نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آپلود کردن فایل بوسیله دادن لینک(دانلود مستقیم فایل روی هاست)

  1. #1

    آپلود کردن فایل بوسیله دادن لینک(دانلود مستقیم فایل روی هاست)

    سلام خدمت همه عزیزان
    چه جوری میشه به جای اینکه فایلی رو از روی کامپیوتر آپلود کنیم لینک فایل رو بدیم و اونو روی هاست خودمون آپلود کنه
    مثل سایت پارس اسپیس که لینک فایل رو بهش میدیم بعد اونو برامون تو هاستمون آپلود میکنه

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار paksar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    130

    نقل قول: آپلود کردن فایل بوسیله دادن لینک(دانلود مستقیم فایل روی هاست)

    نقل قول نوشته شده توسط iroogle مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه عزیزان
    چه جوری میشه به جای اینکه فایلی رو از روی کامپیوتر آپلود کنیم لینک فایل رو بدیم و اونو روی هاست خودمون آپلود کنه
    مثل سایت پارس اسپیس که لینک فایل رو بهش میدیم بعد اونو برامون تو هاستمون آپلود میکنه

    با تشکر
    سلام


    <?php
    set_time_limit(0);
    $file = 'https://barnamenevis.org/images/editor/insertimage.gif';
    $newfile = basename($file);

    if (!copy($file, $newfile)) {
    echo "failed to copy $file...\n";
    }
    ?>
    موفق باشی.

  3. #3

    نقل قول: آپلود کردن فایل بوسیله دادن لینک(دانلود مستقیم فایل روی هاست)


    <?php
    set_time_limit(0);
    $file = 'https://barnamenevis.org/images/editor/insertimage.gif';
    $newfile = basename($file);

    if (!copy($file, '/home/yoursiteuser/public_html/myfolder/'.$newfile)) {
    echo "failed to copy $file...\n";
    }
    ?>

  4. #4

    نقل قول: آپلود کردن فایل بوسیله دادن لینک(دانلود مستقیم فایل روی هاست)

    ممنون عالی بود
    آیا محدودیتی در حجم فایل برای آپلود وجود داره؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار nader3
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    67

    نقل قول: آپلود کردن فایل بوسیله دادن لینک(دانلود مستقیم فایل روی هاست)

    این که کار نکرد

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار nader3
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    67

    نقل قول: آپلود کردن فایل بوسیله دادن لینک(دانلود مستقیم فایل روی هاست)

    آقا شرمنده از دستور[php]system("wget http://maonlineim.ir/wp-content/1.zip")[php/]میشه استفاده کرده؟البته اگه سرور wget و به خاطر مسائل امنیتی نبسته باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •