صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 73

نام تاپیک: Classes - VCX

  1. #1

    Classes - VCX

    موضوعات مربوط به کلاسها را در این قسمت مطرح کنید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    من یک کلاسی از یک سایت دانلود نموده ام برای فرمت اعداد که سه رقم را جالب دسته بندی مینماید
    ولی چند مشکل با آن دارم
    اول از همه من this.value انرا برای ذخیره نمودن در بانک را لازم دارم (البته بدون controlsurc یعنی بدون اتصال به بانک مربوطه همانند تکست باکس معمولی خود فاکس
    دوم میخواهم در getfocus مربوطه { keyboard {ctrl+A یا در پراپرتیز آن selectonentry=.T.
    دوستانی که حال و حوصله کار کردن با همچنین کلاسی را دارند لطفا همکاری فرمایند

  3. #3
    من هم قبلا این کلاس رو تست کردم . خیلی قوی نیست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    ایا بهتر از این را دارید

  5. #5
    سلام
    اینو دارم ولی اینهم اشکالاتی داره.دارم خودم میسازم و فعلا دارم تست میکنم تا حالا که خوبه . اگه کامل شد و جواب داد همین جا میذارم. البته یک ماهی هست که میخوام تمومش کنم!
    نویسنده کلاسی که اینجا گذاشتم میتونم بگم کارش فوق العاده است . ولی این کلاسه خیلی باحال نبود؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    آقا دست شما درد نکنه
    خیلی از آن بهتر است

  7. #7
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    با سلام
    من با کلاس toolbar یک تولبار ساختم و می خوام تو یک فرم top level ازش استفاده کنم اما وقتی dock می کنم تو پنجره screen می چسبه.چیکارش کنم؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    www.vfug.com/files/tbar.zip
    با سلام
    تو این مثال قشنگ توضیح داده چیکار کنیم حتی دسترسی به اشیا داخل تولبار
    برای راست به چپشم می تونید یک shape رو اول از همه قرار بدین و بعد width رو تنظیم کنید(کلک رشتی) :sunglass:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  9. #9
    این سایت ظاهرا داره درش بسته میشه
    :sorry:
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  10. #10
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    کدوم سایت؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  11. #11
    این سایت دیگه
    www.vfug.com/files/tbar.zip
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  12. #12
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    چطوری میتونم برای کلاسی که ساختم یک builder بسازم
    می خوام از طریق بیلدر روی فرم شی ایجاد کنم انگار که اون شی رو انتخاب و روی فرم گزاشته باشن
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  13. #13
    سلام

    چیز جالبه!
    حتما روش کار میکنم. می دونم میشه. :موفق:
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  14. #14
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    http://www.universalthread.com/wconn...reme~2,2,25521
    این کلاس واقعا آخرشه ولی حیف که 30 روز بیشتر مهلت نداره
    منوها و تولبار به سبک xp,2000,office xp ,....
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  15. #15
    سلام

    چرا فایل App اون درست نیست؟ شما از این کلاس استفاده کرده اید؟


    البته من سورس اون را برگردونده ام! :wink:
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  16. #16
    ضمنا خیلی سورسش حجیمه!!!!!!!!
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  17. #17
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    کلاس بیلدرش کار نمیکنه نمیدونم چرا؟من فقط مثال هاشو دیدم
    البته من سورس اون را برگردونده ام!
    با ریفاکس ؟
    من سعی کردم نشد چیزی هم ازش سر در نیاوردم
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  18. #18
    بله با ریفاکس!
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  19. #19
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    فرض یک کلاس داشته باشیم حالا این کلاس احتیاج به چند تا شی داره
    آیا بهتره از قبل ساخته بشن یا در حال int فرم ساخته بشن؟
    از لحاظ حافظه و سرعت منظورم هست!
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  20. #20
    سلام

    اگه از قبل ساخته بشه این حسن را داره که وقتی در حافظه باشه و بقیه فرم یا فرمها هم از همین کلاس استفاده بکنند از حافظه مشترک استفاده میشه.

    اما در Inital حافظه و کار بیشتری میبره
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  21. #21
    سلام

    اینم فایل کلاسش
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  22. #22
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    چطوری میتونم برای کلاسی که ساختم یک builder بسازم
    سلام در جواب به سوال خودم بگم که بعد از کمک دوستان در universalthread هیچ فرقی با ساختن یک فرم نداره فقط ما باید خصوصیات اون کلاسمون رو بتونیم تغییر بدیم که تابع
    aselobj یک آرایه از شی انتخاب شده بر می گردونه که می تونیم توسط اون به شی ساخته شده از کلاسمون دسترسی داشته باشیم و مشخصاتش رو تغییر بدیم
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  23. #23
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    http://www.universalthread.com/wconn...treme~2,2,9345
    اینم یک کلاس دیگه به StatusBar شی اضافه میکنه و کنترل های دیگه
    البته اینم 30 روز بیشتر مهلت نداره :sunglass:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  24. #24
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    http://www.universalthread.com/wconn...treme~2,2,9225
    این دیگه آخرشه این کلاس توسط آقای Ken Levy تهیه شده البته برای ویژوال فاکس 5 ولی برای همه ورژنها کار می کنه (نکته جالب)
    این کلاس برای کلاس شما بیلدر Builder می سازه خیلی راحت :sunglass:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  25. #25
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    چرا فایل App اون درست نیست؟ شما از این کلاس استفاده کرده اید؟
    باید این فایل رو دانلود و اجرا کنید و بعد با کلاس بیلدرش کار کنید :
    http://www.arg.kirov.ru/downloads/Do...ppsSLSetup.msi
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  26. #26
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    کلاس مرتب سازی کرسر

    سلام
    می تونید این کلاس رو از قسمت دانلود سایت www.universalthread.com دریافت کنید.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  27. #27
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    آپدیت کلاس مرتب سازی کرسر

    با سلام
    با این کلاس شما به راحتی می تونید با یک خط فرمان می توانید ستونهای گریدتون رو به صورت صعودی و نزولی بطور اتوماتیک مرتب کنید.
    ایرادی که در نسخه اول داشت این بود که گرید فقط باید روی فرم باشه تا کلاس درست کار کنه اما در این نسخه این مشکل حل شده و شما می تونید گرید رو در هر جایی یا داخل پیجفریمی بگزارید.
    می تونید آپدیت رو از قسمت دانلود این سایتها دانلود کنید :www.universalthread.com www.binyazprograms.com
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  28. #28
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    برنامه کمکی Binyaz Clipboard

    این یک برنامه کمکی هست که امیدوارم به دردتون بخوره.لطفا نظراتتون رو بگید
    دانلود در سایتهای : www.universalthread.com www.binyazprograms.com
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  29. #29
    کسی می تونه درباره کلاسها تو ویژوال فاکس برام توضیحی بده ممنون میشم

  30. #30
    binyaz2003 من خواستم از سایت http://www.binyazprograms.com چند تا کلاس دانلود کنم که password va username خواست

  31. #31
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    یک کلاس grid هست و یک برنامه Clipboard که می تونید از قسمت دانلود سایت www.universalthread.com دانلود کنید.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  32. #32
    من مطالب کلاسها رو از کتاب ویژوال فاکس 3 مطالعه کردم و نقاط ابهام ذیل را متوجه نشدم
    1- بعد از طراحی کلاس چگونه از ان در یک فرم استفاده میکنیم ؟
    2- فرض کنیم من کلاسی طراحی کردم که از نوع تکست باکس باشه . حال اگر بخواهم height یکی از تکستهایم رو تغیر دهم باید چکار کنم ؟
    3- آیا میشه همانند functionها در کلاسها از متغیرهای عمومی و یا پارامترها استفاده کرد؟
    4- چگونه مقدار خروجی کلاس رو میشه رد یک متغیر ذخیره کرد؟
    ممنون میشم استادان فن راهنمایی کنن

  33. #33
    سلام
    ۱- مثل یک کنترل استاندارد. باید اول کتابخانه آن را باز کنی از تولبار form Control همان که کنترلهای استاندارد را داره یک آیکن شبیه چند تا کتاب داره باز کن add را انتخاب کن و مسیر کلاس ویژوال را بهش بده. (کلاس غیر ویژوال نمیشه)
    ۲- به طور پیش فرض فاکس تمام مشخصات و رویه های کلاس را عینا در کنترل استفاده می کند. مگر اینکه در فرمی که از این کلاس استفاده میشه تغییرشون بدید. اگر رویه و رویداد کلاس را خواستید در فرم تغییر دهید دیگر آنها کار نخواهد کرد! مگر اینکه از دستور dodefault() استفاده کنید.
    ۳- بله هیچ فرقی نداره. اما دقت کنید از متغیرهای خاص مثل THIS,Parent,THISFORM و... درست استفاده کنید. و حتی المقدور متغیر عمومی تعریف نکنید و تمام متغیرها را محلی تعریف کنید چون باعث اشکار میشه مثلاً


    for i=1 to 20
    prg2
    next

    function prg2
    i=14
    ?i
    return
    endfunc




    کد بالا در حلقه بینهایت خواهد افتاد! اما کد زیر



    local i
    for i=1 to 20
    prg2
    next

    function prg2
    local i
    i=14
    ?i
    return
    endfunc




    کار خواهد کرد! البته یک موضوع اینه که داخل یک رویه یا رویداد نمیشه تابع تعریف کرد چون خوش تابعه! یعنی فاکس پرو به طور اتوماتیک کلمات کلیدی Procedure tcProcedureName (یعنی نام رویه) و endproc را خودش اضافه خواهد کرد.


    ۴- معمولا در value مقادیر کنترلها قرار میگیرد. مثلا text1.Value

    امیدوارم موثر واقع بشه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  34. #34
    نقل قول نوشته شده توسط rahro
    من مطالب کلاسها رو از کتاب ویژوال فاکس 3 مطالعه کردم و نقاط ابهام ذیل را متوجه نشدم
    1- بعد از طراحی کلاس چگونه از ان در یک فرم استفاده میکنیم ؟
    2- فرض کنیم من کلاسی طراحی کردم که از نوع تکست باکس باشه . حال اگر بخواهم height یکی از تکستهایم رو تغیر دهم باید چکار کنم ؟
    3- آیا میشه همانند functionها در کلاسها از متغیرهای عمومی و یا پارامترها استفاده کرد؟
    4- چگونه مقدار خروجی کلاس رو میشه رد یک متغیر ذخیره کرد؟
    ممنون میشم استادان فن راهنمایی کنن
    جناب تاوک میشه بیشتر توضیح بدین
    مثلا" برای سوال اول اگر در یک فرم بخواهیم از 10 تکست باکس استفاده کنیم که هر کدام دارای مشخصات خاص خود باشند مثلا در بعضی ها فرمت inputmaks آنها با دیگری فرق میکند و در بعضی جا اندازه فونت و در بعضی height - آیا باید در این فرم از چند کلاس متفاوت استفاده کرد ؟
    لطف میکنید یک کلاس ساده از نوع تکست باکس در روی یک فرم ایجاد کنید که بعد از گرفتن یک متغیر مقدار آن بعد از فشار دادن کلید تائید در messagebox نمایش داده بشه . فکر کنم با این زحمت شما بیشتر از نقاط ابهام من رفع بشه
    متشکرم

  35. #35
    سلام

    نه! شما یک کلاس طراحی می کنید که بیشتر بکار بیاد و تغییرات جزپی را در فرم می دهید.

    بهتره یه کم باهاش کار کنید تا قدرتش را درک کنید.


    یه چیز که باید توجه کنید اینه که اگر روی یک مشخه از فرم کلیک راست کنید گزینه set default داره که مقدار مشخصه را به اصل اون بر می گردونه .و اینکه هر مشخصه که تغییر بدید پر رنگتر خواهد بود حتی اگر روی مقدار پیش فرض فقط Enter زده باشید!


    Hacking Forms:

    در واقع یک فرم شما جدول اطلاعاتی فاکس است. که آنرا بادستور


    use form1.scx

    می توانید باز کنید البته فرم نباید باز باشد. کلاس هم فرم است! که با دستور بالا باز میشود به شرطی که کلاس به کار رفته فعلا در هیچ فرم باز نباشد و در حال ویرایش کلاس هم نباشید.



    use class1.vcx


    خب تمام مشخصات شما در فیلد properties و تمام رویدادها در methods بعد از کمپایل برنامه به صورت exe کمپایل رویداد در ObjCode و ... خودتان نگاه کنید می فهمید.

    حالا اگر به فیلد properties بروید فقط تمام مشخصاتی که تغییر داده اید هست. حتی مشخصاتی که اضافه کرده اید! برای این است که فاکس پرو مشخصات تغییر یافته را با رنگ تیره تر نشان میدهد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  36. #36
    حالا هر کی گفت چطوری میشه یک کلاس محافظت شده درست کرد و راه برگردوندنش چیه؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  37. #37
    خیلی جالب بود بعضی از memo ها با حروف بزرگ بودند که این رو اثبات میکرد که او مشخصه تغییر کرده درسته ؟
    میشه دوباره درخواست کنم که لطف کنید یک کلاس ساده از نوع تکست باکس در روی یک فرم ایجاد کنید که بعد از گرفتن یک متغیر مقدار آن بعد از فشار دادن کلید تائید در messagebox نمایش داده بشه . فکر کنم با این زحمت شما بیشتر از نقاط ابهام من رفع بشه
    متشکرم

  38. #38
    سلام

    کلید تایید یعنی enter؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  39. #39
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak
    سلام

    کلید تایید یعنی enter؟
    منظورم اینه در فرم مربوطه یک تکست باکس وجود داشته باشه (که از کلاس یادشده درست شده باشد)
    و کلید command که با کلیک بر ان حاصل کلاس تکست باکس در messagebox نمایش داده بشه
    متشکرم

  40. #40
    سلام

    اینم مثالی که خواسته بودید:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. Singleton pattern vs Static classes
    نوشته شده توسط sinpin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 آذر 1386, 15:37 عصر
  2. Web Related Classes
    نوشته شده توسط farsahd6218 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1385, 17:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •