نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درخواست راهنمایی برای کار با XML ؟

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    پست
    50

    درخواست راهنمایی برای کار با XML ؟

    سلام ،
    من میخوام اطلاعات یک فایل xml رو تویه دیتابیس بریزم به عنوان مثال
     <ROOT>
    - <Customers>
    <CustomerId>1111</CustomerId>

    <CompanyName>Sean Chai</CompanyName>

    <City>NY</City>

    </Customers>


    - <Customers>
    <CustomerId>1112</CustomerId>

    <CompanyName>Tom Johnston</CompanyName>

    <City>LA</City>

    </Customers>


    - <Customers>
    <CustomerId>1113</CustomerId>

    <CompanyName>Institute of Art</CompanyName>

    </Customers>


    </ROOT>


    رویه تیبل CustomerId ،CompanyName وCity رو دارم کاری که میخوام بکنم اینه که اطلاعات این فایل xml رو مثلا customerID رو (1111) روی دیتابیس در ستون CustomerID بریزم
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای کار با XML ؟

    سری به این لینک بزنید و DLL رو دانلود و به همراه راهنما از اون استفاده کنید خواهید دید که کار بسیار آسان خواهد شد.

    http://www.example-code.com/csharp/xml.asp

    این برای کار با XMLها و اما برای ذخیره XML در جدول میتودی با همین ابزار فایل رو پارس کنید و تو جدول قرار بدید و یا اصلن فیلدی از نوع XML داشته باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Wink نقل قول: درخواست راهنمایی برای کار با XML ؟

    برای خواندن از یک فایل XML میتونید از این کد استفاده کنید
    که در این کد dgv همون DataGridView ما هست
    DataSet ds = new DataSet();
    ds.ReadXml("Xml_File_Name.xml");

    dgv.DataSource = ds.Tables[0];
    همچنین برای نوشتن در یک فایل XML کافیه به جای ReadXml از WriteXml استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله jaza_sa : دوشنبه 14 مرداد 1387 در 17:31 عصر دلیل: تعریف dgv

  4. #4

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای کار با XML ؟

    سلام
    برای اطلاعات بیشتر این کتاب رو بخون کتاب خیلی خوبیه.
    Apress Pro .NET 2.0 XML
    در ضمن کمپوننت Chikat که دستمون در بالا اشاره کردن هم ورژن مجانی و هم پولی شما میتونی مجانیش رو دانلود کنی .

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    پست
    50

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای کار با XML ؟

    نقل قول نوشته شده توسط jaza_sa مشاهده تاپیک
    برای خواندن از یک فایل XML میتونید از این کد استفاده کنید
    DataSet ds = new DataSet();
    ds.ReadXml("Xml_File_Name.xml");

    dgv.DataSource = ds.Tables[0];
    همچنین برای نوشتن در یک فایل XML کافیه به جای ReadXml از WriteXml استفاده کنید.
    میشه توضیح بدید dgv چیه ؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Masiha1986
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران - شهرری
    پست
    36

    Lightbulb نقل قول: درخواست راهنمایی برای کار با XML ؟

    با سلام
    برای Insert کردن XML درون یک Table درون SQL Server می تونید از این روش استفاده کنید (می خواهیم XML@ را درون جدول Person درج کنیم):

    DECLARE @Xml xml
    SET @Xml = '<PhoneBook>
    <Person>
    <PersonID>1</PersonID>
    <PersonName>Mohammad</PersonName>
    <PersonFamily>Chavoshi</PersonFamily>
    <Adderss>Tehran</Adderss>
    </Person>
    <Person>
    <PersonID>2</PersonID>
    <PersonName>Ali</PersonName>
    <PersonFamily>Rezaei</PersonFamily>
    <Adderss>Shiraz</Adderss>
    </Person>
    <Person>
    <PersonID>3</PersonID>
    <PersonName>Mahdi</PersonName>
    <PersonFamily>Mousavi</PersonFamily>
    <Adderss>Qom</Adderss>
    </Person>
    </PhoneBook>'


    -----------XML2TABLE---------------

    INSERT INTO Person
    SELECT Person.value('PersonID[1]','int'),
    Person.value('PersonName[1]','nvarchar(255)'),
    Person.value('PersonFamily[1]','nvarchar(255)'),
    Person.value('Adderss[1]','nvarchar(max)')
    FROM @Xml.nodes('/PhoneBook/Person') PhoneBook(Person)
    لازم به ذکره که در صورتی که می خواهید از برخی از فیلد های درون XML استفاده کنید، اول باید اون رو توی یک Temp Table ذخیره کنید و سپس با یک Cursor توی اون بگردید.

    میشه توضیح بدید dgv چیه ؟
    در ضمن dgv نامیه که این دوستمون برای DataGridView شون در نظر گرفتن.
    آخرین ویرایش به وسیله Masiha1986 : دوشنبه 14 مرداد 1387 در 10:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •