صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 93 از 93

نام تاپیک: Databases,Tables, Views, Indexing and SQL syntax

  1. #81
    نقل قول نوشته شده توسط binyaz2003
    برای کار با تابع sqlexec می خوام برای بانک های sql
    نکته بسیار جالبی دیدم که دوستان اشاره نکرده بودند. در مجموع کار با این تابع سرعت و دقت به همراه داره و من سعی میکنم با توجه به حجم بالای استفاده از ریسورسهای کامپیوتر میزبان و شبکه حتی المقدور برای جلوگیری از خطا و پایین آوردن حجم استفاده از شبکه ازش استفاده کنم.
    یه کرسر ایجاد کرده (البته دوستی می گفت کرسرهای بالای ده هزار رکورد یعنی برنامه نویس نمیدونه چه داره میکنه) و برای آپدیت هم رکوردهای تغییر یافته کرسر رو مارک میکنیم و برای هر تغییر (مجددا با استفاده از همون تابع) اسکیوال رو آپدیت میکنیم. به این شیوه تقریبا داریم مستقیم با اسکیوال کار میکنیم و دقت و امنیت تضمین شده است.
    اول یه دی اس ان (بهتر از دی اس ان لس کار میکنه) ایجاد کنید. بعد یه دیتابیس و یه کانکشن با استفاده از دی اس ان مربوطه.
    به ترتیب:
    1- ایجاد دی اس ان:
     SomeServer="10.10.10.1"
    DECLARE INTEGER SQLConfigDataSource in odbccp32.DLL ;
    INTEGER hwndParent, INTEGER fRequest, ;
    STRING @lpszDriver, STRING @lpszAttributes
    lcAttributes = "DSN=mydsn" + CHR(0) + ;
    "Server="+SomeServer + CHR(0) + ;
    "database=db"

    #DEFINE ODBC_ADD_SYS_DSN 4
    lnReturn = SQLConfigDataSource( 0, 4, "SQL Server" + CHR(0), lcAttributes )

    IF lnReturn<>1
    MESSAGEBOX("DSN creation failed",16)
    ENDIF

    نکته: ایجاد دی اس ان با یوزر و پس رو فراموش کنید.
    2- ایجاد کانکشن:
     open database mydb shared
    CREATE CONNECTION remote_01 DATASOURCE 'mydsn' userid 'user' password 'pass'

    3- استفاده از تابع:
      lhn = SQLCONNECT("remote_01")
    a="SELECT * FROM main"
    result=SQLEXEC(lhn, a ,"main")

  2. #82
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    ایا شما نیز با Query فاکس 9 مشکل دارید برای group یا (یک فیلد)sum

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار شاگرد آرام
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    122
    برای حل این مشکل set enginebehavior را روی 70 set کنید

  4. #84
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    ممنون از لطف شما

  5. #85
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با سلام
    من میخواستم از طریق VIEW دسترسی به رکورد مورد نظر در جدول اصلی را داشته باشم یا به عبارتی همزمان با رکورد مورد نظر در VIEW رکورد جدول اصلی نیز در اختیار باشد

  6. #86
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    لطفا همکاری فرمائید

  7. #87
    سلام

    منظور از رکورد اصلی چیه؟ آیا تغییرات اعمال بشه؟ یا ؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  8. #88
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    من VIEW را با فیلتر خاص مثلا اطلاعات یک روز را از یک جدول آورده ام و تمام ثبت و اصلاح و حذف از طریق VIEW مربوطه انجام میگیرد حال من میخواهیم در یک رکورد از جدول VIEW که هستم بتوانم دسترسی به همان رکورد از جدولی که VIEW از ان تهیه شده است داشته باشم

  9. #89
    سلام

    خب در View از یک فیلد که شماره رکورد را بر می گرداند بهره ببرید. سپس از طریق این شماره رکورد رکورد اصلی را دسترسی خواهید داشت. مثلا:




    select recno(),cName,cFamily from personal


    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  10. #90
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    راهی غیر از این چون با این روش مشکل پیش می اید بدلیل اینکه تعداد کاربران از یک طرف و ورودی هر کدام و اصلاحات و حذف و ....
    هدف من از VIEW سرعت بود چون تعداد رکوردهای جدول اصلی زیاد میباشد

  11. #91
    سلام

    خب شرط محدود کردن تون را بگذار?د
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  12. #92
    در صورتی که در مسیر فایل موردنیاز (dbf, index ,....) و یا هر آدرسی دیگری که دارای کاراکتر space (فاصله) باشد به هنگام خواندن با مشکل مواجه می شویم
    برای رفع این مشکل چه باید کرد
    (در نظر بگیرید که جداول در شاخه my document خود کاربر ذخیره شده و شما می خواهید آن را باز (use) کنید
    جالب اینکه اگر از طریق خود فاکس باز کنید مشکلی نیست ولی همان آدرس را وقتی ذخیره می کنید (تابع dbf()( و می خواهید از طریق متغیر محتوی آن مجددا آن فایل را بخوانید با پیام خطا مواجه می شوید

  13. #93
    سلام

    باید از " استفاده کنید: مثلا "a:\ali reza\a.dbf"
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. دستور من خطای limit of 256 tables را می دهد.
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 17:23 عصر
  2. sp & views
    نوشته شده توسط b_ghost2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 16:48 عصر
  3. Partition Tables
    نوشته شده توسط Saeed.Elmi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 21:53 عصر
  4. formula in tables?
    نوشته شده توسط BigOPro در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 20:44 عصر
  5. Hash Tables
    نوشته شده توسط در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 07:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •