نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد ایتم تمپلت در دیتا لیست و و دسترسی به datakeyfeild هر سطر یا رکورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    Question سوال در مورد ایتم تمپلت در دیتا لیست و و دسترسی به datakeyfeild هر سطر یا رکورد

    من فقط می خوام بدونم وقتی در داخل ایتم تمپلت یک دیتا لیست یک عدد دکمه وقتی قرار می دیم چطور میشه تو اتفاق onclick اون دکمه تو هر سطر یا رکوردی که کلیک میشه مقدار datakeyfeild همون سطر رو بدست آورد؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: سوال در مورد ایتم تمپلت در دیتا لیست و و دسترسی به datakeyfeild هر سطر یا رکورد

    ببین برار جان من داخل دیتا لیست خودم یک عدد دکمه در قسمت ایتم تمپلیت گذاشتم که وقتی اجرا می گیری داخل تمام سطر های دیتا لیست نشون داده میشه (به اضای هر رکود) می خواهم وقتی روی این دکمه کلیک می شه تو onclick این دکمه مقدار فیلد اصلی متناضره با آن سطر یا رکورد یا همون datakeyfeld رو بگیرم !
    ok???

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mostafa_sgh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران - پائین شهر
    پست
    251

    نقل قول: سوال در مورد ایتم تمپلت در دیتا لیست و و دسترسی به datakeyfeild هر سطر یا رکورد

    اگه منظورتو درست متوجه شده باشم باید این کار رو انجام بدی :

    یه دکمه تو Datalistet بزار و براش CommandName تعریف کن :

    <asp:Button ID="selectButton"  runat="server"  Text="Select"  CommandName="Select"></asp:Button>


    وبعد توی رویداد ItemCommand موجود در DataList اینو بنویس :

     protected void dataList_ItemCommand(object source, DataListCommandEventArgs e)
    {
    if (e.CommandName == "Select")
    {
    int curRow = e.Item.ItemIndex;

    string name = ((TextBox)DataList1.Items[curRow].FindControl("myTextbox")).Text;
    ......
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله mostafa_sgh : شنبه 19 مرداد 1387 در 19:34 عصر

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد ایتم تمپلت در دیتا لیست و و دسترسی به datakeyfeild هر سطر یا رکورد

    دستور e.Item.ItemIndex ایندکس رو میده، برای اینکه کلید اصلی جدول رو به ما بده چه کدی باید بنویسیم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •