نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تایمر با زمان بالا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahid_d_0101
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    شرکت هیولاها
    سن
    34
    پست
    693

    تایمر با زمان بالا

    سلام
    بخشید من میخوام شش تا کلید و تایمر را روی فرم قرار بدم جوری که وقتی یه کلید را زدم یکی از تایمر ها روی فرم وقت را به دقیقه نشون بده فقط دقیقه و تا زمانی حدود 5 تا 6 ساعت را به دقیقه روی فرم به دقیقه نشان بده خیلی خیلی ممنون میشم بگید از چه روشی استفاده کنم یا اینکه یه دونه سورس بزارید
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid_d_0101
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    شرکت هیولاها
    سن
    34
    پست
    693

    نقل قول: تایمر با زمان بالا

    بچه ها کارم گیره لطفا اگر کسی راهی بلد هست بگه خیلی خیلی این کدو میخوام

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: تایمر با زمان بالا

    سلام
    منظورت هر پنج دقیقه یکبار اجرا شود ؟

    Private Sub Form_Load()
    Me.Timer1.Interval = 60000
    End Sub
    Private Sub Timer1_Timer()
    Static t As Byte
    t = t + 1
    If t = 5 Then
    t = 0
    Me.Caption = Time
    End If
    End Sub

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid_d_0101
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    شرکت هیولاها
    سن
    34
    پست
    693

    نقل قول: تایمر با زمان بالا

    ببخشید شاید من بد سوالمو پرسیدم
    من میخوام روی فرم یه تایمر قرار بدم که وقتی کلید را زدیم شروع به شمارش کنه و تا 6 الی 7 ساعت ( شاید بیشتر ) وقت را نشان بده
    یعنی یه تایمر روی فرم که مثل یه ساعت داور بازی وقت را بگیره و میخوام زمانش هم بالا باشه یعنی تا 10 ساعت را نشان بده

  5. #5

    نقل قول: تایمر با زمان بالا

    کاری نداره که . شما Interval تایمر رو برابر 1000 قرار بده و یه متغیر از نوع Long تعریف کن و هر بار یکی به اون اضافه کن . بعد از گذشت مثلاً 4 ساعت مقدار متغیر میشه 14400 . عدد به دست اومده رو بر 3600 تقسیم کن میزان ساعاتی که تایمر کار کرده به دست میاد .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vahid_d_0101
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    شرکت هیولاها
    سن
    34
    پست
    693

    نقل قول: تایمر با زمان بالا

    میتونید یه نمونه کد بزارید خیلی خیلی ممنون میشم اخه من هنوز نتونستم با اون چیزی که شما گفتید کاری بکنم
    بازم ببخشید

  7. #7

    نقل قول: تایمر با زمان بالا

    سلام دوست عزیز
    این یه تایمر ساعتی هستش ( اونطور که تو توضیحاتش نوشته بود ) ولی من خودم باهاش کار نکردم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •