نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در کد نویسی فرم لود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    مشکل در کد نویسی فرم لود

    من می خواهم هنگام لود شدن فرمم اگر شرط درست بود فرم hide بشود ، ظاهرا نمی شود لطفا

    مرا
    راهنمای کنید

        
    Dim s As Boolean = False Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    If s = False Then

    Me.Hide()
    s = True
    End If
    End Sub


    آخرین ویرایش به وسیله jas1387 : پنج شنبه 24 مرداد 1387 در 12:29 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در کد نویسی فرم لود

    نقل قول نوشته شده توسط jas1387 مشاهده تاپیک
    من می خواهم هنگام لود شدن فرمم اگر شرط درست بود فرم hide بشود ، ظاهرا نمی شود لطفا

    مرا
    راهنمای کنید

        
    Dim s As Boolean = False Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    If s = False Then

    Me.Hide()
    s = True
    End If
    End Sub


    مثال NotifyIcon رو ببین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: مشکل در کد نویسی فرم لود

    برای چی می خواهید این کار رو بکنید ؟

    بگید تا کمکتون کنم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: مشکل در کد نویسی فرم لود

    من یه برنامه نوشتم که آیکون آن در کنار ساعت قرار می گیره و آن را در startup گذاشتم ( چون می خواستم

    هنگام بالا آمدن ویندوز آیکون آن در کنار ساعت باشد ) هنگامی که ویندوز بالا آمد نمی خواهم فرمم را

    نشان بدهد

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کد نویسی فرم لود

    چرا visible فرم رو برابر false نمیزاری

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: مشکل در کد نویسی فرم لود

    ببین روی فرم کلیک کن و در سمت راست از پنجره ، در قسمت پراپرتی مقدار ShowInTaskbar را False و StartPostion رو هم روی مینیمایز بزار

    و یا

    در قسمت کدهای مربوط به مقدار دهی اولیه ( InitializeComponent ) کدهای زیر رو تایپ کن :

        Private Sub InitializeComponent()
    Me.ShowInTaskbar = False
    Me.WindowState = FormWindowState.Minimized
    .
    .
    .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •