نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در cookie

  1. #1

    مشکل در cookie

    سلام دوستان،
    من میخوام برای قسمت login سایتم از cookie استفاده کنم ، به طوری که بعد از وارد کردن user&pass چک کنه اگه user&pass در بانک موجود بود ، اگر قبلا کوکی ای با نام این user وجود داشت اون کوکی رو فراخواتی کنه در غیر این صورت یه کوکی با اون نام بسازه.
    کدهای زیر نوشتم ،
    این پیغام میده:

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wwamp\www\Example\test\cookie.php:9) in C:\wwamp\www\Example\test\cookie.php on line 14

    لطفا کمکم کنین ....



    <?php

    $submit1= $_POST['action'];
    switch ($submit1)
    {
    case "Login":
    Login();

    break;

    default:;
    First();
    }
    exit;

    /////////////////////////////////////

    function Login()
    {
    $db1=mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db('project',$db1) or die(mysql_error());

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];

    $query = "SELECT * FROM inf WHERE username='$username' && password='$password'";
    $result1= mysql_query($query);
    $row1 = mysql_fetch_array($result1);
    $id = $row1['id'];
    if(!empty($id))
    {
    if(isset($_COOKIE['$username']))
    {
    $last = $_COOKIE['$name'];
    echo "Welcome back! <br> You last visited on ". $last;
    }
    else
    {
    $Month = 2592000 + time();
    //this adds 30 days to the current time
    setcookie($username, date("F jS - g:i a"), $Month);
    echo "Welcome to our site!";
    echo "<br>.the cookie was made" ;}

    }//if(!empty($id))
    else
    echo "No";

    }

    ////////////////////////////////////////////
    function First(){
    include("mmm.htm");
    }
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: مشکل در cookie

    بعد از setcookie فرمان echo رو صادر نكن
    مي خواي Config‌ ي كه User‌روي سايت انجام مي ده رو در خود Client ذخيره كني ؟
    اگه براي احراز هويته چرا از session استفاده نمي كني ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در cookie

    اینکار کردم بازم درست نشد...
    میخوام حتما با cookie باشه ..

  4. #4

    نقل قول: مشکل در cookie

    دوست عزیز
    1- editor تون چی بوده؟
    2- چک کنید ببینید قبل از دستور <?php هیچ کاراکتر یا فاصله اضافی نذاشتید؟
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  5. #5

    نقل قول: مشکل در cookie

    از magma stuio استفاده میکنم ...

    نه چیز اضافه ای نذاشتم ..

  6. #6

    نقل قول: مشکل در cookie

    اون مشکل حل شد ... اما انگار هر دفعه کوکی جدید ایجاد می کنه ..
    خودم فکر میکنم به isset مربوطه، چون احتمالا isset محتوای کوکی رو بررسی میکنه ، نه وجود آنرا ...
    برای بررسی وجود کوکی با نام مشخص باید چیکار کنم؟ چه کدی بنویسم ؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در cookie

    دوست عزیز
    <?php 
    setcookie("user", "ALIREZA", time()+3600);
    ?>

    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  8. #8

    نقل قول: مشکل در cookie

    آقا سلام
    یه مشکل جالب خنده دار
    وقتی من تابع setcookie را اول فایل مینویسم مشکلی ندارم
    ولی وقتی وسط فایل یا جایی غیر از اول فایل مینویسم این ارر را میده

    Warning: Cannot modify header information

    با hex editor هم چک کردم ... نداشت اولش

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار paksar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    130

    نقل قول: مشکل در cookie

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    آقا سلام
    یه مشکل جالب خنده دار
    وقتی من تابع setcookie را اول فایل مینویسم مشکلی ندارم
    ولی وقتی وسط فایل یا جایی غیر از اول فایل مینویسم این ارر را میده

    Warning: Cannot modify header information
    با hex editor هم چک کردم ... نداشت اولش
    سلام
    حتما یه جاییش مشکل داره!
    حتی آخره فایل هم نوشتم مشکلی نداشت.

  10. #10

    نقل قول: مشکل در cookie

    نقل قول نوشته شده توسط paksar مشاهده تاپیک
    سلام
    حتما یه جاییش مشکل داره!
    حتی آخره فایل هم نوشتم مشکلی نداشت.
    نه هیچ جاش مشکل نداره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: مشکل در cookie

    نمی دونم این سوال header چندین هزار بار دیگه باید پرسیده بشه
    جستجو کنید

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: مشکل در cookie

    شما به محض این که چیزی در html صفحه وارد کردید، header ارسال می‌شود. در چنین حالتی دیگر نمی‌توانید با سشن‌ها کار کنید. دیگر نمی‌توانید از دستور header استفاده کنید. به احتمال زیاد دیگر از کوکی هم نمی‌توانید استفاده کنید.
    این عبارت را جستجو کنید: Header already sent

  13. #13

    نقل قول: مشکل در cookie

    اقا اگه بخوام اسم یه کاربر را با کوکی سیو کنم چیکار باید کنم؟
    یا یه اطلاعاتی که خودم مشخص کنم و بتونم از کوکی بخونم
    لطفا کمک کنید
    مرسی

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: مشکل در cookie

    خوب این ربطی به سوال اول شما نداره. شما سوال‌تون در مورد یک پیام خطا بود. و حالا سوالتون درباره خود کوکی.

    شما با همان دستور setcookie باید کار کنید. ولی قبلش نباید چیزی در صفحه‌ی html وارد شده باشه. هز چه‌قدر کد php هم که بنویسید اشکالی نداره. ولی html نه.
    هیچ چیز نباید echo بشه. با اینکه قبل از دستور شما و خارج از تگ php نباید چیزی نوشته شده باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •