نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ايجاد صفحه گالري تصاوير

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    Tick ايجاد صفحه گالري تصاوير

    سلام؛ من خيلي جستجو كردم ولي نتونستم كدي رو كه ميخوام پيدا كنم (هم اين سايت هم جاي ديگه)

    من ميخوام يك صفحه درست كنم كه
    1- تصاوير آلبوم عكس رو نشون بده (مثلا 4 رديف و هر رديف 3 تصوير)
    2- قابليت صفحه بندي هم داشته باشه

    يك جا گفته بود كه با GridView ميشه ولي توضيح بيشتر نداده بود؛ لطفا راهنمايي كنيد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    سلام عزیز دلم.
    یه همچین سوالی قبلا هم تکرار شده بود .به این تایپیک یه نگاهی بکن .
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=100197
    شاد باش و دیگرون رو شاد نگه دار.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    ممنون از راهنمايي تون

    ولي بخشي از مشكل كه صفحه بندي باشه هنوز باقيه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mostafa_sgh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران - پائین شهر
    پست
    251

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    برای صفحه بندی هم به این تاپیک مراجعه کن ....

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=115878

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    نازنینم mr_mtc جان.
    این ادرس رو یکی از دوستامون به نام milade تو یکی از تایپیک ها گذاشته بودن که دقیقا همین مشکل تو هست:
    http://www.how2learnasp.net/article_...182acd1&java=1
    این هم دومیش:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=29954
    فکر کنم دیگه مشکلت حل بشه.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    baran_mehr؛ بازم ممنون از راهنمايي تون
    ولي لينك يك كار نمي كنه
    دومیش به من دسترسي نمي ده
    mostafa_sgh؛ اين تاپيك رو ديدم
    برای صفحه بندی هم به این تاپیک مراجعه کن ....
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=115878
    دارم سعي ميكنم با Class و SP استفاده كنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    mr_mtc جان نمیدونم چرا لینک ها باز نمیشه .
    اصلا خودت بیا تو اون تایپیک امتحان کن شاید فرستنده اون پست راضی نیست.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=116122

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    baran_mehr عزيز؛ ممنون از پيگيريت براي كمك

    از اونجايي كه بي سوادم؛ دارم سعي ميكنم كه از اين كد سر در بيارم؛ ولي بازم ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    mr_mtc جانم از پرسیدن سوال خجالت نکش .
    انجا همه دوستان دارن دست به دست هم میدن تا به هم کمک کنن.من از شما یه چیز یاد میگیرم و شما از من
    انطوری همه با هم پیشرفت میکنیم عزیزم.
    هر جا مشکلی داشتی بگو ،اگه دوستان بتونن کمک میکنن

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    نقل قول نوشته شده توسط baran_mehr مشاهده تاپیک
    mr_mtc جانم از پرسیدن سوال خجالت نکش .
    انجا همه دوستان دارن دست به دست هم میدن تا به هم کمک کنن.من از شما یه چیز یاد میگیرم و شما از من
    انطوری همه با هم پیشرفت میکنیم عزیزم.
    هر جا مشکلی داشتی بگو ،اگه دوستان بتونن کمک میکنن
    مشكل اينه كه من نميتونم اين كد رو تو سايتم كه از كلاس و SP استفاده كردم استفاده كنم
    كد رو فهميدم؛ ولي نتونستم SqlDataAdapter رو براي استفاده از كلاسم بخونم

    راه ديگه اي وجود نداره


    SP من سه تا پارامتر ورودي داره براي گرفتن ليست تصاوير
    آخرین ویرایش به وسیله mr_mtc : دوشنبه 14 مرداد 1387 در 01:33 صبح دلیل: تكميل پست

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    Red face نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    چي شد دوستان ميخواستن رفع مشكل كنند

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    من متوجه نشدم می شه توضیح بدید(واضح تر بگو)
    بای

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    چي رو واضح تر بگم

    من ميخوام DataList رو صفجه بندي كنم؛ از قرار بايد از DaraAdapter استفاده كنم
    حالا ميخوام بدونم چطوري ميتونم بوسيله SP اطلاعاتم رو بريزم تو DaraAdapter
    ضمنا SP من 3 تا پارامتر هم دارم

    اگه ميشه يك كد بگذاريد

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mostafa_sgh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران - پائین شهر
    پست
    251

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    برای صفحه بند که میتونی یه سرچ کوچولو تو همین سایت بکنی .

    ( فکر میکنم بیش از 10 پست در این زوینه صحبت کرده باشن )

    اینم یکیش : لینک

    برای استفاده از پروسیجر و DataAdaptor می تونی از این کد استفاده کنی :


    internal static DataTable GetSPData(string spName, NameValueCollection sp_parameters)
    {
    DataTable sp_dt = new DataTable();
    try
    {
    SqlDataAdapter sp_da;
    SqlConnection sp_conn = new SqlConnection(strCon);
    SqlCommand sp_comm = new SqlCommand();
    sp_comm.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    sp_comm.Connection = sp_conn;
    sp_comm.CommandText = spName;

    if (sp_parameters != null)
    {
    for (int i = 0; i < sp_parameters.Count; i++)
    {
    string paramName = sp_parameters.GetKey(i);
    string paramValue = sp_parameters[i];
    sp_comm.Parameters.AddWithValue(paramName, paramValue);
    }
    }
    sp_da = new SqlDataAdapter(sp_comm);
    sp_da.Fill(sp_dt);
    }
    catch
    {
    sp_dt = null;
    }
    return sp_dt;
    }


    و برای فراخوانیش هم از این دستور :


    NameValueCollection nv = new NameValueCollection();
    nv.Add("Param1 Name",Param1);
    nv.Add("Param2 Name", Param2);
    nv.Add("Param3 Name", Param3);
    DataTable dt = DataManager.GetSPData("procedureName", nv);


    در ضمن NameValueCollection رو میتونید تو NameSpace زیر پیدا کنید :

    System.Collections.Specialized

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: ايجاد صفحه گالري تصاوير

    مشكل حل شد
    ممنون از همه
    آخرین ویرایش به وسیله mr_mtc : سه شنبه 15 مرداد 1387 در 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •