نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا در ایجاد جدول در sql 2000 با اسکریپت نویسی درسی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammady2
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    154

    Tick خطا در ایجاد جدول در sql 2000 با اسکریپت نویسی درسی شارپ

    در این دستور
    constraint
    چی کارست که این قدر مزاحم کار من میشه
    من میخوام با این اسکریپت در پایگا داده sql 2000 جدول ایجاد کنم به تعداد مختلف
    ولی این عبارت اجازه نمیده که مثلا دو تا جدول با دو نام مختلف مشابه داشته باشم
    error ==> فقط بار اول درست جواب میده
    there is already an object named tbl_part2 in the database .could not creat constraint see previuse error


     public partial class Form1 : Form
    {
    SqlCommand cmd;
    SqlConnection con;
    public Form1()
    {

    InitializeComponent();
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // SqlConnection con = new SqlConnection("integrated security=SSPI;persist security info=True");
    string st = "CREATE TABLE test.dbo." + textBox1.Text.Trim() +
    " (mehe INTEGER CONSTRAINT PKeyMyId2 PRIMARY KEY, " +
    " myName CHAR(50), myAddress CHAR(255), myBalance FLOAT)";
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=localhost;user id=sa;pwd=");
    con.Open();
    // string st = "CREATE TABLE" + textBox1.Text;

    SqlCommand cmd = new SqlCommand(st, con);
    try
    {
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message.ToString());
    }

    con.Close();



    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammady2
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    154

    نقل قول: خطا در ایجاد جدول در sql 2000 با اسکریپت نویسی درسی شارپ

    قضیه این constraint چیه؟

  3. #3

    نقل قول: خطا در ایجاد جدول در sql 2000 با اسکریپت نویسی درسی شارپ

    دوست عزيز دليل بروز چنين خطايي اينه كه شما مي خواهيد دو ايندكس با نام يكسان در يك پايگاه داده ايجاد نماييد(PKeyMyId2) اگه نام ايندكس ها رو به عنوان مثال مطابق نام جدولها انتخاب نماييد مشكل حل ميشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Alen : پنج شنبه 17 مرداد 1387 در 11:57 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammady2
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    154

    نقل قول: خطا در ایجاد جدول در sql 2000 با اسکریپت نویسی درسی شارپ

    من همین قسمت pkeymyid2 رو با یک عبارت جدا کردم طوری که بر حسب متغیر ورودی (سال مورد نظر ) نام ایندکس جدول هم تغییر کنه اما باز هم همون خطا رو میده.حتی جالب بود اولین جدولی رو که ایجاد کرده بود رو پاک کردم و دوباره امتحان کردم (با سالی متفاوت ) اما باز هم همن خطا

    myId INTEGER CONSTRAINT " + st_year + " PRIMARY KEY, "


    حتما دلیل خاصی داره .

  5. #5

    نقل قول: خطا در ایجاد جدول در sql 2000 با اسکریپت نویسی درسی شارپ

    من وقتي اون كد اوليه كه گذاشته بودي رو امتحان كردم همون خطا رو داد ولي وقتي اينطوري اصلاحش كردم


    string st = "CREATE TABLE test.dbo." + textBox1.Text.Trim() +
    " (mehe INTEGER CONSTRAINT PKey" + textBox1.Text.Trim() + " PRIMARY KEY, " +
    " myName CHAR(50), myAddress CHAR(255), myBalance FLOAT)";



    همه چي درست شد دقت كن شايد يازم نام ايندكس هات يكسان ميشه
    آخرین ویرایش به وسیله Alen : شنبه 19 مرداد 1387 در 13:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •