نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: روش استفاده از متد find در adodc.recourdset.find

  1. #1

    روش استفاده از متد find در adodc.recourdset.find

    با سلام
    من می خوام با استفاده از متد فایند یک رکورد رو در بانک اطلاعاتی اکسس پیدا کنم به ایت ترتیب که کاربر یک شماره رو در تکس باکس تایپ میکنه و رکورد باید به جایی منتقل بشه که در فیلد شماره ها مساوی شماره داخل تکس باکس است
    لطفا در مورد این متد توضیح دهید :oops:
    با تشکر نادرپور :wink:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    سلام
    به این صورت:

    myrecordset.find "myfieldname" = mytextbox.text


    اگر مورد مشابه پیدا شد منتقل میشه و گرنه EOF برابر TRUE میشه که باید از دستگیره خطا یا شرط استفاده کنید. :wink:

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    البته نا گفته نماند که اگر نوع فیلد شما رشته ای باشد حتما باید داخل ' ' قرار گیرد

    اگر نوع فیلد = String

    Adodc1.Recordset.Find " Filed1 = '" & Text1.Text & "'"

    اگر نوع فیلد = Numeric

    Adodc1.Recordset.Find " Filed1 = " & Text1.Text

    در ضمن بعد از این خط سعی کن با خطا یابی بفهمید که رکورد شما موجود بوده یا نه

    If Adodc1.Recordset.Eof Then
    Msgbox "رکورد مورد نظر یافت نشد"
    Adodc1.Recordset.MoveLast
    End If

  4. #4
    جواب شما رو خوندم میرم امتحان کنم :wink:
    ولی از قبل ازشما تشکر می کنم :oops:

تاپیک های مشابه

  1. متد های Find در ADODC
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 12:52 عصر
  2. یک سوال در مورد عملیات find در دیتاگرید
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1385, 10:41 صبح
  3. کمبوی find
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1385, 13:56 عصر
  4. چجوری بفهمم که متد find چیزی پیدا کرده یا نه؟
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش Classic ASP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 00:05 صبح
  5. رفع اشکال کد در رابطه با find
    نوشته شده توسط امیر تورانی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •