صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 153

نام تاپیک: سیستم عامل ایرانی

  1. #81

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سلام شما به غیر از کتاب تتباوم باید یه کتاب برای معماری i86 و یا x86 بخونید تا با نحوه عملکرد و معماری این ماشینها آشنا بشید تا بتونید برای اونها سیستم عامل بنویسید (و یا هر معماری دیگه که بخوایین برای اون سیستم عامل بنویسید).

    کتاب تاننباوم تنها به شما ایده طراحی یک سیستم عامل رو میده که بعد از طراحی آشنایی مقدماتی با معماری سیستمی که میخوایید براش سیستم عامل بنویسید متوجه ارزش و مطالب اون میشید در غیر این صورت این کتاب هیچ فرقی با کتاب استالینگ نداره.

    از اونجا که کتابی برای معماری x86 وجود نداره (به غیر از دیتا شیتهای اینتل) باید دست به کار بشید و osdev.org رو بگردید تا بتونید در مورد این معماری اطلاعاتی بدست بیارید.( والبته نت پر آموزش اینکار هستش) برای شروع کار سعی کنید که یک بوت لودر بنویسید و کم کم اون رو گسترش بدید. و کم کم به پیاده سازی CRT برسید تا به کمک c بتونید یک کرنل بنویسید متاسفانه هیچ کتابی هم وجود نداره که نوشتن CRT رو توضیح داده باشه و فقط میشه از منابع آنلاین استفاده کردش. (که با این وضع فی لت رینگ دو طرفه اینم روزهای آخر استفاده از منابع آنلاین هستش).

  2. #82
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    12

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سلام بويا جان از اين كه منرو راهنمايي كردي خيلي ممنونم.
    تجربه من در برنامه نويسي C و ‍+ + Cدر حد متوسط است يعني در سطح همون دانشگاه اينم ميدونم كه بايد خيلي كار كنم. با توجه به اين كه خود شما گفتيد منابع زيادي در رابطه با معماري x86 موجود نيست خواستم از شما ببرسم كه شما pdf هايي در اين باره داريد با نه كه اگر داشته باشيد خوشحال مي شم برام ميل كنيد
    خوشحال مي شم كه از تجارب شما و دوستان استفاده كنم.

  3. #83

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سلام
    کاملترین مرجع دیتا شیت اینتل هستش. و سایت wiki.osdev.org مرجع خوب دیگه ای هستش که میشه از اون استفاده کردش. البته در این میان آموزشهای زیادی هم وجود دارن که همشون به شکلی مشکل دارن ( تا حالا هیچ آموزشی رو ندیدم که از پایه کاملا درست باشه و تا انتها بدون باگ و صحیح پیشرفته باشه).

    مباحث سیستم عامل خیلی و اما خیلی پیچیده تر از اون چیزی هستن که به نظر میان. من الان خودم با مشکلات زیادی رو به رو هستم و نمی دونم که چه شکی باید پیش برم هر مشکلی رو که حل می کنم باعث میشه با دو سه تا مشکل بزرگ دیگه رو به رو شم.

    قبل از اینکه شروع کنی دو تا توصیه بزرگ میکنم که مثل من درگیر نشی:
    1. به جای MSVC با GCC کار کن.
    2. به جای ویندوز داخل لینوکس کار کن و به کمک شبیه سازهای اون کار رو ادامه بده.

    من برای راحتر شدن msvc و ویندوز رو انتخاب کردم (البته دلایل دیگه هم داره) و الان متوجه شدم که کلا استفاده از msvc یه درد سر هست و نه راحتی.

  4. #84
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    12

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سلام
    همونطور كه به شما گفتم من در زمينه خيلي مبتدي هستم مي تونيد در مورد اين 2 تا توصيه بيشتر توضيح بدين.

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    GCC= C++‎‎ compiler in linux
    msvc= microsoft visual c (in visual studio IDE pack)

  6. #86
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    12

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سلام
    همونطور كه گفته بودم من در اين مبحث تازه كارم اگر براي شما امكان داره درباره دو توصيه اي كه به من كرديد بيشتر توضيح بدين.
    منظورتون از GCC كامبايلر يا نه؟ اين كه به من بيشنهاد مي كنيد در لينوكس كار كنم مشكلي ندارم اما بايد با كدام شبيه ساز كار كنم ( لطفا بيشتر توضيح بدين )...
    با تشكر

  7. #87
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    12

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    من با لينوكس كار كردم اما در ويندوز فقط با يكي از شبيه سازهاش كه فقط بعضي از command هارو اجرا ميكرد ( يك برنامه آموزشي بود ) كار كردم مي تونيد يك شبيه ساز لينوكس به من معرفي كنيد كه بتونم داخلش برنامه نويسي كنم.

  8. #88

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    شبیه ساز لینوکس؟؟؟؟

    اینجا منظور ما از شبیه ساز، شبیه ساز سیستم هستش نه چیز دیگه مثل نرم افزارهای vmware و vitrual pc برای ویندوز

    دو گزینه خیلی خوب هم برای اینکه تو کار سیستم عامل ازشون استفاده کرد bochs و qemuهستن که کراس پلتفرم هستن. اما داخل ویندوز میشه از vmware و یا ... هم استفاده کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله pswin.pooya : چهارشنبه 05 اسفند 1388 در 03:06 صبح دلیل: غلط املایی

  9. #89
    کاربر دائمی آواتار simul8or
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    API::WIN32-64
    پست
    110

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    من و گروهم که شامل 4نفر هستیم تا چندی دیگر یک سایت راه اندازی خواهیم کرد که از همه شما تقاضای همکاری داریم و قصد داریم یک سرمایه گذاری کلان در مبحث لینوکس انجام بدیم...
    فرض کنیم گروهی این کار را انجام داده باشند، آیا این شیوه ی درست معرفی یک پروژه است؟؟
    ایجاد تاپیک های جنجالی!
    شعار های احساسی!
    عجله بیش از حد!
    آخرین ویرایش به وسیله simul8or : پنج شنبه 06 اسفند 1388 در 21:08 عصر

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    خداوند انسان ها را به هم نیازمند آفریده است ، از روزی که انسان آفریده شد نیازش به همسر اولین و بزرگترین نیاز انسانی بوده است ، ایران هیچ وقت نمی تواند دروازه های کشور را به روی خود ببندد و ادعای خودکفایی در همه زمینه ها را داشته باشد ، خود کفایه واقعی فقط خداوند است ، حتی خود مایکروسافت که امروز نام و آوازه اش در تمام دنیا پیچیده است حاصل همفکری و نتیجه گروهی دانشمندان و شخصیت های برجسته ای از اقسانقاط دنیا حتی ایران است ، کارمندهای مایکروسافت همگی آمریکایی نیستند و نخواهند بود مهم قرار گرفتن این شرکت در کشور آمریکا و درآمد برای این کشور است ، هیچ گاه بدون کمک و تحقیق و صرف هزینه به شرکت ها و افراد مجرب از هم اکنون تا روزی که عمر زمین تمام خواهد شد ایران نمیتواند همچین کاری را انجام دهد و نمی تواند با دادن حقوق به عده ای ایرانی سیستم عامل ایرانی داشته باشد چرا؟؟؟؟ چون لازمه وجود صنعت نرم افزار ابتدا سخت افزار است ، هروقت ایران توانست سخت افزارهایی را در مقایسه به سخت افزار های دنیا تهیه کند میتوان به وجود یک همچین سیستم عاملی در آینده امیدوار بود...
    ایران فقط میتواند کپی برداری کند و مثل و مانند تولید کند.(البته با کیفیت غیر قابل مقایسه)
    ایران یک کشور مصرف کننده است و هیچگاه نمی تواند یک همچین ادعایی را داشته باشد.
    این پست قابل توجه این دوستمونه که این تاپیک رو ساخته و ادعا میکنه با 15 نفر سیستم عامل ایرانی ساخته(خنده داره)
    به امید روزی که یک قانون درست و حسابی برای این صنعت در کشور بصورت جهانی ( برای ثبت و احقاق حقوق در دنیا ) در نظر گرفته شود و به امید روزی که کابل های برقمون از روی زمین به زیر زمین منتقل بشه که با بارون و برف برقمون قطع نشه و پروژه های برنامه نویسی چندماهمون از بین بره .
    تصمیم گیری:
    ایران جهت جلب دانش و ایده هیچ بهایی نمی پردازد و تا روزی که چنین است همچین تصوراتی را(سیستم عامل ایرانی) به ذهن خود راه ندهید و اصلا بهش فکر نکنید.

    در پایان:
    ایران عزیزمون رو دوست داریم و برای پیشرفت اون نیازمند به همفکری هستیم.

  11. #91

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    من فکر نکنم ساختن سیستم عامل نیازمند ساختن سخت افزار باشه اگر نگاه گنید متوجه میشید که ubuntu توی آفریقای جنوبی تهیه میشه اما سخت افزارهای تاپی اونجا تولید نمیشه.

    اینکه ما بتونیم سیستم عامل بسازیم یا نه بستگی به جنبه ساخت سیستم عامل داره. ممکن ما نتونیم یه سیستم عامل رومیزی خوب بسازیم که قابل رقابت باشه اما همه میدونیم که هنوز صنعت (مخصوصا صنعت مکانیکی) از نرم افزار کیلومترها فاصله داره و تاره توی دنیا حرکت به این سمت شروع شده و این نشون میده که اگر ما هم از همین حالا سرمایه گذاری کنیم میتونیم توی سیستم عاملهایی که برای استفاده صنعتی هستند و یا حتی استفاده نظامی موفق بشیم در حال حاضر تنها میشه گفت آمریکا و آلمان هستن که میتونن تجهیزات نظامی تولید کنن که قسمت بزرگی از اونها به جای مکانیک توسط مدار و الکترونیک کنترل بشه.
    ما نباید نا امید هم باشیم که اولین شرط شکست همون نا امیدی هستش.

    در مورد قضیه خودکفایی باهات موافقم اینکه توی همه زمینه ها بخواییم به خودکفایی برسیم یه جهل بزرگه هستش. بلکه ما باید صنعتهایی رو بسازیم که به کمک اونها از مصرف کنندگی خالی به تولید کنندگی هم برسیم منظورم اینه که اگر ماشین وارد کنیم به جاش بتونیم چیزی مثل تلوزیون هم صادر کنیم

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
    من فکر نکنم ساختن سیستم عامل نیازمند ساختن سخت افزار باشه اگر نگاه گنید متوجه میشید که ubuntu توی آفریقای جنوبی تهیه میشه اما سخت افزارهای تاپی اونجا تولید نمیشه.
    اونها از جای دیگه خط مشی میگیرن و باز برمیگرده به وابستگی انسان ها به یکدیگر

    نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
    اینکه ما بتونیم سیستم عامل بسازیم یا نه بستگی به جنبه ساخت سیستم عامل داره.
    سیستم عامل ملی باشه

    نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
    این نشون میده که اگر ما هم از همین حالا سرمایه گذاری کنیم میتونیم توی سیستم عاملهایی که برای استفاده صنعتی هستند و یا حتی استفاده نظامی موفق بشیم
    انشاا... قول دادن یه بخشی از بودجه سال آینده رو به این بخش اختصاص بدن

    نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
    در حال حاضر تنها میشه گفت آمریکا و آلمان هستن که میتونن تجهیزات نظامی تولید کنن که قسمت بزرگی از اونها به جای مکانیک توسط مدار و الکترونیک کنترل بشه.
    ما هم درست کردیم ، توسط 5 نفر از دوستام تو زیر زمین خونمون البته فکر کنم خیلی باگ داشته باشه و عکسش رو هم نشون نمیدم چون ممکنه بچه ها فکر کنن با فتوشاپ ساختیمش

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سلام دوستان گرامی فکر کنم بحث خوبی رو شروع کردین !
    من یه سوال دارم اگه من بخوام یه سیستم عامل در حد و اندازه ویستا بسازم حدودا چقدر هزینه بر میداره !
    البته سیستم عامل ملی نیست !!!
    و با تمام زبان ها سازگار باشه !
    و اصولا چند تا برنامه نویس و چقدر زمان و هزینه داره! بیشتر هزینش مد نظر منه!




    و در پایان یه ایده بزرگ از یه فرد نسبتا کوچیک تمام دنیا به سمت مجتمع سازی پیش میره پس این وسط کسی که بخواد از ویندوز و لینوکس جلو بزنه باید نقاط قوت رو بگیره و ضعفها رو حل کنه مثلا بیاد یه سیستم عامل بزنه که برنامه های هر دو گروه رو ساپورت کنه!
    البته من از مبانی سیستم عامل آگاهی زیادی ندارم!
    یا برای پیشرفت نقاط ضعف سیستم عامل ها رو بسیاز بزرگ کنیم و اونا رو به چالش بکشیم! و خودمون فرمان رهبری این شرکت ها رو به دست بگیریم!
    حرف من مصداق آنتی ویروس هاست که ویروس نویس ها آینده دنیای امنیت و ضد امنیت رو کنترل میکنند نه آنتی ویروس نویس ها!!
    آخرین ویرایش به وسیله morrning : یک شنبه 09 اسفند 1388 در 17:49 عصر

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سیستم عامل ؟!! عجب تا جایی که به ذهن کوچک من می یاد سیستم عامل درست کردند کار 4 نفر نمی تونه باشه ، واقعا جای تبریکه.
    " مینیکس" یکمی در باره این سیستم عامل توضیح بدین من تا حالا اسمش رو نشنیدم(خسارتا).

    من تاپیک رو کامل نخواندم ، فقط پست اول ، انشاالله روی فرست یه نگاه کامل به تاپیک خواهم داشت.

    موفق باشید.

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    سیستم عامل ؟!! عجب تا جایی که به ذهن کوچک من می یاد سیستم عامل درست کردند کار 4 نفر نمی تونه باشه ، واقعا جای تبریکه.
    " مینیکس" یکمی در باره این سیستم عامل توضیح بدین من تا حالا اسمش رو نشنیدم(خسارتا).

    من تاپیک رو کامل نخواندم ، فقط پست اول ، انشاالله روی فرست یه نگاه کامل به تاپیک خواهم داشت.

    موفق باشید.
    فکر کنم تو پست 4 یا 5 این تاپیک ویندوزه بصورت رسمی منتشر شده ، بخونش

  16. #96

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    فکر کنم تو پست 4 یا 5 این تاپیک ویندوزه بصورت رسمی منتشر شده ، بخونش
    این رو میخواستم خیلی وقت پیش بگم:
    فکر میکنم اگه من این تاپیک خالی بندی رو میزدم تا یک پنج شیش تا جواب اول رو به دوستان میتونستم دووم بیارم و جواب بدم ولی این آقای نمیدونم x حتی به اولی هم نتونست جواب بده! معلوم نیست دکتری شو از کجا گرفته که حتی نمیدونه املای یک کلمه چیه!(conols , serach) اومده یکم ما رو سر کار بذاره بعدشم گذاشت و رفت دیگه هم پیداش نشد!(شایدم الآن فعاله فقط رو نمیکنه)(حدث میزنم سنی بین 17 تا 19 داشته باشه) البته دستش درد نکنه بساط خنده مارو برای مدتی جور کرد... ای کاش بیاد یک عرض ادبی بکنه!
    چه آدمایی پیدا میشن(چی بگیم والا)

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    والا من که شاخ در اوردم تاپیک رو خوندم
    سیستم عامل!!!
    4 نفر !! اونم بحث به این سنگینی پیجینگ های Memory و زمانبندی CPU ! دستگاهای ورودی و خروجی و....
    بعد نوشتن بچه ها اسمبلی بلد نبودن ...
    ----------------------
    اول گفتم حتمی لینوکس و اومدن دستکاریش کردن بعد نوشتن "مینیکس"
    به قول محمد جان:
    البته دستش درد نکنه بساط خنده مارو برای مدتی جور کرد...

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    سیستم عامل ؟!! عجب تا جایی که به ذهن کوچک من می یاد سیستم عامل درست کردند کار 4 نفر نمی تونه باشه ، واقعا جای تبریکه.
    " مینیکس" یکمی در باره این سیستم عامل توضیح بدین من تا حالا اسمش رو نشنیدم(خسارتا).

    من تاپیک رو کامل نخواندم ، فقط پست اول ، انشاالله روی فرست یه نگاه کامل به تاپیک خواهم داشت.

    موفق باشید.
    minix سیستم عاملی هست که یونیکس لایک هست و اپن سورس که در کتاب تننباوم می توانید کل سورس کدش را ببنید.
    سیستم عامل یک نفری همم درست شده این هیچ چیز عجیبی نیست همون یونیکس را دو نفر شروع کردن به ساختنش یکیشون دنیس ریچی بود فکر کنم ، ولی این سیستم عامل را کی نوشتن و آن موقع از یک سیستم عامل چه انتظاری می شود داشت با ۴۰ سال پیش زمین تا آسمان فرق می کند

  19. #99

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    والا من که شاخ در اوردم تاپیک رو خوندم
    سیستم عامل!!!
    4 نفر !! اونم بحث به این سنگینی پیجینگ های Memory و زمانبندی CPU ! دستگاهای ورودی و خروجی و....
    بعد نوشتن بچه ها اسمبلی بلد نبودن ...
    ----------------------
    اول گفتم حتمی لینوکس و اومدن دستکاریش کردن بعد نوشتن "مینیکس"
    به قول محمد جان:
    بهتره یه مقدار اطلاعات در مورد سیستم عامل ها پیدا کنید. خیلی از سیستم عاملها توسط گروه های چند نفره کوچیک نوشته شدن. یه لیست از بعضی از اونها:
    http://wiki.osdev.org/Projects

    ضمننا پروژه های واقعی سیستم عامل ایرانی هم وجود دارن:
    آراکس:
    osdever.blogfa.com
    آناهیداس:
    osdev.blogfa.com
    پارسیکس:
    parsix.org

  20. #100

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سیستم عامل یک نفری همم درست شده این هیچ چیز عجیبی نیست همون یونیکس را دو نفر شروع کردن به ساختنش یکیشون دنیس ریچی بود فکر کنم ، ولی این سیستم عامل را کی نوشتن و آن موقع از یک سیستم عامل چه انتظاری می شود داشت با ۴۰ سال پیش زمین تا آسمان فرق می کند
    نکته مهم اینه که ما نباید یه سیستم عامل رو با یک shell و یا چند تا برنامه کاربردی کنارش اشتباه بگیریم. توجه کنید که خود ساختار لینوکس هستش که اون رو شاخ کرده نه برنامه ها و یا سرورهایی مثل kde و mysql و...

    نظر من اینه که اگر طراحی یه سیستم عامل درست باشه میتونه خیلی و اما خیلی سریع جا بیفته! مهم اینه که اگر داریم سیستم عامل طراحی می کنیم اشتباه های سیستم عامل های قبلی رو تکرار نکنیم!

    مثلا لینوکس : به نظر من یکسری از قسمت های ساختار پروسس لینوکس مثل دستور fork اشتباه هستش. این دستور overhead زیادی رو به سیستم تحمیل میکنه (توی کپی حافظه) و همین علت هم باعث به وجود اومدن vfork شده که شبیه یه تبصره برای یه قانون اشتباه میمونه.

    یا یونیکس: سیستم ساختاری IO یونیکس چون بر اساس ترمینالها هستش باعث به وجود اومدن ناسازگاری زیادی با بعضی از دستگاه های IO مثل RTC میشه. و ....

    ویندوز: این یکی خودشم یه اشتباه اما یکی از اون باگها که باعث تولید باگ زیاد و نفوذ راحت بعضی از ویروسها میشه توی فرخوانهای سیستمی هستش که با gate ها کار می کنن.

    و هر سیستم عامل نکات مثبتی رو هم داره که باید اونها رو هم در نظر گرفت، مثلا راحتی کار با ویندوز و یا قدرت مانور بالای یونیکس و ...

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
    بهتره یه مقدار اطلاعات در مورد سیستم عامل ها پیدا کنید. خیلی از سیستم عاملها توسط گروه های چند نفره کوچیک نوشته شدن. یه لیست از بعضی از اونها:
    http://wiki.osdev.org/Projects

    ضمننا پروژه های واقعی سیستم عامل ایرانی هم وجود دارن:
    آراکس:
    osdever.blogfa.com
    آناهیداس:
    osdev.blogfa.com
    پارسیکس:
    parsix.org
    "بهتره یه مقدار اطلاعات در مورد سیستم عامل ها پیدا کنید"
    ها همین یه جمله جالب نگفتی ، مهندس جان
    این جوری می گفتی بهتر بود :
    "بهتر بحث سیستم عامل رو دنبال کنید" یا "اطلاعتون رو در باره سیستم عامل بیشتر کنید"
    نه که "بهتره یه مقدار اطلاعات در مورد سیستم عامل ها پیدا کنید"
    درسته اطلاعتم نسبت به تجربه و زمینه کاریم خوب قاعدتا کمه ولی نه اینقدر که برم برم اطلاعات در باره سیستم عامل پیدا کنم ، اونم یه مقدار
    ؟
    بابا حد اقل یه کتاب مقسمی که زورکی (2 واحد) گزروندیم که؟! حالا اطلاعات داس و ویدوز و مک به کنار !

    "
    خیلی از سیستم عاملها توسط گروه های چند نفره کوچیک نوشته شدن"
    جسارتا مهندس الان فکر نکنم کسی بتونه سیستم عامل با این امکاناتی که مثلا ویندوز یا لینوکس یا مکینتاش داره رو بتونه با یه گروه چند نفره بسازه . والا ما که یه نرم افزار انبارداری نوشتیم چند نفره ، هنوز داریم روش کار میکنیم تا زمانی که بیرون اومد ، حرف و حدث توش نباشه ، حالا سیستم عامل من فکر می کنم کار راحتی نیست، اگر بخوایم با سیستم عامل هایی که هست مقایسه کنیم. نه با داس یا ویندوز 3.1 (اگه اشتباه نکنم )

    یه سوال دارم مهندس ، نقد نیست فقط سوال؟؟
    چرا این سیستم عامل هایی که معرفی کردین ، سایت رسمی ندارن؟

    آراکس:
    osdever.blogfa.com
    آناهیداس:
    osdev.blogfa.com


  22. #102

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    دلیلی برای داشتن سایت مستقل ندارن (این سیستم عاملها در حال توسعه هستن و فعلا ریلیز نهایی نداشتن) و سورس اونها روی sf.net هم موجود هستش که منبع اکثر پروژه های OpenSource هستش. زمانی نیاز به سایت مستقل هستش که قرار باشه داکیونت، فایلهای ریلیز، درایورها و برنامه ها و نمونه این موارد برای کاربر قرار داده بشه.

  23. #103

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    به نظر من نه باید زیاد سخت گرفت مثلا گفت بودجه ی دلتی و حمایت فلانو بهمان و نه باید زیاد آسون گرفت که هرکی دو تا کد مینویسه بخواد os درست کنه .

  24. #104

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    الان حدود 1100 تا سیستم عامل وجود داره اتفاقا من یه 700 کیلوبایتی رو دارم برای نوشتن سیستم عامل حداقل نصف گروه باید ریاضی دان باشن و بتونن الگوریتم بنویسن یک چهارم باید سخت افزار بلد باشن وبدونن که مدارهای منطقی چه جوری کار میکنن و یک چهارم دیگه هم برنامه نویس باسن که بتونن الگوریتم هارو به سخت افزار بشناسونن .

  25. #105

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    من میگم شاید اگر تمام بچه های فروم جمع بشن بشه یه همچین کاری رو کرد ( البته با ps اونم غلط املایی نداشته باشه اسباب خنده میشه)

  26. #106

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    یکی از ویژگی های سیستم مدیریت فضا و زمانه . یعنی موقعی که یک برنامه در حال اجراست اون باید چه مقدار از فضای cpu رو در اختیار اون برنامه قرار بده و از طرفی اگه ما در همین حال برنامه ی دیگری رو به اجرا در آووردیم سیستم عامل زمان رو در اختیار برنامه ی دوم قرار میده و همین طور تا برنامه آخر و دوباره زمان در اختیار برنامه ی اول قرار میگیره تا ادامه پیدا کنه . تشخیص اینکه در هر زمان نوبت کدوم برنامه است که ادامه پیدا کنه به عهده ی سیستم عامله . هم چنین دادن فضای cpu به برنامه های مختلف نیز بر عهده ی سیستم عامله .

  27. #107
    کاربر تازه وارد آواتار betisa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران نارمک
    پست
    60

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    این هم آخر و عاقبت تلاش های فرزندان ایران زمین یکم درس عبرت بگیرید تا شما رو هم ..... نکردن

  28. #108
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    41

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سلام به همه ی دوستان. من چند تا از این پست هارو داشتم میخوندم ولی یه چیزی که خیلی برام جالب بود این بود که ناامیدی از حرفای خیلی ها میباره. مگه ما ایرانیا چی کم داریم؟ نکنه هوش ایرانی رو یادتون رفته؟ قطعا ما احتیاج به یک سیستم عامل ملی داریم. نمونه کاربرداش برای صنایع نظامی، شرکت های مهم تجاری و... هست که حتما به اون نیاز پیدا میکنیم. من لینکه یه سیستم عامل روسی رو میزارم(متن باز) که حجم اون فقط 2 مگابایت هست و البته گرافیکی نه متنی! از همه دوستان گلم خواهش میکنم اینقدر نا امید نباشند که من بد جوری از این ناامیدی عذاب میکشم http://www.kolibrios.org

  29. #109
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    عزیزان این پست مربرط به سال 88 هست خیلی ها از جمله من عقایدشان فرق کرده ؟!
    لطفا پست های قدیم رو زنده نکنید ، اگر براتون خیلی موضوع حیاطی هست یه تاپیک جدید مطرح کنید.
    این حرفها مربوط به اطلاعات دوستان در اواخر سال 88 بوده نه الان که داره می شه 90 .

  30. #110

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    فکر کنم این جور مباحث باید ادامه داشته باشه. حتی اگر هم نظرات فرق بکنه

  31. #111

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    دوستان نه از بحث کردن بیخود و نه از انتقاد کردن بیخود به جایی نمی رسیم. من هم قبول دارم که باید بحث ادامه داشته باشه و قبول دارم که بچه ها نا امید هستن اما گفتن این چیزها فایده نداره اگر میگین نامید هستن سعی کنید راه حل ارائه بدید. اگر قرار هست بحث کنید موضوع انتخاب کنید من هم به نوبه خودم توی هر موردی که باشه شما رو حمایت میکنم فقط به شرط اینکه بی هدف نباشه.

  32. #112
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    pswin.pooya
    . اگر قرار هست بحث کنید موضوع انتخاب کنید من هم به نوبه خودم توی هر موردی که باشه شما رو حمایت میکنم فقط به شرط اینکه بی هدف نباشه.
    این تاپیک تقریبا تموم شده البته از این نظر که دیگه هدف خاصی رو دنبال نمیکنه
    ولی اگه شما لطف کنید دو تاپیکی رو که در قسمت اعلان این بخش قرار دادین رو ادامه بدین(در صورت امکان) مطمئنا هدفها بهتر دنبال میشن

  33. #113
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    تاپیکی به قدمت یکسال ( خاک سرده :)

    سیستم عاملهای نظامی که بحثشون از بیخ فرق میکنه چون سخت افزارشون هم در اکثر مواقع فرق میکنه ، به صورت خاص طراحی شدن.( حتی این ماهواره های جدیدمون هم دیگه از الکترونیک روی برد ( اصطلاح از قول خودشونه ) استفاده کردند ( تکنولوژی ساخت میکروچیپ ( البته باز هم کمی به نسبت اونور آبی ها بزرگ بودن)
    سیستم عاملهای صنعتی هم چندتائی بیشتر نیستند که روی میکرو کنترلرها نصب میشوند مثل uCos -FreeRTOS وFemto OS , ...
    سیستم عامل ملی هم کمی آب انار لازم داره برای چندتا جووون خوش فکر و سرحال و قبراق :)

  34. #114

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    و اما نکته قابل توجه در این عکس این است که من با تجربه 8 ساله خودم در ضمینه برنامه سازی تحت وب و ویندوز، طراحی نرم افزار و همکاری در پروژه سیستم عامل آنلاین eyeos می تونم تشخیص بدم حتی اگه این سیستم عامل واقعی باشه به هیچ عنوان به دست یک ایرانی ساخته نشده چون از نوع استایل بندی و چیدمان و نوع نوشته ها تماما شبیه به کارهای گرافیست های خارجی است. از این دروغ های علمی و دزدی ها زیاد انجام می شه. مثل جستجوگر ملی یاحق که نسخه فارسی شده بایدو چینی هستش که از دولت چین خریداری شده.

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    خداوکیلی چطور دلتون میاد زیر تاپیکی که الان میراث فرهنگی در بدرد دنبالشه ریپلای بزنید :)

  36. #116
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    karaj of iran
    پست
    2

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سلام
    خانوم تینا واقعا بهتون تبریک میگم
    من هم دارم پروژه ای را آغاز میکنم در زمینه ی سیستم عامل که گفته های شما در این موضوع خیلی کمکم کرد
    به امید پیروزی و بی نیازی ایرانیان در هر زمینه

  37. #117

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    سلام به همه دوستان ! از اول تا آخر نظرات رو خوندم! باید بگم که ! چند وقت نوشتن یه سیستم عامل فکر بنده رو هم مشغول کرده بود ! که ما هم همه جوونیمون یه تیم 15 نفره تشکیل دادیم ! تا یه سیستم عامل ایران واسه گوشی های هوشمند بسازیم ! اما ب هر دلیل نشد! خوب در نظرات اکثر دوستان عزیز دیدم که تنها حرفی که روش پا فشاری میکنن ! برنامه های تحت این سیستم عامل ! خوب راس میگن! اگه الان شما میخواین یه سیستم عاملی بسازین حدود 10 سال طول میکشه! خوب حالا فرض کنیم که ما این سیستم عامل رو نوشتیم با هسته مخصوص و کلی هم غوغا کرد! حالا نیاز این سیستم عامل برنامه و نرم افزار های تحت اون هستند! یا شما باید یه تیم 1000 نفری برای ساخت برنامه های متعدد اون کنید!مثلا مثل System Restore تو ویندوز! فرض کنید اومدیم برنامه های کاربردی این سیستم عامل جدید رو نوشتیم........حلا این نرم افزار انقدر باگ و مشکل دارن که خودتون دل سرد میشین که اونو رو سیستم عامل تون بزارید! بهترین کار جذب شرکت های بزرگ مثل Adobe و ...است! که مثلا متقابلا با اونا ها ست ! مثلا شما اونا رو جذب به این میکنید واسه سیستم عامل شما یک پک نرم افزاری گرافکی بسازه! و چند درصدی به Adobe سهام بدین ! یا مثلا به شرکت ESET پیشنهاد ساخت یک آنتی ویروس تحت سیستم عاملتون رو میدین و درصدی از سهام سیستم عاملتون رو به اون ها واگذار میکند! این بهترین راه برای داشتن یه سیستم عامل خـــــوب که ! شرکت HP برای سیستم عامل جدید خودش داره همین کارو انجام میده! ولی در هر صورت این کار در ایران نشدنی ! هم بخاطر هزینه و پشتیوانه بالا و هم بخاطر خیلی چیز های دیگه! و این کار هیچوقت بدست یک گروه 20 ,30 نفری انجام نمیشه! ممنون!

  38. #118

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    یه گفته ی عامیانه ی انگلیسی می گه که:
    DO NOT reinvent the wheel
    دوباره کاری نکن!(چرخ رو دوباره اختراع نکن)

  39. #119

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    ...........

  40. #120

    نقل قول: سیستم عامل ایرانی

    دوباره کاری نکن!(چرخ رو دوباره اختراع نکن)
    استفاده كردن از ضرب المثلها براي تبلي راه خوبي هست و آسون.

    انسانها به دو دسته تقسيم ميشن. دسته اول ميگن نميشه و بيخودي كارهايي مثل اين رو انجام دادن و دسته دوم كسايي هستن كه تلاش ميكنن. اين وسط فقط دسته دوم برنده هستن و دسته اول از ميدون خارج اند.

    شما خودت رو توجيح ميكني كه اين دوباره كاري هست و بيخودي نوشتن سيستم عامل و ... . اما مشكل اينجاست كه با اين توجيحي كه براي خودت مياري باعث ميشي كه يه قسمت از علم و تكنولوژي رو از دست بدي و هي سعي ميكني براي خودت توجيح هاي همانند اين بياري و ... مثلا ميگي نوشتن كامپايلر بيخوده هيچ وقت نميشه يه كامپايلر مثل MSVC نوشت و يا مثلا ميگي نوشتن گيم انجين بيخوده موقعي امثالي مثل UDK وجود داره و ... و در نهايت سعي ميكني از خودت يه فردي بسازي كه تنها به سطوح اوليه علم دسترسي داره و نهايت جمع امثال شما كشوري مثل ايران و افغانستان و ... رو به وجود مياره. چون مردمش شجاعت شكستن حدود ( مخصوصا حدود خودشون رو ندارن)

    انسان بايد سعي كن هي حد خودش رو بشكنه و اين امر موجب پيشرفت اون ميشه وگرنه هميشه توي همون نقطه اي كه هستي ميموني. فوقش يكم اين وو اونور ميشي. مثلا اگر برنامه نويش سي شارپ هستي و به اون قانع ميشي ديگه فوقش wpf رو ياد ميگيري يا خيلي بخواي جلو بري ASP.net و توي يه محيط ابتدايي غرق ميشي و هيچ وقت نمي توني به سطوح بالاتر دست پيدا كني و تا آخر عمرت وابسته به كامپوننت آماده و ورژن جديد اين زبانها ميموني تا بهت يه فيچر جديد بدن. دليلش هم اينه كه قدرت خلاقيت رو از خودت گرفتي.

    من به نوبه خودم دارم سعي ميكنم همه چي رو توي برنامه نويسي براي يكبار هم كه شده تجربه كنم. و از اين كار لذت ميبرم چون همين الانش هم كه مبتديانه دارم كار ميكنم ميتونم برنامه هايي بنويسم كه براي خيلي ها در حد رويا و آرزو هست و بس. من مطمئن هستم كه حرفهام نمي تونه خيلي ها رو قانع كنه چون يه زماني من هم جزء همونها بودم اما تنها چيزي كه ميتونم به برنامه نويس هاي ديگه بگم اينه كه حد برنامه نويسي شما چيه؟ يعني ماكزيمم هنر و برنامه اي كه ميتوني توليد بكني چيه؟

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •