاتی که از اون مستر پیج استفاده می کنند در سطح های متفاوتی قرار داشته باشند (مثلا یک صفحه در فولدر admin و صفحه دیگه توی روت)
    اینجاست که آدرسهام به هم می ریزن و فایلها درست نمایش داده نمی شوند.
    مثل این مورد:
    <script type="text/javascript" src="Scripts/myScripts.js"></script>

    در ضمن نمی دونم چرا با آدرس دهی user Control ها مشکلی پیش نمیاد؟ و به صورت صحیح پیدا می شن
    <%@ Register Src="UserControls/HeaderMenu.ascx" TagName="HeaderMenu" TagPrefix="uc1" %>

    چه تفاوتی بین این دو هست؟

  2. #2

    نقل قول: آدرس دهی فایل ها در مستر پیج

    آدرس دهی همه رو تو Web.Config انجام بده

    لینک های Javascript هر موقع Runtime بساز نسبت به Root

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    نقل قول: آدرس دهی فایل ها در مستر پیج


    Dim
    Include AsNew HtmlGenericControl("script")
    Include.Attributes.Add(
    "type", "text/javascript")
    Include.Attributes.Add(
    "src", ResolveUrl("~/Scripts/PECalendar.js"))
    Me.Page.Header.Controls.Add(Include)

    کد بالا رو برای هر کدوم از فایلهای جاوااسکریپت بنویس و اونها رو توی page_load مسترپیج قرار بده. مشکلت حل میشه.

  4. #4

    نقل قول: آدرس دهی فایل ها در مستر پیج

    دست جفتتون درد نکنه
    حل شد مشکلم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •