صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 93

نام تاپیک: Databases,Tables, Views, Indexing and SQL syntax

  1. #1

    Databases,Tables, Views, Indexing and SQL syntax

    موضوعات مربوط به بانکهای اطلاعاتی را در این قسمت مطرح کنید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    چه جور دستور select بنویسم که تنها آخرین رکورد موجود رو برام برگردونه؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    اگر منظور آخرین رکورد نوشته شده در آخرین خط بانک اطلاعاتی است که میتونید از دستور
    max(recno())

    استفاده کنید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    برای کار با تابع sqlexec می خوام برای بانک های sql
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    این قضیه ردیف رو چطوری ردیف کنم؟
    یک شماره ردیف برای نشان دادن تو گرید و هنگام چاپ :oops:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  6. #6
    توی گرید یه مقدار کار داره
    اگه شما با sql از جدولت یه cursor بسازی با یه تابع میتونی به اون فیلد ردیف هم اضافه کنی و بعد اونهارو توی گرید نشون بدی
    توی ریپورت هم میتونی از منوی ریپورت بری به قسمت variables و بعد یه متغیر بساز مثلا بنام radif
    بعد در قسمت value to store بنویس radif+1
    در قسمت initial value هم مقدار 0 صفر را قرار بده
    قسمت ریست هم به شما میگه که چه زمانی ردیف را مجددا ریست یا صفر کند
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  7. #7
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    توی گرید یه مقدار کار داره
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    من تو گرید با ست کردن خاصیت رکردسورستایپش به sql و قرار دادن یک عبارت ساده ست کنم اما وقتی فرم رو اجرا می کنم یک پنجره کوری باز می شه هر کار می کنم باز م باز میشه؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  9. #9
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    یافتم یافتم
    فقط کافیه یک کالومن به گریدتون اضافه کنید و کنترل سورس اون رو بگزارید this.activerow
    اما فوت کاشیگریش اینه که در اکتیویت فرم کد زیر رو هم بنویسین

    ThisForm.grid1.ActivateCell(1,1)
    ThisForm.grid1.colUMN2.ControlSource="ThisForm.gri d1.ActiveRow"
    ThisForm.Refresh
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  10. #10
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    :sorry:
    این همه چیزش خوبه اما وقتی فوکوس رو از دست میده همش صفر میشه اگر بشه همین رو درست کنیم خیلی بهتره چون تابع و اضافه کردن فیلد خیلی دردسر داره مخصوصا اگر وسط کار مثلا یک رکورد رو دلیت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  11. #11
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    باز هم یافتم
    اما باید یک فیلد به جدول اضافه شه
    بعد یک برنامه رو صدا میزنم

    b=recno()
    count for !deleted() to a
    for i=1 to a
    repla radif with a
    skip 1
    endfor
    go b

    فکر کنم از این به بعد باید سوال و جواب رو خودم با هم بنویسم
    بابا آخه چه خبره اینجا :mad:
    بخش های دیگه هر روز سه چهار تاپیک جدید دارند
    خوب شاید هم بچه های اینجا همه دیگه آخر آخرشن فقط من اشکال دارم :(
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  12. #12
    نه بی نیاز جان
    موضوع اینه که تا یه سوالی مطرح می کنی ماشاءالله خودت هم خیلی سریع دنبال جوابش میگردی و پیداش میکنی
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    120
    غیر از این موضوع فکر کنم همه بچه های این بخش هر کدوم حسابی مشغولن.انشاء الله همه موفق باشید و خدا قوت.

  14. #14
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    خدا کنه همینطور باشه
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  15. #15
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    من با دستورات spt یک کرسر updateable می سازم و تو گرید نمایش می دم وقتی delete می کنم و tableupdate بعدش هم گرید رو رفرش می کنم اما رکورد از تو گرید حذف نمیشه اما در بانک حذف شده چیکار کنم؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  16. #16
    جناب بی نیاز من دیدم که دوستمون آقای معمار بدنبال حل مشکل شما هست (ردشو توی سایتهای اونور آب گرفتم)

    برای شماره رکورد توی گرید یکی از دوستان اونور آبی این کدها رو ارسال کرده بود

    *Grid.Init
    With This
    .AddProperty('CurrentOrder',0)
    Select Recno() As RcNo, 1 As OrderCol ;
    from (.RecordSource) ;
    order By OrderCol ;
    into Cursor crsOrdering ;
    readwrite
    Select crsOrdering
    Index On RcNo Tag RcNo
    Select (.RecordSource)
    Set Relation To Recno() Into crsOrdering
    .Columns(.ColumnCount).ControlSource = "(Recno('crsOrdering'))"
    Endwith

    *Grid.Refresh
    Local lcOrder, lnOrder
    With This
    Select (.RecordSource)
    lnOrder = Val(Sys(21))
    If .CurrentOrder # m.lnOrder
    lcOrder = Iif(m.lnOrder = 0,'1',Key(m.lnOrder))
    Select Recno() As RcNo, &lcOrder As OrderCol ;
    from (.RecordSource) ;
    order By OrderCol ;
    into Cursor crsOrdering ;
    readwrite
    Select crsOrdering
    Index On RcNo Tag RcNo
    Select (.RecordSource)
    Set Relation To Recno() Into crsOrdering
    .CurrentOrder = m.lnOrder
    Endif
    Endwith
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  17. #17
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    تو کدوم سایت؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  18. #18

  19. #19
    البته من متاسفانه فرصت تست این کد را که دوستی از ترکیه فرستاده پیدا نکردم . لطفا تست کنید و نتیجه را بگوپید.

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    75
    سلام به همه دوستان
    ایا امکان اینکه با استفاده از progrees bar بتونیم تعداد رکوردهایی که در همون لحظه به بانک اضافه میشه بصورت حقیقی نشان داد ؟
    مثلا وقتی از دستورات copy ,appened استفاده میکنیم درصد حقیقی رکورد های اضافه شده از اول کپی تا انتهای کپی در پروگرس بار نشان دهد ؟
    ممنون

  21. #21
    فقط میگم که این progress bar ها سرعت پردازش رو پایین میارن

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    75
    سرعت برام خیلی مهم نیست
    ایا راهی داره ؟؟؟؟؟

  23. #23
    بله میشه
    اگر با دستورات sql کار کنید میتونید یه فیلد فانکشنی به اون اضافه کنید که پارامترهای لازم رو بگیره و روی صفحه با دستورات wait اون پارامترهای تحلیل شده را نمایش بدهد
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با سلام
    من دو جدول دارم تغریبا همانند هم از هر لحاظ ولی اطلاعات آنها مقداری با هم متفاوت هستند مثلا تمام اطلاعات جدول شماره دو در جدول شماره یک موجود میباشد و تعدادی رکورد در جدول یک هست که در جدول شماره دو نیست حالا من یک query میخوام که خروجی آن ردیفهاپی که در جدول شماره یک هست ولی در جدول شماره دو نیست را بدهد :موفق:

  25. #25
    ببینید با این روش کمکی میشه ؟

    *** Table1 ( ACode N(3,0), AName C(10) ) index on ACode
    *** Table2 ( ACode N(3,0), BName C(10) ) index on ACode





    SELECT Table1.*, Table2.bname;
    FROM table1 LEFT OUTER JOIN table2 ON Table1.acode = Table2.acode;
    HAVING Table2.bname IS NULL INTO CURSOR TempCurs

  26. #26
    سلام

    جداول شما باید یک فیلد AutoInc داشته باشد که از همان برای چک استفاده میکنید (nRelate) شما از دو دستور Select تو در تو زیر استفاده کنید:





    SELECT * from Table1 WHERE NOT exist (select * from Table2 WHERE Table1.nRelate = Table2.nRelate )





    حتما جواب میده.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  27. #27
    سلام

    البته یادم رفت بگم روشهای دیگه ای در Help فاکس هم بود.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    بسیار متشکرم
    این مدت که سایت مشکل داشت من نیز مشکل خود را طبق دستور زیر حل کردم

    SELECT bank1.cod, bank1.nam;
    FROM bank2 RIGHT OUTER JOIN bank!bank1 ;
    ON bank2.cod = bank1.cod;
    WHERE bank2.cod IS NULL;
    GROUP BY bank1.cod;
    ORDER BY bank1.cod;
    INTO CURSOR moa READWRITE
    مجددا از لطف شما سپاسگزارم :موفق:

  29. #29

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    میشود بفرماپید که در یک query از چند جدول یا table میشود استفاده کرد
    چون من در ساخت آن تا دو جدول مشکلی ندارم ولی از دو table بیشتر شد با مشکل
    مواجه میشود و نتیجه دلخواه را نمیدهد ارتباطات نیز تماما درست است ولی نتیجه (خروجی) خراب است یا به عبارتی فیلدهای جدول سوم و به بعد خراب است

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    نقل قول نوشته شده توسط naderigh
    میشود بفرماپید که در یک query از چند جدول یا table میشود استفاده کرد
    چون من در ساخت آن تا دو جدول مشکلی ندارم ولی از دو table بیشتر شد با مشکل
    مواجه میشود و نتیجه دلخواه را نمیدهد ارتباطات نیز تماما درست است ولی نتیجه (خروجی) خراب است یا به عبارتی فیلدهای جدول سوم و به بعد خراب است
    لطفا جواب دهید

  32. #32
    دوست عزیز به دستور زیر و نحوه قرار گرفتن join ها نگاه کن . به احتمال خیلی زیاد خط join شما مشکل داره


    SELECT DISTINCT Barnameh.bnum, Barnameh.bdate, Products.pname, Barnameh.bval,;
    Barnameh.transpay,;
    Tdest.tname, Drivers.dfamily, Drivers.dname, Drivers.dcarno, Owner.ofamily, Barnameh.ocode, Barnameh.dcode,;
    Barnameh.tcode, Barnameh.pcode, Barnameh.tperton, Barnameh.bpish, Barnameh.bprice,;
    Barnameh.bdelay, Barnameh.bddesc, Barnameh.bdtotal,Barnameh.vtranspay, Barnameh.totalvt, Barnameh.bcom, Barnameh.ccode,;
    Barnameh.bcperton, Barnameh.bctotal, barnameh.bcoval, barnameh.bhpish, barnameh.bhprice, Comision.Cname ;
    FROM barnameh ;
    LEFT OUTER JOIN owner ON Barnameh.ocode = Owner.ocode ;
    LEFT OUTER JOIN drivers ON Barnameh.dcode = Drivers.dcode ;
    LEFT OUTER JOIN tdest ON Barnameh.tcode = Tdest.tcode ;
    LEFT OUTER JOIN products ON Barnameh.pcode = Products.pcode ;
    LEFT OUTER JOIN comision ON Barnameh.ccode = comision.ccode ;
    ORDER BY Barnameh.bnum INTO CURSOR CursorTemp readwrite


    این دستور خیلی خوب کار میکنه. البته فقط برای دیدن بخش مورد نظر گذاشتم

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با سلام
    میخواستم بدانم که در update sql میخواهم فقط یک ردیف خاص update گردد
    اینطوری فرض کنید که اگر در جدول تعدادی از رکوردها دقیقا مشابه هم باشد چون در update sql فیلدهاییی که مشخصه خاصی دارند را میشود به روز نمود میخواهم همانند local wiew عمل update انجام شود و جهت اطلاع تعداد رکوردهای بانک نیز بسیار زیاد میباشد چه جوری میشود که رکوردنامبر یک ردیف خاصی که query اصلاحاتی صورت گرفته update گردد
    امیدوارم که مطلب را درست نوشته باشم

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    اقایان لطفا ..... :موفق:

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    آقایان مشکل را حل کردم
    و یک مشکل دیگر
    اگر ما یک query را ساختیم و یک نفر دیگر در بانک اطلاعاتی ردیفی حذف یا اضافه کند یا اطلاحاتی را انجام دهد ایا راهی هست که بشود query ساخته شده ما نیز از اخرین اطلاعات update یا به روز شود بدون ساخت مجدد query

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    یک مشکل دیگر
    من یک query میسازم و از دو جدول استفاده کردم حال در بعضی از ردیفها فیلدهای جدول دوم null است و من میبایست a.mab-b.mab حاصل عبارت را بدست اورم چون این فیلد null در جدول دوم حاصل عبارت نیز null میشود
    یا به عبارتی بهتر ان فیلدهایی که null است را میخواهم صفر کنم حال چگونه ؟ :sad2:

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    نقل قول نوشته شده توسط binyaz2003
    من با دستورات spt یک کرسر updateable می سازم و تو گرید نمایش می دم وقتی delete می کنم و tableupdate بعدش هم گرید رو رفرش می کنم اما رکورد از تو گرید حذف نمیشه اما در بانک حذف شده چیکار کنم؟
    اقا شما مشکلتان را حل نمودید

  38. #38
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    من دوباره کرسر رو می سازم راه دیگه ای پیدا نکردم اگر بقیه آقایان راهی پیشنهاد بدند
    برای اینکه هم که گرید به هم نریزه اول

    thisform.grid1.recorsource=''

    بعد از ساختن کرسر

    thisform.grid1.recorsource='MyCourcur'
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  39. #39
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    اگر ما یک query را ساختیم و یک نفر دیگر در بانک اطلاعاتی ردیفی حذف یا اضافه کند یا اطلاحاتی را انجام دهد ایا راهی هست که بشود query ساخته شده ما نیز از اخرین اطلاعات update یا به روز شود بدون ساخت مجدد query
    راه دیگه ای نیست
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  40. #40
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    من یک query میسازم و از دو جدول استفاده کردم حال در بعضی از ردیفها فیلدهای جدول دوم null است و من میبایست a.mab-b.mab حاصل عبارت را بدست اورم چون این فیلد null در جدول دوم حاصل عبارت نیز null میشود
    شما میتونید از تابع ISNULL استفاده کنید برای تشخیص اینکه نال هست یا نه! :sunglass:
    من میخواستم میل کنم اما اومدم اینجا دیدم تو مشخصاتتون ایمیل ندارید
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. دستور من خطای limit of 256 tables را می دهد.
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 17:23 عصر
  2. sp & views
    نوشته شده توسط b_ghost2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 16:48 عصر
  3. Partition Tables
    نوشته شده توسط Saeed.Elmi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 21:53 عصر
  4. formula in tables?
    نوشته شده توسط BigOPro در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 20:44 عصر
  5. Hash Tables
    نوشته شده توسط در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 07:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •