صفحه 19 از 42 اولاول ... 9171819202129 ... آخرآخر
نمایش نتایج 721 تا 760 از 1652

نام تاپیک: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

  1. #721
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi5121 مشاهده تاپیک
    ممنون درست شد ...
    یه سوال دیگه هم داشتم؛می شه کاری کرد که وقتی یه ستون به اندازه ی متن بزرگ می شه ، ستون جلوییش بره جلوتر ؟
    اگه هست که هیچی اما اگه نیست می شه بگید چطور می شه بوسیله ی کد، به Line یا ستون ها دسترسی داشت که لااقل دستی بشه تنظیمشون کرد،
    وگرنه اگه یه فیلد،داده اش زیاد باشه همه چیز می ریزه رو هم ...

    ممنون///
    با سلام
    شما برای این کار بایستی از DockStyle استفاده کنید به این صورت که مثلا دو تا Text دارید که می خواهید از سمت راست تکست هاتون رو قرار بدید اول تکست یک رو DockStyle اش رو Right می کنید بعد تکست دوم و سپس برای تکست اولت پراپرتی CanGrow رو برابر True قرار می دید تا بتونه گسترش پیدا کنه و قتی تکست داخلش بیشتر از اندازه شد و پراپرتی CanShirk نیز اگر اندازه خود تکست زیاد باشه و متن داخلش کم به اندازه متن سایز تکست رو کوچک می کند خود Document های این نرم افزار رو ببینید کامل توضیح داده با تشکر

  2. #722

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط PetekDincos مشاهده تاپیک
    با سلام
    شما برای این کار بایستی از DockStyle استفاده کنید به این صورت که مثلا دو تا Text دارید که می خواهید از سمت راست تکست هاتون رو قرار بدید اول تکست یک رو DockStyle اش رو Right می کنید بعد تکست دوم و سپس برای تکست اولت پراپرتی CanGrow رو برابر True قرار می دید تا بتونه گسترش پیدا کنه و قتی تکست داخلش بیشتر از اندازه شد و پراپرتی CanShirk نیز اگر اندازه خود تکست زیاد باشه و متن داخلش کم به اندازه متن سایز تکست رو کوچک می کند خود Document های این نرم افزار رو ببینید کامل توضیح داده با تشکر
    خیلی خیلی ممنون ...
    حالا اگه بخوام وسط این دو تا تکست باکس از یه Line استفاده کنم چیکار کنم که این خط هم به جلو بره ؛ Line مشخصه داکی نداره .
    Document های نرم افزار رو کجا می تونم بهش دسترسی داشته باشم؟

  3. #723
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi5121 مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی ممنون ...
    حالا اگه بخوام وسط این دو تا تکست باکس از یه Line استفاده کنم چیکار کنم که این خط هم به جلو بره ؛ Line مشخصه داکی نداره .
    Document های نرم افزار رو کجا می تونم بهش دسترسی داشته باشم؟
    با سلام
    خود کنترل تکست دارای Border می باشه شما می توانید برای مثلا سمت چپ تکستت Border تعیین کنی و بقیه جهت ها Border نداشته باشه و برای دسترسی به Document ها در منوی Statr برنامه رو پیدا کن هم Sample ها و Document ها رو می تونی ببینی با تشکر

  4. #724

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    ممنون ...
    من یه هم چین چیزی درست کردم،عرض ستون های داده ها با هم بزرگ و کوچیک می شن منتها سر ستون ها اگه کوچیکتر یا بزرگتر از داده ها باشند، اون وقت چی می شه کرد؟
    مثل همین جدولی که من درست کردم ... الان سر ستون اول بزرگتر از داده های اونه ، باید داده هاش هم اندازه ی اون سر ستون بشه ...


    خیلی ممنون ...

  5. #725
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi5121 مشاهده تاپیک
    ممنون ...
    من یه هم چین چیزی درست کردم،عرض ستون های داده ها با هم بزرگ و کوچیک می شن منتها سر ستون ها اگه کوچیکتر یا بزرگتر از داده ها باشند، اون وقت چی می شه کرد؟
    مثل همین جدولی که من درست کردم ... الان سر ستون اول بزرگتر از داده های اونه ، باید داده هاش هم اندازه ی اون سر ستون بشه ...


    خیلی ممنون ...
    با سلام
    شما برای این کار به نظر من بهتره عرض ستون ها رو ثابت تعیین کنید بعد برای اینکه بعضی ردبف هات متنشون بیشتر از عرض تعیین شده سطرها بشکنند و برای انجام اینکار پراپرتی های WordWrap ,GrowToHeight رو برای تکست هات True کن در این حالت اگه متن تکستت بیشتر شد شکسته می شه و دو تکستت با هم Height شون بزرگ می شه با تشکر

  6. #726

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    یعنی مثلا اگه یه متن شامل دو تا کلمه باشه، کلمه ی دومی بره زیر کلمه ی اولی؛ نه این جوری اگه تعداد داده ها زیاد باشه مثل فیلد آدرس هم جا زیاد می گیره و هم از نظر ظاهر ، شکل خوبی نداره...
    اگه ستون داده و ستون هیدر به صورت عرضی با هم بزرگتر شند خیلی عالی می شه.

    البته اگه منظورتون اینه که فقط هیدر ها بشکنند باز هم جا کم می یاد،یه مشکل دیگه معلوم نیست اندازه بزرگترین فیلد جقدره :


  7. #727
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام
    یه چنین چیزی تا جایی که من می دنم شاید امکان پذیر نباشه چون ColumnHeaderBand قبل از DataBand چاپ می شه باز دوستان نظر بدند با تشکر

  8. #728

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    خب اگه یه روش دیگه ایی باشه که همین کار و کنه خیلی خوبه مثلا" اگه توی دستور اس کیو ال به هر فیلد یه نامی بدیم SELECT Name AS N'Col1' FROM MyDB
    ُ، بعد خود برنامه Col1 رو سر ستون کنه درست می شه.

  9. #729
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام
    شما برای این کار به نظر من می تونید از ColumnHeaderBand استفاده نکنید و فقط از DataBand استفاده کنید به این صورت که در دیتا باند از Panel و یا Container استفاده کنید به این صورت که برای هر تکست داخل دیتاباند یک Container قرار بدید و CanGrow,CanShrik را برای Container ترو کنید و بعد داخل هر Container برای Header,Content ستونت تکست قرار بدی و تکست Header ستونت رو ابتدا قرار بده و DockStyle اش رو Top کن و تکست Content رو دوم قرار بده و Dock این رو نیز Top کن و برای این تکست ها نیز CanGrow,CanShrik رو برابر True کن و بعد بایستی بیایی در دیتا باندت تو Event هاش برای اولین سطر دیتاباند خاصیت Enabled رو برای تکست های Header ترو قرار یده و برای سطر های بعدی برای False کن و برای این کار من خودم آزمایش نکردم چطوری می شه برای اولین سطر این کار رو انجام داد از دوستان بپرس و این راهی بود که به نظرم رسید با تشکر

  10. #730

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط PetekDincos مشاهده تاپیک
    و بعد بایستی بیایی در دیتا باندت تو Event هاش برای اولین سطر دیتاباند خاصیت Enabled رو برای تکست های Header ترو قرار یده و برای سطر های بعدی برای False کن و برای این کار من خودم آزمایش نکردم چطوری می شه برای اولین سطر این کار رو انجام داد از دوستان بپرس و این راهی بود که به نظرم رسید با تشکر

    من تو رویداد BeforePrint دیتا بوند، این کد رو نوشتم :
    Text3.Enabled =false;

    و هیدرهای قرمز رنگ، همشون مخفی شدند، اما می خوام هیدر اولی نمایش داده بشه.
    چه کدی برای نمایش هیدر ستون اول هست؟


    Text3.Enabled =false;
    if (Text3.?==0)
    {
    Text3.Enabled =true;
    }


    کسی نمی دونه، چی جای علامت سوال قرار می گیره، یا کد صحیح تری داره ؟
    ممنون///
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi5121 : جمعه 22 مهر 1390 در 22:46 عصر

  11. #731
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi5121 مشاهده تاپیک

    من تو رویداد BeforePrint دیتا بوند، این کد رو نوشتم :
    Text3.Enabled =false;

    و هیدرهای قرمز رنگ، همشون مخفی شدند، اما می خوام هیدر اولی نمایش داده بشه.
    چه کدی برای نمایش هیدر ستون اول هست؟


    Text3.Enabled =false;
    if (Text3.?==0)
    {
    Text3.Enabled =true;
    }


    کسی نمی دونه، چی جای علامت سوال قرار می گیره، یا کد صحیح تری داره ؟
    ممنون///
    با سلام
    در رویداد Rendering مربوط به DataBand ات شما بایستی پراپرتی Enabled مربوط به تکست های Header ات رو برابر false قرار بدی به این صورت

    Txt_Header1.Enabled=false;
    Txt_Header2.Enabled=false;

    با تشکر

  12. #732

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط PetekDincos مشاهده تاپیک
    با سلام
    در رویداد Rendering مربوط به DataBand ات شما بایستی پراپرتی Enabled مربوط به تکست های Header ات رو برابر false قرار بدی به این صورت

    Txt_Header1.Enabled=false;
    Txt_Header2.Enabled=false;

    با تشکر
    دستت درد نکنه، درست شد، فقط یه مشکل دیگه که اگه اینم لطف کنید درست می شه :

    اگه ستون داده کلا" به هم بجسبه، خیلی عالی می شه ...

  13. #733
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام
    اگه DockStyle ها و CanGrow,CanShrik ها رو به صورت درست استفاده کنی درست می شه شما ببین یا CanShrik مربوط به Container ها رو برابر True قرار ندادی و یا داخل Container ها DockStyle مربوط به تکست ها رو که گفته بودم Top قرار بده قرار ندادی با تشکر

  14. #734
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی - نیشابور
    پست
    188

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام . من برای گزارش گیری از کریستال استفاده میکنم
    میخوام تازه با stimulکار بکنم کسی لسنک آموزش" فارسی" اونو نداره . یا فیلم ....
    لینک های اموزشی که تو این تاپیک گذاشتین همش خراب شدند.
    تشکر

  15. #735
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    با سلام
    یه مشکل جدید
    من پروژه رو با 2005 نوشتم و جدیداً اونو به 2008 ارتقا دادم اما الان موقع که می خوام گزارش رو طراحی کنم هر مکرراً برنامه خطا می ده و پروژه رو می بنده چرا؟ آیا شما هم همین مشکل رو دارید؟
    دوست عزيز امكان داره كه شما از ورژن تريال استفاده مي كنيد ؟ و اين عامل مشكل شماست . از دوستاني كه غير تريال dll استيمول رو دارن بزارن واسه دانلود
    متشكر

  16. #736
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان سلام(جون هرکه دوست دارین کمک کنین)
    من در یک برنامه ای که با asp.net نوشتم و برای گزارشاتم از استیمول استفاده کردم و روی سیستم خودم هیچ مشکلی نداره و درست کار میکنه ولی روی سرور اصلی این پیغامو زیر رو میده لطفا اگر دوستان قبلا به این مشکل برخورد کردن مشکلمو حل کنند:
    Showing a modal dialog box or form when the application is not running in UserInteractive mode is not a valid operation. Specify the ServiceNotification or DefaultDesktopOnly style to display a notification from a service application.

  17. #737

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام.
    احتمالا یا اینطوری خواستی پرینت بگیری
    var report = new StiReport();
    .
    .
    .
    report.Print();

    یا اینطوری
    StiWebViewer1.Report.Print();

    اگه به این صورته، خوب باید ارور بده. چون پنجره پرینت رو میخواد باز کنه (الیته سمت سرور و نه کلاینت)
    you can't use Print method in asp.net environment. In this case you receive PrintDialog on your webserver, not on client. If you need print report from client, you need place StiWebViewer control on asp.net webform (you can set width and height to 1). After then you need assign report to this control.
    خلاصه اینکه توی وب، از متد Print نباید استفاده کنی.تو وب اینطوری باید پرینت بگیری
    var report = new StiReport();
    .
    .
    .
    StiWebViewer1.Report = report;

    فرم ورود اطلاعات که تو محیط Stimul طراحی میشه هم فکر کنم به همین صورت باشه
    آخرین ویرایش به وسیله Himalaya : دوشنبه 25 مهر 1390 در 02:25 صبح

  18. #738

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام...
    من یه شی Table از نوار ابزار به گزارشم اضافه کردم حالا کسی می دونه به Table چطور می شه header داد .
    الان فقط داده توشه ، چطور می تونم نام هم به ستون مورد نظر بدم .
    ممنون ...

  19. #739
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط karaji333 مشاهده تاپیک
    سلام.
    احتمالا یا اینطوری خواستی پرینت بگیری
    var report = new StiReport();
    .
    .
    .
    report.Print();

    یا اینطوری
    StiWebViewer1.Report.Print();

    اگه به این صورته، خوب باید ارور بده. چون پنجره پرینت رو میخواد باز کنه (الیته سمت سرور و نه کلاینت)
    خلاصه اینکه توی وب، از متد Print نباید استفاده کنی.تو وب اینطوری باید پرینت بگیری
    var report = new StiReport();
    .
    .
    .
    StiWebViewer1.Report = report;

    فرم ورود اطلاعات که تو محیط Stimul طراحی میشه هم فکر کنم به همین صورت باشه
    سلام؛این هم کل دستوراتی که استفاده کردم،اصلا از دستوراتی که شما گفتید استفاده نکردم
            if (!IsPostBack)
    {
    students = Request.QueryString["students"];
    string query = string.Format("select tb_user.lname+' '+tb_user.fname sname,score,tb_teacher.lname+' '+tb_teacher.fname tname,[date],desscore,idnumber,[level],rank,lesson,fathername,tb_report.[type],absence,report,tb_user.id,pic,birthdate from tb_user,tb_report,tb_teacher where tb_report.fk_student=tb_user.id and fk_teacher=tb_teacher.id and tb_user.type='student' and tb_user.id in({0})", students);

    StiReport report = StiWebReport1.GetReport();

    Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlSource source = report.Dictionary.DataSources["ds"] as Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlSource;
    source.SqlCommand = query;

    report.Compile();
    StiWebViewer1.Report = report;
    }

    این هم عکس خطاerr.png

  20. #740
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان 2تا سوال دارم

    1- چطوری در این برنامه میشه قیمت را به ریال نشون بدیم و سه رقم سرقم جدا کنیم
    2- چطوری میشه قیمت به فرسی بنوسیم بصورت مستقیم که نخوایم از داخل برنامه بهش پاس بدیم

  21. #741

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام...
    نمی دونم چرا دیگه تو نوار ابزار ، آیکون ها ی استیمال ریپورت نیست.
    فکر کنم از وفتی VS2008 رو نصب کردم این جوری شده؛ الان رو سیستمم هم VS2010 نصبه و هم VS2008.
    یه بار دیگه برنامه ی ستاپ استیمال رو اجرا کردم و Repair رو زدم ولی باز درست نشد.دات نت فریمورک هم 4 هستش ولی باز چیزی دیده نمی شه.
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

  22. #742

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    اگه روی فایل استمول که روی صفحه انداختی راست کلیک کنی گزینه "load date source" رو میبینی...اونو بزن و دیتا سورس گرید رو لود کن داخل استیمول..بعد برو داخل دیزاین استیمول و از قسمت"dictionary"فیلدهای مورد نیازتو بکش بنداز تو صفح!!!

  23. #743

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    روی فایل استیمول راست کلیک کن و از قسمت "load data source" دیتا سورس گرید رو ببر داخل استیمول.

  24. #744
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    اشتباه شد لطفا پاکش کنید
    آخرین ویرایش به وسیله majid.gymnast : جمعه 29 مهر 1390 در 11:21 صبح

  25. #745

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام میخواستم بپرسم میشه مستقیم از کد سی شارپ به سلول های یک table تو گزارش stimul دسترسی پیدا کرد و مقدار بهش داد یا مقدارش رو خوند؟ مثلا
    stiReport1.load("report1"); stiReport.Compile();
    بعد یه جوری stiReport.Something.table1.cell59.value یا یه چیزی مثل این هست؟ اینجوری نوشتم تا منظورمو برسونم! چون اینو تو help دیده بودم
    StiReport report = new StiReport();

    rreport.Load("Variables.mrt");

    report.Compile();



    //Set Variable

    report["myvariable"] = 123;



    report.Render();


  26. #746

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    من نسخه Stimulsoft 2008 نصب میکنم پوشه کرک هم بعد داخل شاخه bin کپی میکنم ولی همچنان زمان طراحی پشت زمینه نوشته demo و وقتی هم میخوام design ذخیره کنم پیغام میده object refrence not set to at instance of an object . در زمان اجرا هم پیغام Cannot implicitly convert type 'Stimulsoft.Report.Web.StiWebReport' to 'Stimulsoft.Report.StiReport' را روی کد StiWebViewer1.Report = StiWebReport1 میدهد .
    زیاد اشنایی با این کامپوننت ندارم . بیشتر تاپیک ها رو هم خوندم ولی کمکی بهم نکرد .

  27. #747
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    استیمول 2 نوع شیء واسه گزارش سازی داره ، یکی تحت وب و یکی تحت ویندوز ، شما نمونه تحت ویندوز را به نمایش دهنده گزارش تحت وب نسبت دادین که باعث نمایش این پیام خطا میشه . واسه دمو هم باید زیرآبی برین که فعالیت وارز محسوب میشه :دی

  28. #748

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    کامپوننت های تحت ویندوز که در قسمت وب نمایش داده نمیشود و در بخش اسمش web هم نداره . اینکه دارم اشتباه نسبت میدم یعنی چی؟ تو بخش وب من دو تا کامپوننت اضافه شده StiWebViewer و StiWebReport که از همین دو تا استفاده کردم .
    واسه دمو هم باید زیرآبی برین که فعالیت وارز محسوب میشه :دی
    یعنی چطوری زیرابی برم ؟

  29. #749
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    Cannot implicitly convert type 'Stimulsoft.Report.Web.StiWebReport' to 'Stimulsoft.Report.StiReport
    این ارور میگه گزارش از نوع تحت وب را نمی توان به نوع تحت ویندوز نسبت داد یا تبدیل کرد . اگر با کد نویسی گزارش گیری می کنین ، کدتون رو اینجا بذارین تا بررسی کنیم . ممکنه گزارش تحت وب را می خواهید با نمایش دهنده گزارش تحت ویندوز اجرا کنید یا بالعکس .

  30. #750

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان
    من یک دیتا گرید دارم که ستون های اون از قبل طراحی نمی شوند و موقع لود شدن دیتا تیبل آن بسته به اینکه مثلا جدول مسیر کاربر چند رکورد دارد که این موضوع ثابتی نیست, یک datatable دستی ساخته می شود و مقدار دهی شده و به گرید bind می شود.بنابر این چون تعداد فیلدهای این گزارش از قبل معلوم نیست من نمی تونم گزارش رو از قبل با stimul طراحی کنم و موقع صدا زدن آن به آن دیتا بدم.می خواستم ببینم راهی هست که من شکل گزارش رو از قبل طراحی نکرده باشم و stimul هم مثل گرید فقط با گرفتن آن datatable ساخت شده جدول که می خوام رو برام بکشه؟؟

    لطفا منو راهنمایی کنید چون بد جوری گیر افتادم.

  31. #751
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام چطور میتونم یک بار کد رو به تعداد کالاهام تکثیر کنم

    به عنوان مثال
    من از کالای X میخوام به تعدادش بارکد تولید بشه یه چیزی تو آبجکتهای تولبار بود به اسم تکثیر (Clone) ولی بلد نبودم اسفاده کنم ازش لطفا کمکم کنین

  32. #752
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    من میخوام در سامری یک فیلد متنی رو بشمرم به شرطی که مثلا حرف اول متنش یه چیز خاصی باشه. هر مدل کاندیشن بگین نوشتم. جواب نمیده. میشه کمک کنید؟

  33. #753
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    Post نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام به اساتيد Stimulsoft
    من پارامتري ساختم كه تاريخ را از كد #C به StimulSoft پاس ميده نتيجه query درست يعني براساس آن تاريخ فيلتر ميكنه ولي ميخوام مقدار اين پارامتر در header گزارشم نمايش داده بشه ولي نميشه بايد چكار كنم

    قبلا با CrystalReport اين كازو ميكردم ومشكلي نبود وقتي پارامتر را روي صفحه ميكشيدم اتوماتيك نمايش ميداد اما اينجا انگار با نمايش پارامتر ارساال شده از #C مشكل داره يا يك قلقي داره من نميدونم

    اين سوال رو منتقل كردم ....

  34. #754
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام یه پارامتر تو محیط دیزاین درست میکنی و روی صفحه میزاری و بعد تو کد بهش مقدارمیدی مثلا تاریخ امروز یا هرچیز دیگه
     stiReport1["date"] = Date.MiladiToShamsi(System.DateTime.Now);

  35. #755
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام به نظر ن تو برنامه شمارش رو انجام بده ،بعد مقدار رو با پارامتر ارسال کن .موفق باشید

  36. #756
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    باسلام
    1-چه طوری تعداد سطرهای موجود دریک گزارش روکنترل کنم. مثلا فقط 20 سطر داشته باشه؟
    2-می خام محتوای یک تکس تو دو خط بخوره( تعداد کاراکترها زیاده و باید خودش اتومات بشکنه و دو خطی بشه ) از پروپرتی های مختلفی استفاده کردم ولی جواب نمی ده. ممنون

  37. #757

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    مشکل در فراخوانی مجدد یک گزارش آماده شده با stimul

    سلام دوستان خسته نباشید
    من یک گزارش در یک فرم نوشتم که وقتی بار اول لود میکنم و پارامتر را برای فیلتر بهش ارسال می کنم مشکلی نداره ولی وقتی می خوام دوباره لود کنم و یک پارامتر دیگه پاس بدم صفحه سفید لود میشه حتما باید فرم را ببندم و دوباره باز کنم تا مشکل حل شه ؟
    برای حل این مشکل چی کار کنم
    فرم stimul هم به صورت زیر فراخوانی می کنم

    stiReport3.Dictionary.Variables["Users"].Value = textBox1.Text;
    stiReport3.Show();



  38. #758

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    کسی به این مشکل بر نخورده تا حالا

  39. #759
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

     StiReport.RegData(dsReport1);
    StiReport.Compile();
    StiReport["SubReport"] = txt_subReport.Text;
    StiReport.Render();
    StiReport.Show();

    کدقرمزرنگ روجاانداختی. موفق باشید.

  40. #760

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
     StiReport.RegData(dsReport1);
    StiReport.Compile();
    StiReport["SubReport"] = txt_subReport.Text;
    StiReport.Render();
    StiReport.Show();

    کدقرمزرنگ روجاانداختی. موفق باشید.
    دوست عزیز به این شکلم که مینویسم حواب نمیده
    من مستقیم از بانک گزارش میگیرم و از dataset استفاده نمی کنم

صفحه 19 از 42 اولاول ... 9171819202129 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •