نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

  1. #1

    مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    با سلام
    من قبلا توسط smtp براحتی ایمیل ها رو ارسال میکردم
    اما الان هرکاری میکنم ارسال نمیشه

    قبلا از سرور سایت خودم استفاده میکردم اما الان نمیشه
    از سرور جمیل هم هرکاری میکنم ارسال نمیکنه

    چیکار باید کرد؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    سلام
    از چه ورژنی از دلفی استفاده می کنی !
    از Indy استفاده می کنی ؟
    اگه از Delphi 7 و Indy استاده می کنی ... و با Gmail باید از SSL استفاده کنی ..
    این 2 تا Dll رو دانلود کن ... (libeay32.dll ; ssleay32.dll)
    یک خط دستور رو اضافه کن به شرطی که Server از SSL استفاده می کنه ...

    If SSL Then
    idSMTP.IOHandler :=TIdSSLIOHandlerSocket.Create(Self);


    برای SSL از Port شماره 465 استفاده کن ....
    و یه تست کن شاید آنتی ویروس Port رو بسته باشه ...
    خواستن ، توانتستن است !!!

  3. #3

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    این تاپیک را تا صفحه آخر بخوانید:
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=114287


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  4. #4

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    جناب solook لطفا میشه یه سورسی که واقعا تونسته باشید باهاش به یاهو ایمیل بفرستید به من معرفی کنید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    اون تاپیک رو خوندم
    ظاهرا باید از Dll های مربوطه استفاده کنم

    اما حقیقتش راهی نیست که نیازی به اون dll ها نباشه؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    نقل قول نوشته شده توسط pm.hamze مشاهده تاپیک
    جناب solook لطفا میشه یه سورسی که واقعا تونسته باشید باهاش به یاهو ایمیل بفرستید به من معرفی کنید.

    من قبلا با این کار میکردم جواب میداد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    دوست عزیز Smtp Server های یاهو بسته شده است باید چکار کرد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aserfg
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Asp+.net
    پست
    617

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    برادر گرامي اگه شما مي خواين به ياهو ميل بزنين چكار به smtp serverياهو دارين . شما مي تونين براي تست برنامتون يه اكانت runboxايجاد كرده البته به صورت يه ماهه رايگانه .بعد به هر جايي خواستين ميل بزنين.

  9. #9

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    با سلام دوست عزیز
    اكانت runboxايجاد كرده
    یعنی چی و چطوری باید ایجاد بشه.

  10. #10

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    اون تاپیک رو خوندم
    ظاهرا باید از Dll های مربوطه استفاده کنم

    اما حقیقتش راهی نیست که نیازی به اون dll ها نباشه؟
    منم قبلا دنبال یه راه بودم .... گشتم و گشتم و دیدم همینه !!!
    شاید بشه با Component دیگه ای نوشت ... ولی به درده سرش نمی ارزه ....
    ولی وقتی به این خوبی در اون تاپیک توصیح داده شده ... !!!
    خواستن ، توانتستن است !!!

  11. #11

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    اما حقیقتش راهی نیست که نیازی به اون dll ها نباشه؟
    اون DLLها پیاده سازی OpenSSL هستند، بهشون نیاز دارید، چون بالاخره وقتی از SSL استفاده می کنید، باید یک پیاده سازی از آن موجود باشه. چون OpenSSL آزاد بود، Indy برای ارتباط مبتی بر SSL ازش استفاده کرد. سورس کدی هم که ازش موجود هست، برپایه C هست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  12. #12

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    خب من اون dll ها رو در پوشه برنامه گذاشتم
    و TIdSSLIOHandlerSocket هم با تنظیمات مربوطه روی فرم گذاشتم
    خصوصیت IOHandler کامپوننت SMTP را روی TIdSSLIOHandlerSocketقرار دادم

    حالا این پیامو میده :
    ERROR: Error connecting with SSL.


    چیکارش کنم

  13. #13

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    خب دیگه کارم راه افتاد
    سورسش هم اگه کسی می خواد همینجا الحاقش کردم

    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    نقل قول نوشته شده توسط pm.hamze مشاهده تاپیک
    دوست عزیز Smtp Server های یاهو بسته شده است باید چکار کرد.

    اگه از Yahoo Ca استفاده کنی هنوز فعاله . mail.yahoo.ca
    smtp.mail.yahoo.ca
    pop.mail.yahoo.ca

    وقتی ساختی باید بری تو میل آپشن و Pop3 رو فعال کنی.

  15. #15

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    به پیر به پیغمبر هیچ کدوم جواب نمیده

    یکی به داد ما برسه...

  16. #16

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    طبق این لینکک زیر
    https://barnamenevis.org/showthread.p...-ط¨ط§-SMTP
    همین پیغام رو می ده چیکار کنم
    خب من اون dll ها رو در پوشه برنامه گذاشتم
    و TIdSSLIOHandlerSocket هم با تنظیمات مربوطه روی فرم گذاشتم
    خصوصیت IOHandler کامپوننت SMTP را روی TIdSSLIOHandlerSocketقرار دادم

    حالا این پیامو میده :
    ERROR: Error connecting with SSL.


    چیکارش کنم

  17. #17

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    مرده از زیر خاک بیرون نکش داداش.
    علم غیب نداریم که. کدهاتو بزار ببینیم چی نوشتی.


  18. #18

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    سلام
    البته از دو libeay32.dll ; ssleay32.dll طبق گفته بالا دانلود کردم و استفاده کردم که پیغام ERROR: Error connecting with SSL. رو می ده. و از حساب جی میل استفاده می کنم.
    host: smtp.gmail.com و پورت :465 وارد میکنم.
    اگر امکان داشته باشه می خوام از dll ها استفاده نکنم و فقط در داخل خود برنامه دستورات باشه نمی خوام dll باز خوانی بشه. بسیار ممنون.
    procedure TForm1.bbtnOkClick(Sender: TObject);
    begin
    IdMsgSend.Body.Assign(Memo1.Lines);
    IdMsgSend.Recipients.EMailAddresses := edtTo.Text; { To: header }
    IdMsgSend.Subject := edtSubject.Text; { Subject: header }
    IdMsgSend.CCList.EMailAddresses := edtCC.Text; {CC}
    IdMsgSend.BccList.EMailAddresses := edtBCC.Text; {BBC}

    SMTP.Username := edtAccount.Text;
    SMTP.Password := edtPassword.Text;
    {General setup}
    SMTP.Host := SMTPServer.Text;
    SMTP.Port := StrToint(SMTPPort.Text);
    {now we send the message}
    SMTP.Connect;
    try
    SMTP.Send(IdMsgSend);
    finally
    SMTP.Disconnect;
    end;
    end;

  19. #19

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    مشکل شما در تنظیم IdSSLIOHandlerSocketOpenSSL و مرتبط کردنتون به smtp هست.
    برای روشن شدن موضوع کلیه ارتباطات رو به صورت کد نویسی انجام بدید ، نه حالت دیزاین . تا بشه هم راحتتر مدیریت کرد و هم اینکه اینجا قرار بدی تا بشه عیب اصلی رو تشخیص داد.
    اگر امکان داشته باشه می خوام از dll ها استفاده نکنم و فقط در داخل خود برنامه دستورات باشه نمی خوام dll باز خوانی بشه
    نه خیر نمیشه. این dll ها برای ارتباط ssl به میل سرور جیمیل هست.
    اگه براتون سخته استفاده از این dll ها ، میتونید از میل سرور یاهو استفاده کنید یا خودتون میل سرور راه بندازید.


  20. #20

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    نقل قول نوشته شده توسط Gold مشاهده تاپیک
    مشکل شما در تنظیم IdSSLIOHandlerSocketOpenSSL و مرتبط کردنتون به smtp هست.
    برای روشن شدن موضوع کلیه ارتباطات رو به صورت کد نویسی انجام بدید ، نه حالت دیزاین . تا بشه هم راحتتر مدیریت کرد و هم اینکه اینجا قرار بدی تا بشه عیب اصلی رو تشخیص داد.

    نه خیر نمیشه. این dll ها برای ارتباط ssl به میل سرور جیمیل هست.
    اگه براتون سخته استفاده از این dll ها ، میتونید از میل سرور یاهو استفاده کنید یا خودتون میل سرور راه بندازید.
    خب نمیشه دستورات dll رو در خود برنامه نوشت؟
    من نمیدونم محتوای dll چی هست اگر امکان داشته باشه محتوای این dll ها یا چیزی شبیه به اون رو برام بذارید ممنون می شم.

  21. #21

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    نقل قول نوشته شده توسط mtfa65 مشاهده تاپیک
    خب نمیشه دستورات dll رو در خود برنامه نوشت؟
    من نمیدونم محتوای dll چی هست اگر امکان داشته باشه محتوای این dll ها یا چیزی شبیه به اون رو برام بذارید ممنون می شم.
    اگه خیلی براتون مهمه، با شرکت تولید کننده تماس بگیرید و پس از پرداخت هزینه هایی که دارند، سورس رو خریداری کنید.
    بعدشم، اگه قرار بود مستندات ssl در اختیار عموم باشه، پس امنیت کجا میره.


  22. #22

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    سلام دوست عزیز
    مثل اینکه چاره دیگه ای نیست.
    خب وقتی از dll ها هم استفاده می کنیم چرا پیغام ERROR: Error connecting with SSL رو می ده؟؟
    چیکار باید بکنیم که سورس ما dll ها رو بخونه؟ وبتونه با sll وصل بشه؟
    با تشکر

  23. #23

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    شما انگار اصلا پستهای من رو نمیخونید .
    دو راه خدمتت گفتم :
    وضعیت ارتباط IdSSLIOHandlerSocketOpenSSL و smtp رو به صورت کد نویسی انجام دهید و اینجا قرار بدید تا بررسی بشه.
    از میل سرور یاهو استفاده کنید یا خودتون راه اندازی کنید،تا نیاز به dll ها نباشه.


  24. #24

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    سلام دوست عزیز
    من از فایل آموزشی که پیوست کردم استفاده می کنم. ولی ایمیل ارسال نمیشه. حالا هر مشکلی داره رو شما بفرمایید. فقط هر کاری که نیاز باشه انجام می دم ولی تورو خدا از فایل dll استفاده نکنم.
    مرسی
    Mail Sender.rar

    و اینکه آیا با aol می شه بدون استفاده از dll ها ایمیل رو فرستاد؟ اگر می شه آدر هاست aol چی هست؟ اگر می دونید لطفا بفرمایید.
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله mtfa65 : دوشنبه 23 دی 1392 در 14:04 عصر

  25. #25

  26. #26

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    سلام دوست عزیز
    بالاخره تونستم ایمیل رو ارسال کنم
    بهتره مشکل رو بگم تا اگر کسی من من این مشکل رو داشت بتونه حل کنه.
    بعد از کپی dll ها در مسیر پروژه و قرار دادن کامپوننت IdSSLIOHandlerSocket1 در قسمت ssloptions خاصیت method را sslvSSLv2 می کنیم در این صورت پیغام ERROR: Error connecting with SSl را نخواهد داد
    با تشکر

  27. #27

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    با سلام
    حالا می خوام ایمیل گروهی ارسال کنم به چه صورت باید عمل کنم.
    مثلا برای تبلیغات برای هر شرکتی که خواستم به تمامی کاربران ایمیل تبلیغاتی ارسال کنم باید به چه صورت عمل کنم؟
    فرضا برای تمامی کاربران msn و yahoo و google و یا هر شرکتی که بخواهیم به تمامی کاربران ایمیل ارسال کنیم.
    و سوال دوم اینکه با دلفی چطور می تونم ایمیلهایی که برای من ارسال شده رو ببینم؟
    با تشکر.

  28. #28

    نقل قول: مشکل ارسال ایمیل با SMTP

    نقل قول نوشته شده توسط mtfa65 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    بالاخره تونستم ایمیل رو ارسال کنم
    بهتره مشکل رو بگم تا اگر کسی من من این مشکل رو داشت بتونه حل کنه.
    بعد از کپی dll ها در مسیر پروژه و قرار دادن کامپوننت IdSSLIOHandlerSocket1 در قسمت ssloptions خاصیت method را sslvSSLv2 می کنیم در این صورت پیغام ERROR: Error connecting with SSl را نخواهد داد
    با تشکر
    سلام
    من سمپل ارسال ایمیل با SMTP را گرفتم اما بعد از وارد کردن تظیمات ارور زیر را می دهد
    می شود راهنمایی بفرمائید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •