صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 171

نام تاپیک: Reports & Report designer

  1. #41
    یک فایل پیدا کردم به نام Scx2prn یک توضیحاتی داده ولی دقیقا متوجه نشدم آیا فرم را روی پرینتر میفرسته یا نه ؟

    میتونید با google پیدا کنید.

  2. #42
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    همونطور که توضیح داده این برای فاکس داس هست
    شما اون کلاسی رو گفتم پیدا نکردین؟
    اون بهترین انتخابه
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #43
    سلام
    بله من اون کلاس رو گرفتم ولی نتونستم از اون استفاده کنم.

    این کلاس از کل فرم bmp میگریده یا از یک object خوب اگر از یک object بگیره بعد مشکل چیدن این bmp ها در کنار هم پیش میاد .

    اگر راهی باشه که یک text file رو بشه به frx تبدیل کرد تا حدودی مشکل من حل میشه .

    یا اگر بشه یک text file را به یک bmp یا pdf تبدیل کرد البته به شکل command خیلی از مشکلات حل میشه . مخصوصا pdf چون امکان ویرایش اون هم تا حدودی به شکل command وجود داره.

    یا علی

  4. #44
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    من استفاده کردم و مشکلی نداشتم از کل فرم هم عکس می گیره
    در ضمن اگر بخواهید به pdf تبدیل کنید باید از ابزارها و برنامه های جانبی استفاده کنید
    اگر تو سایتهای www.universalthread.com و www.vfug.org سر زده باشید حتما چند تایی رو می بینید که مجانی هم نیستند
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #45
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    اینم لینک یک فوروم فرانسوی که با API این مشکل رو حل کرده
    http://www.atoutfox.org/articles.asp...;ID=0000000124
    البته من فرانسه بلد نیستم . لینکشو تو www.universalthread.com پیدا کردم . البته در سایت www.news2news.com هم موجود است اما با پول
    :sunglass:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  6. #46
    سلام
    یک سوال داشتم
    چرا وقتی فایل exe میسازیم و اجرا میکنیم در قسمت report طراحی شده از reportoutput_ اشکال میگیره و پیش نمایش report دیده نمیشه.
    ممنون

  7. #47
    1 - می خواستم در دستور preiveiw گزارش چاپی در toolbar‌آیکون مربوط به چاپ نمایش داده نشود
    2 - کلید ctrl+p به هنگام نمایش priview‌فعال باشد (یا به نحوی دیگر جهت چاپ صفحه ای خاص از گزارش چاپی (مثلا صفحه 10 از یک گزارش 40 صفحه ای)
    3 - چگونه در priview یک فایل را نمایش دهیم و همانجا برای چاپ (در همان پیش نمایش چاپ) برای چاپ فایل ریپورت دیگری را به چاپگر بفرستیم

  8. #48
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    چرا وقتی فایل exe میسازیم و اجرا میکنیم در قسمت report طراحی شده از reportoutput_ اشکال میگیره و پیش نمایش report دیده نمیشه.
    همچین مشکلی نداشتم تا حالا
    - می خواستم در دستور preiveiw گزارش چاپی در toolbar‌آیکون مربوط به چاپ نمایش داده نشود
    شما باید تولبار preview رو ویرایش کنید و همراه برنامه فایلهای dbf که resource برنامه هستد را کپی کنید
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با سلام
    من به یک مشکل جالب در report بر خوردم در ریپورت یک گروپ تعریف کرده ام و جمع زده میشود که مشکلی ندارد ولی در پایان صفحه جمع صفحه شامل( جمع صفحه جاری + اولین ردیف از صفحه بعد می اید)

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    شما توی ReportDesigner توی قسمت گروه بندی باید تیک NewPage رو بردارین

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    اتفاقا تیک ندارد چون جمع را فقط در یک خط میخواهم و در هرصفحه چند سطر که شامل چند گروپ باشد را نیاز دارم :موفق:

  12. #52
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    مشکل شماره ردیف با Group

    سلام
    من میخوام شماره ردیف در گزارشام بزارم برای این کار یک فیلد درست می کنم و recno() رو مقدارش قرار میدم یا یک variable میسازم که یکی یکی اضافه بشه اما چون از گروپ استفاده میکنم و فقط اطلاعات گروپ رو نمایش میدم شماره سط اشتباه در میاد مثلا وقتی 3 تا رکورد رو یک گروه میکنه شماره سط رو 3 میزنه در حالیکه باید یک باشه!!!
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    احتیاجی به Recno() نیست . توی همون گزارش یه متغیر درست کنید و قسمت Count را تیک بزنین ( همون جا که Sum و Average و .. هست )

  14. #54
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    یا یک variable میسازم که یکی یکی اضافه بشه
    این و نوشتم بازم کاری رو که گفتین امتحان کردم اما شاید منظورم رو درست نگفتم من در واقع همه فیلدها رو در قسمت footer گروپ میزارم و شماره ردیف هم همونجا
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  15. #55
    روش کارت ایراد داره
    ردیف باید در detail باشه و تنظیمات مزبوط به ریست شدن اون هم انجام بشه اونوقت دیگه کاری به این نداره که ریپورت شما ساده است یا گروپ داره و یا ......
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  16. #56
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    ریپورت هام این شکلی هستند راه حل؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  17. #57
    دلیل اینکه detail band رو خالی گذاشته ای چیه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    یه سوال هم من بپرسم ؟
    موقع پیش نمایش ( Preview ) حروق کش نمی آد ؟

  19. #59
    سلام
    من می خواهم به تعداد یک متغیر که از قبل دریافت شده همام متغیر یا متغیر دیگری را در report
    طراحی و چاپ کنم
    تعداد تکرار متغیر در چاپ از 1 الی ... باشد.
    ممنونم

  20. #60
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    دلیل اینکه detail band رو خالی گذاشته ای چیه
    چون فیلدهای تکراری دارم و نباید چاپ شوند
    موقع پیش نمایش ( Preview ) حروق کش نمی آد ؟
    کش نمی اد اما به هم میریزه اگر از tahoma استفاده کنم اما اگر از courier new استفاده کنم از جاشون حم نمیخورند
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  21. #61
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با سلام
    من در یک گزارش از فیلد memo استفاده کرده ام حال مشکلم این است که فاصله خطوط منظم نیست یعنی فاصله خطوط یک پاراگراف کمتر از فاصله بین دو پارگراف میباشد در صورتی که در موقع ثبت فاصله یکنواخت است

  22. #62
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    اقایان لطفا :kaf:

  23. #63
    سلام

    منظورتون را دقیقتر بگید. من منظورتون را نفهمیدم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  24. #64
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    من بسیار متشکرم از عنایت شما
    ببینید همانطوری که گفتم در ریپورت از فیلد memo بهره بردم و همانطوری که مستحضرید فیلد memo ممکن است چندین پارگراف و هر پارگراف نیز ممکن چند خط باشد با توجه به گزارش فاصله خطوط یک پاراگراف کمتر است از فاصله اخرین خط یک پارگراف با اولین خط از پاراگراف بعدی
    یا بعبارتی دیگر
    شما در فیلد memo جمله ای را ثیت نموده اید و میخواهید جمله بعدی را ثبت نماپید حال با enter خط و سطر را جداد میکیند منظورم فاصله خطوط جمله اول کمتر است از اخرین خط جمله اول با اولین خط از جمله دوم

  25. #65
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    من از لطف شما کمال استفاده را ببرم اگر زحمتی نیست این جدول و ریپورت و... یک نگاهی بفرمائید و سپس به من بگید که اشکالم در کجاست
    جهت اطلاع جمع پایان صفه اورده شده که در pdf نیز مشهود است جمه پایان صفحه جمع همان صفحه است + اولین ردیف از صفحه بعد :موفق:

  26. #66
    بنظر من اشکال در این است که شما ردیف مربوط به جمع کل را در page footer قرار داده اید. اگر یک Group دیگر ایجاد کنید و این سطر را در آن قرار دهید مشکلتان حل میشود . این اشکال به این دلیل است که اندازه page footer باید ثابت بماند و به همین دلیل کمبود آنرا با امتداد دادن خط عمودی و در نتیجه عدم یکسان بودن ردیف آخر جبران میکند.

  27. #67
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با تشکر از عنایت شما
    هدف من از بازکردن بیش از حد page footer کوچک نمودن طول صفحه بوده ولی شما امتحان نماپید اگر که فقط یک خط باشد مشکل همچنان هست
    در مورد باز کردن group جدید منظورتان چه گروپی است چون با summary band نیز همین مشکل هست

  28. #68
    دوست عزیز
    بنظر من نحوه درست کردن جدول شما هم صحیح نیست . البته دوستان دیگر هم نظر بدهند. ولی شما برای ایجاد خطوط عمودی از یک خط که تمامی نواحی را میپیماید استفاده کرده اید.
    من همان گزارش شما را بازسازی کرده ام . ببینید این بهتر نیست؟

  29. #69
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با تشکر
    من جمع پایان هر صفحه را میخواهم :موفق:

  30. #70
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    اقایان مدد :sorry:

  31. #71
    سلام

    در قسمت Calculate /Rest به جای End of report از End of page استفاده کنید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  32. #72

    مشکل

    چگونه میشه از یک آرایه در یک ریپورت استفاده کرده آیا فقط باید آرایه را به صورت public تعریف کرد؟

  33. #73
    سلام

    میشه در قسمت Variable هم تعریف کرد.


    اما هدفتون چیه از آرایه؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  34. #74
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak
    سلام

    میشه در قسمت Variable هم تعریف کرد.


    اما هدفتون چیه از آرایه؟
    سلام وقت شما بخیر
    برنامه یک پروژه پرسنلیست. در فرم ثبت مرخصی روزانه من مجبورم اطلاعات را ازسه بانک ( 1- بانک ثبت مشخصات 2- بانک ثبت واحدهای سازمانی 3- بانک کارت مرخصی) استخراج کنم و در نهایت بعد از گرفتن مدت مرخصی جدید و ثبت, امکان چاپ فرم مرخصی روزانه را فراهم کنم در فرم مرخصی روزانه هم باید دقیقا مشخصات دقیق پرسنل و نام واحد سازمانی و اطلاعات دقیق مرخصی استفاده شده و مانده و ذخیره مرخصی درج گردد .!!بنابراین میخواهم اطلاعات را به یک ریپورت بفرستم برای اولین تجربه !

  35. #75
    سعی کنید از امکانات گزارشگیری در فاکس 9 استفاده کنید
    وظیفه مولتی دیتیل باند همین است
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  36. #76
    سلام
    من هر چه سعی کردم نتوانستم اعداد ریپورت خود را با پرینتر - فارسی چاپ کنم اشکال کار کجاست خواهش میکنم راهنمایم کنید

  37. #77
    اگر منظورتان انگلیسی چاپ شدن اعداد است اشکال از فونت شما است برای این کار باید شما فونتتان را دست کاری کنید و یا اینکه از فونتهای که دارای قلم اعداد فارسی هستند استفاده کنید (مانند فونت های پارسا 2001) والبته فکر کنم دیده بودم یکی از دوستان در این سایت برای قلم tahoma نیز همچین کار کرده بود

  38. #78

  39. #79
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    75
    سلام به همه دوستان
    اگه پروژه اجرایی exe شده باشه میتونیم به صورت runtime تغییراتی در page setup گزارشم به وجود آورم؟؟
    در صورت امکان راهنمایی فرمایید

  40. #80
    reza_z جان
    در dos در دستور report from *** دستور NoEject را بگذارید

    repo form*** to file &txtfile nocon NOEJECT

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. بازم این VFP Report Designer لعنتی
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش Foxpro
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 11:37 صبح
  2. گزارش ساز قوی Report Designer Beta 1
    نوشته شده توسط zareimz در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1385, 17:55 عصر
  3. اطلاعاتی در مورد Crystal Reports 9 ActiveX Designer Runtime
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1384, 13:48 عصر
  4. تنظیم پیکسل های Crystal Report در محیط Designer
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 بهمن 1382, 17:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •