نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    سلام

    من یه برنامه برای تاکسی سرویس دارم مینویسم

    ولی توی خطی که نوشتم
    iDTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "ID");

    error میده
    اینم کد برنامه

    public partial class Form1 : Form
    {
    private const string _Commandtext = "SELECT ID,FirstName,LastName,Address,TelNumber FROM db1";
    private const string _ConnectionString = "Server=localhost;Database=db1;User ID=Admin;Password=;";
    SqlConnection objConnection;
    SqlDataAdapter objDataAdapter;
    DataSet objDataSet;
    DataView objDataView;
    CurrencyManager objCurrencyManager;
    private void FillDataSetAndView()
    {
    objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    objDataSet = new DataSet();
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "db1");
    objDataView = new DataView(objDataSet.Tables["db1"]);
    objCurrencyManager = (CurrencyManager)(this.BindingContext[objDataView]);

    }
    private void BindFields()
    {
    iDTextBox.DataBindings.Clear();
    firstNameTextBox.DataBindings.Clear();
    lastNameTextBox.DataBindings.Clear();
    addressTextBox.DataBindings.Clear();
    telNumberTextBox.DataBindings.Clear();

    iDTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "ID");
    firstNameTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "FirstName");
    lastNameTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "LastName");
    addressTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Address");
    telNumberTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "TelNumbre");
    statusStrip1.Text = "Ready";

    }
    public Form1()
    {
    objConnection = new SqlConnection(_ConnectionString);
    objDataAdapter = new SqlDataAdapter(_Commandtext, objConnection);
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // TODO: This line of code loads data into the 'db1DataSet.Moshtarakin' table. You can move, or remove it, as needed.
    this.moshtarakinTableAdapter.Fill(this.db1DataSet. Moshtarakin);

    BindFields();

    FillDataSetAndView();


    }

    private void BtnClear_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }


    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    اسم جدولتونو قبل از اسم فیلد جا انداخیتن :

    iDTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "db1.ID");

    و همین طور در مورد سایر textBox هاتون اینکارو انجام بدید ...

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    من این تغییرات رو اعمال کردم نشد باز روی همون خط error میده

     iDTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "db1.ID");
    firstNameTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "db1.FirstName");
    lastNameTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "db1.LastName");
    addressTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "db1.Address");
    telNumberTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "db1.TelNumbre");

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    کی میتونه مشکل این کد رو بگه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    یادم رفت بگم مشکلی که در کد شما هست اینه که شما در بایند کردن بجای استفاده از objDataSet از objDataView استفاده کردید یعنی کدتون باید اینطوری باشه :

    iDTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataSet , "db1.ID");

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    عزیز واقعا متشکرم از اینکه حوصله به خرج میدی و منو راهنمایی میکنی

    بازم مشکلش حل نشد .ببین من توی فایل اکسسم فیلد ای دی رو auto number کردم این نمیتونه مشکل ساز باشه؟؟؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    ایا نیاز نیست تبدیلی چیزی بشه؟؟
    اخه ما این قسمت کد نوشتیم :
    iDTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView, "db1.ID");


    وقتی آدم به مشکلی میخوره هزار جور احتمال به ذهنش میرسه

    شما خودتون همین کد رو بنویسید شاید مشکلشو بهتر متوجه بشید

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    من فایل اکسس رو تغییر دادم و یه پروژه ی جدید نوشتم
    حالا از این خط خطا میگیره
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "db1");

    میگه:
    The SelectCommand property has not been initialized before calling 'Fill'.
    اینم کد کامل
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;

    namespace WindowsApplication3
    {
    public partial class Form1 : Form
    {

    private const string _Commandtext = "SELECT ID,FirstName,LastName,Address,TelNumber FROM db1";
    private const string _ConnectionString = "Server=localhost;Database=db1;User ID=Admin;Password=;";
    SqlConnection objConnection;
    SqlDataAdapter objDataAdapter;
    DataSet objDataSet;
    DataView objDataView;
    CurrencyManager objCurrencyManager;
    private void FillDataSetAndView()
    {
    objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    objDataSet = new DataSet();
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "db1");
    objDataView = new DataView(objDataSet.Tables["db1"]);
    objCurrencyManager = (CurrencyManager)(this.BindingContext[objDataView]);

    }
    private void BindFields()
    {
    iDTextBox.DataBindings.Clear();
    firstNameTextBox.DataBindings.Clear();
    lastNameTextBox.DataBindings.Clear();
    addressTextBox.DataBindings.Clear();
    telNumberTextBox.DataBindings.Clear();

    iDTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataSet, "db1.ID");
    firstNameTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataSet, "db1.FirstName");
    lastNameTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataSet, "db1.LastName");
    addressTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataSet, "db1.Address");
    telNumberTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataSet, "db1.TelNumbre");
    statusStrip1.Text = "Ready";


    }
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    objConnection = new SqlConnection(_ConnectionString);
    objDataAdapter = new SqlDataAdapter(_Commandtext, objConnection);
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // TODO: This line of code loads data into the 'db1DataSet.Moshtarakin' table. You can move, or remove it, as needed.
    this.moshtarakinTableAdapter.Fill(this.db1DataSet. Moshtarakin);
    FillDataSetAndView();
    BindFields();

    }
    }
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    The SelectCommand property has not been initialized before calling 'Fill'
    در این متد، که من ذکر کردم شما خاصیت objDataAdapter.SelectCommand.CommandText رو تنظیم نکردید، باید قبل از متد Fill اون رو تنظیم کنید :
    private void FillDataSetAndView()
    {
    objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    objDataSet = new DataSet();
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "db1");
    objDataView = new DataView(objDataSet.Tables["db1"]);
    objCurrencyManager = (CurrencyManager)(this.BindingContext[objDataView]);

    }


    ظاهرا بدین شکل باید بنویسید :
    private void FillDataSetAndView()
    {
    objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    objDataSet = new DataSet();
    objDataAdapter.SelectCommand.CommantText = Commandtext;
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "db1");
    objDataView = new DataView(objDataSet.Tables["db1"]);
    objCurrencyManager = (CurrencyManager)(this.BindingContext[objDataView]);

    }

    در مورد سوال اولتون، اگه هنوز حل نشده، لطفا بگو وقتی خطا میگیره، روی کدوم آبجکت میگیره ؟ اگه روی objDataView میگیره، این پارامتر رو امتحان کنید :
    objDataView.Table

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    ممنون مشکل دومی حل شد ولی اولی نه هنوز حل نشده

    این خطا رو میده :
    Value cannot be null.
    Parameter name: dataSource

    واین خط رو زرد میکنه
    iDTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataSet, "db1.ID");

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    قسمت دوم صحبتم رو انجام دادی ؟
    در مورد سوال اولتون، اگه هنوز حل نشده، لطفا بگو وقتی خطا میگیره، روی کدوم آبجکت میگیره ؟ اگه روی objDataView میگیره، این پارامتر رو امتحان کنید :
    objDataView.Table

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    چون کد کامل رو نذاشته بودید دقیقا متوجه نشدم باید چیکار کنم

    باید کجا رو تغییر بدم؟؟

    منظرتون اینه که این کارو بکنم؟
    iDTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView.Table, "ID");

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    آره، دقیقا همینطوره، درست شد ؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    نه متاسفانه فقط خطاش عوض شد

    تغییر کد
     private void BindFields()
    {
    iDTextBox.DataBindings.Clear();
    firstNameTextBox.DataBindings.Clear();
    lastNameTextBox.DataBindings.Clear();
    addressTextBox.DataBindings.Clear();
    telNumberTextBox.DataBindings.Clear();

    iDTextBox.DataBindings.Add("Text",objDataView.Tabl e,"ID");
    firstNameTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView.Table, "db1.FirstName");
    lastNameTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView.Table, "db1.LastName");
    addressTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView.Table, "db1.Address");
    telNumberTextBox.DataBindings.Add("Text", objDataView.Table, "db1.TelNumbre");
    statusStrip1.Text = "Ready";
    }


    خطای جدیدی که میگیره اینه:
    Object reference not set to an instance of an object.

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار mth_sh89
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    40

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    با راهنمایی هایی که داشتین میکردین امیدم به درست شدنش برگشت اگه میشه ادامه بدین

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: Value cannot be null. Parameter name: dataSource

    خطای جدیدی که میگیره اینه:
    Object reference not set to an instance of an object
    وقتی این خطا اتفاق میفته، با ماوس روی متغیر objDataView برو ببین آیا مقدارش null هست یا (برای اینکه بفهمیم این خطا مربوط به اونه یا نه)، اگر اینطوریه، ببین این آبجکت کجا تعریف شده، احتمالا ازش new نکردی و یا خالی از داده است.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •