نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دیتا ست به کریستال ؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار meisam64x
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    3

    دیتا ست به کریستال ؟

    سلام به همه

    من یک سری اطلاعات در یک دیتا گرید ویو دارم (C#‎.NET2008) میخوام این اطلاعات رو به کریستال ریپورت بفرستم ، لطفاً اگه کسی میدونه قدم به قدم آموزش بده و در صورت امکان کد نمونه بگزاره .
    [ ثواب داره به خدا]

  2. #2
    کاربر جدید آواتار meisam64x
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    3

    Smile نقل قول: دیتا ست به کریستال ؟

    مجدداً سلام
    متاسفانه بعلت کم محلی دوستان مجبور شدم که با کریستال به مدت 2 شبانه روز ور برم و اون رو
    بکار بندازم . (C#‎.net 2008 + SQL 2005)
    [IMG]file:///E:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
    من عادت به تکخوری ندارم.
    [IMG]file:///E:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]
    مراحلش رو براتون میگزارم

    1 -
    از منوی Data>AddNew dataSource یک کانکت به پایگاه داده ایجاد کنید . پس از next کردن به فرم Choose Your Database Objects میرسد ، جدولهای مورد نظر را انتخاب کنید و نام دیتا ست مندرج در زیر فرم را حتماً بخاطر بسپارید . دکمه finish را کلیک نمایید .

    2 -
    یک کنترول CrystalReportViewer به قسمت از فرم اضافه کنید .

    3 -
    روی کنترول کلیک کنید تا مربع کوجک سفید واقع در بالا و سمت راست کنترول ظاهر شود .
    آنرا بازکرده و گزینه Create a New GrystalReport... را انتخاب نمایید . نام گزارش را فعلاً تغییر نداده و ok نمایید .

    4 -
    فرم Crystal Report Galery ظاهر میشود گزینه اول را انتخاب کرده و سپس ok کنید .

    5 -
    در لیست درخت سمت چپ صفحه Standard Report Creation Wezard از پوشه
    Project Data
    زیر پوشه ADO.NET Datasets را باز نموده و دیتاست مرحله 1 را انتخاب و به
    لیست درختی سمت راست منتقل نمایید و دکمه finish را بفشارید .

    6 -
    صفحه طراحی گزارش نمایان میشود . گزینه Crystal Reports > Field Explorer را انتخاب نمایید تا به سمت راست محیط کارتان تبی با عنوان Field Explorer اضافه شود . آنرا باز نمایید.

    7 -
    در صفحه باز شده گزینه اول Database Fields را باز کنید و فیلد مورد نظر از جدول دلخواه را
    به قسمت Section 3 واقع در محیط طراحی گزارش درگ نمایید.

    8 -
    با انجام عمل فوق 2 فیلد مشابه یکی در سکشن 2 و دیگری در سکشن 3 ظاهر میشود،
    سکشن 2 عنوان ستون بوده که متن آن قابل ویرایش میباشد و سکشن 3 محتویات ستون میباشد .
    9 - << مرحله کد نویسی >>
    کد نمونه
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e
    }

    گشایش کانکشن--//
    con1.Open
    ساخت یک نمونه جدید از کلاس کریستال ریپورت--//
    ;()CrystalReport1 Cr1 = new CrystalReport1
    ساخت نمونه جدید از دیتا ست مرحله اول آموزش--//
    ITDataSet._01sec_UsersDataTable ds1 =
    new ITDataSet._01sec_UsersDataTable
    نوشتن دستورات اسکیوال --//
    SqlDataAdapter da1 = new SqlDataAdapter("ٍُSelect * From //... con1);
    da1.Fill(ds1
    <<
    تبدیل دیتا ست به فرمت قابل قبول کریستال ریپورت >>--//
    Cr1.SetDataSource(ds1.AsDataView
    نسبت دادن سورس کریستال به سورس کریستال ریپورت ویور --//
    crystalReportViewer1.ReportSource = Cr1
    بستن کانکشن--//
    con1.Close

    {
    پرانتزها توی نوشتن خیلی اذیت میکردن حذفشان کردم خودتان اضافه کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    نقل قول: دیتا ست به کریستال ؟

    با سلام
    ضمن خوشامد به شما برای پیوستن به این فروم .
    متاسفانه مشکل تالار کریستال ریپورت اینه که تا کسی کارش گیر پیدا نکنه به این جا سر نمیزنه و همین طور که میبینید تالار خلوتیه و گاها خیلی طول میکشه یکی پیدا شه.
    به هر حال شما بهترین کار رو انجام دادید و امیدوارم همیشه در کارتون موفق باشید.
    البته مقالات خوبی در اعلان این تالار قرار داره که میتونست و میتونه کمک زیادی به شما بکنه. توصیه میکنم حتما اونها رو بخونین.
    در ضمن برای این که با پرانتزها و کلا کدها مشکل نداشته باشید اونها را داخل تگ CODE بزارین . ( روی علامت # در نوار ابزار ادیتور کلیک کنید)
    موفق و سربلند باشید.

  4. #4

    نقل قول: دیتا ست به کریستال ؟

    از مطلب مفید شما کمال تشکر را دارم

  5. #5

    نقل قول: دیتا ست به کریستال ؟

    دوست من من این کار رو انجام دادم ولی جواب نمیده یعنی قبل از اینکه برنامه رو Run کنم تمام رکورد ها معلومه ولی بعد از این که Run میکنم هیچی معلوم نیست ؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر جدید آواتار meisam64x
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    3

    نقل قول: دیتا ست به کریستال ؟

    نقل قول نوشته شده توسط final fantasy مشاهده تاپیک
    دوست من من این کار رو انجام دادم ولی جواب نمیده یعنی قبل از اینکه برنامه رو Run کنم تمام رکورد ها معلومه ولی بعد از این که Run میکنم هیچی معلوم نیست ؟؟؟؟؟
    ----------------------------------------------------------
    باعرض سلام
    امید وارم تا این لحظه مشکلتان رفع شده باشد . در غیر اینصورت با ارتباط دیتا ست به یک دیتا گرید مطمئن شو که خالی از اطلاعات نیست . اگر خالی نبود مراحل و کدهای استفاده شده را بگذار تا بررسی کنیم.
    موفق باشی
    meisam64x@yahoo.com

  7. #7

    نقل قول: دیتا ست به کریستال ؟

    البته دوست من من نفهمیدم اینو con1.Open از کجا آوردین و تنها دستوری نمینویسم همینه ممکنه به خاطر این باشه و اینو از کجا باید گیر بیارم
    کمک کنید لطفا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •