نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

  1. #1

    خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    سلام
    من یه هاست مجانی گرفتم که از پی اج پی و اس کیو ال هم پشتیبانی میکنه
    اما وقتی درخواستم رو ارسال میکنم خطای
    امکان برقراری ارتباط با سرویس دهنده پایگاه داده نیست
    را میده
    ببینید
    من یوزر کنترل پنلم:aaaa
    پسورد کنترل پنلم اینه:1111
    یه پایگاه داده ساختم به این اسم bank که واسه من اینطوری درج کرد:aaaa_bank
    پسورد این پایگاه داده رو هم این دادم :2222
    و تمام بانکهاشو هم درست واسم ساخت
    حالا با این دستور میخوام به پایگاه داده وصل بشم .اما نمیشه
    ببیند درست دستورم رو نوشتم؟؟


    function connect()
    {
    if (!$link_db=mysql_connect("localhost","aaaa_bank"," 2222"))
    print"امکان برقراری ارتباط با سرویس دهنده پایگاه داده نیست";
    else
    print"<br>شما به پایگاه داده وصل شدید";
    if (!mysql_select_db(aaaa_bank,$link_db))
    {
    print"<br>پایگاه داده شما یافت نشد .";
    }
    else print"<br>تبریک می گوییم .پایگاه داده شما یافت شد.";
    }
    ?>


    ممنون میشم اگه کدم اشتباه باشه کد صحیح رو برام اینجا بنویسید.خیلی عجله دارم.تا حالا روی هاست کار نکردم.اصلا به جای loalhost چیز دیگه ای نباید بنویسم .مثلا اسم فضایی که گرفتم؟؟!!!
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    به جای mysql_connect از mysql_pconnect استفاده کن ببین خوب میشه

  3. #3

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    فکر نکنم از اون باشه .

  4. #4

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    از کجا هاست مجانی گرفتی
    شاید مشکل از هاست باشه. از هاستهای مجانی نمیشه انتظار زیادی داشت

  5. #5

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    یوزر اتصال به db با اسم db یکی هست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    سلام
    فكر كنم جاي localhostبايد يه چيز ديگه بذاري!
    توي تنظيمات ، مشخصات هاست يا كنترل پنلتون بگردين..

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majoran
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    339

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    بهرام درست میگه تو هاست های رایگان به طور معمول شما باید از آدرس IP یا آدرس سروری که به شما تخصیص دادخ می شه استفاده می کنن داخل قسمت دیتا بیس پنلت حتمی اینو توضیح داده

  8. #8

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    متصل نشدن به بانك اطلاعاتي مي تونه دلايل متعددي داشته باشه
    شما بايد بگيد از دو خطايي كه ايجاد كرديد كدومش رو دريافت مي كنيد . اگه خطا اينه :
    "پایگاه داده شما یافت نشد ."
    دليلش اينه كه شما بايد نام بانك اطلاعاتي رو به صورت رشته ارسال كنيد

    mysql_select_db("aaaa_bank",$link_db)

  9. #9

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    من هم با نظر آقای بهرام موافقم.

    باید به جای localhost ، هاست آن سرور را استفاده نمایی...

  10. #10

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    مرسی از لطف دوستان
    خطاهای من اینه


    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/abweb.freehostia.com/admin/function.php on line 14
    امکان برقراری ارتباط با سرویس دهنده پایگاه داده نیست
    که خط 14 من اینه

    if (!$link_db=mysql_connect("localhost","aaaa_bank"," 2222"))


    Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/abweb.freehostia.com/admin/function.php on line 18

    پایگاه داده شما یافت نشد
    خط 18 اینه

    if (!mysql_select_db(aaaa_bank,$link_db))


    حالا فکر کنم بهتر بتونید کمکم کنید

  11. #11

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    در مورد خطای خط 14 اینجا رو ببینید
    http://www.tech-recipes.com/mysql_tips762.html

    درمورد خطای سطر 18 هم بهتون در پست قبلی توضیح دادم

  12. #12

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    دوست من kassit
    گفته بودین به این ادرس برم http://www.tech-recipes.com/mysql_tips762.html
    اما چیزی متوجه نشدم که اشکال خط 14 من کجاست

  13. #13

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    دوست عزیز
    من هم با نظر دوستان موافقم. هاست های مجانی اکثرا با لغت localhost کار نمی کنن.
    باید اسم هاست رو قرار بدین.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  14. #14

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)



    if (!$link_db=mysql_connect("127.0.0.1","aaaa_bank","2222"))

    یا

    if (!$link_db=mysql_connect("www.site.com","aaaa_bank","2222"))


  15. #15
    کاربر دائمی آواتار majoran
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    339

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    توی هاست های رایگان بیشتر با ip و یا آدرس سرور کار میکنن آدرس هاستت رو بد تا بهت بگم برای سرور چی باید بزاری

  16. #16

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    سلام

    http://.freehostia.com/
    هاستی که ازش دامنه گرفتم اینه.

    اینم دامنه ای که از این هاست دارم.التبه هنوز کامل نیست
    http://abweb.freehostia.com/

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار majoran
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    339

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    این تنظیمات مشخصات کامل هاست هست و جای لوکال هاست هم اینو بزن mysql4.freehostia.com
    Operation System :Debian GNU/LinuxPerl Modules :Click to View (NOTE: this page is over 450 KB)Perl Version :v5.8.4 built for i386-linux-thread-multiPerl Path :/usr/bin/perlSendmail Path :/usr/sbin/sendmailMySQL Version :4.1.11-Debian_4sarge7-logPHP Version :PHP Info :Click to ViewPhysical IP Address :69.80.229.130Default Route / Outgoing Requests IP :69.80.227.244MySQL Host/Server :mysql4.freehostia.comMySQL Port :3306POP3/IMAP (incoming mail server) :mbox.freehostia.comPOP3 Port :110IMAP Port :143SMTP (outgoing mail server) :mbox.freehostia.comSMTP Port :25

  18. #18

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    نقل قول نوشته شده توسط a_bita مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه هاست مجانی گرفتم که از پی اج پی و اس کیو ال هم پشتیبانی میکنه
    اما وقتی درخواستم رو ارسال میکنم خطای
    امکان برقراری ارتباط با سرویس دهنده پایگاه داده نیست
    را میده
    ببینید
    من یوزر کنترل پنلم:aaaa
    پسورد کنترل پنلم اینه:1111
    یه پایگاه داده ساختم به این اسم bank که واسه من اینطوری درج کرد:aaaa_bank
    پسورد این پایگاه داده رو هم این دادم :2222
    و تمام بانکهاشو هم درست واسم ساخت
    حالا با این دستور میخوام به پایگاه داده وصل بشم .اما نمیشه
    ببیند درست دستورم رو نوشتم؟؟


    function connect()
    {
    if (!$link_db=mysql_connect("localhost","aaaa_bank"," 2222"))
    print"امکان برقراری ارتباط با سرویس دهنده پایگاه داده نیست";
    else
    print"<br>شما به پایگاه داده وصل شدید";
    if (!mysql_select_db(aaaa_bank,$link_db))
    {
    print"<br>پایگاه داده شما یافت نشد .";
    }
    else print"<br>تبریک می گوییم .پایگاه داده شما یافت شد.";
    }
    ?>

    ممنون میشم اگه کدم اشتباه باشه کد صحیح رو برام اینجا بنویسید.خیلی عجله دارم.تا حالا روی هاست کار نکردم.اصلا به جای loalhost چیز دیگه ای نباید بنویسم .مثلا اسم فضایی که گرفتم؟؟!!!
    ممنون
    بنده پست شما رو دوباره خوندم و متوجه شدم که شما به جای استفاده از username از نام بانک اطلاعاتی استفاده کردید


    if (!$link_db=mysql_connect("localhost","aaaa","2222" ))
    البته در این مورد هم فکر می کنم نام کاربری شماباید چیز دیگه ای باشه
    نام کاربری CPanel به صورت اتوماتیک هم به نام کاربری بانک اطلاعاتی اضافه می شه و هم به نام خود بانک اطلاعاتی
    یعنی اگه شما کاربری با نام admin ایجاد کرده باشید که بتونه به بانک متصل بشه خود بخود تبدیل به aaaa_admin می شه و همین طور بانک اطلاعاتی bank تبدیل به aaaa_bank می شه

    در تابع فوق هم شما باید از نام کاربری بانک اطلاعاتی و رمز عبور اون استفاده کنید در حالی که شما با user مربوط به cpanel سعی دارید ارتباط رو برقرار کنید

  19. #19

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    دوستان مشکل من حل شد
    دوست عزیزم kassit با حوصله تمام واسم مشکلم رو حل کردن
    اینم کد صحییح همرا با یه query


    if (!$link_db=mysql_connect("mysql4.freehostia.com"," aaaa_bank","2222"))
    print"امکان برقراری ارتباط با سرویس دهنده پایگاه داده نیست";
    /*else
    print"<br>شما به پایگاه داده وصل شدید";*/




    دیگه به این کد هم نیاز نیست :

    if (!mysql_select_db("aaaa_bank",$link_db))
    {
    print"<br>پایگاه داده شما یافت نشد .";
    }


    اینم یه نمونه query:

    $q=mysql_query("insert into aaaa_bank.site (name_fam,addres,) values('$name','$addres')");
    if($q)
    {


    print"<br>درخواست ثبت شد";
    print"<br><a href=\"index.php\" >بازگشت</a></center>";exit;
    }
    else
    {
    print"<br>طا در ثبت اطلاعات.";
    print"<br><a href=\"site.html\" >بازگشت</a></center>";exit;
    }


  20. #20

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    همینجا از kassit تشکر میکنم.اگه به نظرتون توی کد اصلاح شده اشتباهی هست یا توضیحی من کم نوشتم؛ممنون میشم یاد اوری کنید.
    بازم از همه شما دوستان ممنون

  21. #21

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده در روی هاست(فوری....)

    خواهش می کنم . وظیفه بود
    خوشحالم که مشکلتون حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •