نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

  1. #1

    نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    با سلام
    1- جطور میشه که یه شاخه روی هاست را چک کرد و
    2- فایل هایی که تو اون شاخه است را گرفت و
    3- چطور اصلا میشه فایل را روی سرور اپلود کرد

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    با سلام
    1- جطور میشه که یه شاخه روی هاست را چک کرد
    2- فایل هایی که تو اون شاخه است را گرفت و
    3- چطور اصلا میشه فایل را روی سرور اپلود کرد

    مرسی
    سلام
    1 و 2 یه سوال هست
    این کد رو ببین:
    <? 
    $maindir = "." ;
    $mydir = opendir($maindir) ;
    $exclude = array( "index.php") ;
    while($fn = readdir($mydir)) {
    if ($fn == $exclude[0] || $fn == $exclude[1]) continue;
    echo "<br><a href='$fn'>$fn</a>";
    }
    closedir($mydir);
    ?>


    سوال 3 ربطی به موضوع نداره ولی:

    html:
    کد HTML:
    <form enctype="multipart/form-data" action="uploader.php" method="POST">
    <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="100000" />
    Choose a file to upload: <input name="uploadedfile" type="file" /><br />
    <input type="submit" value="Upload File" />
    </form>
    php:
    $target_path = "uploads/";

    $target_path = $target_path . basename( $_FILES['uploadedfile']['name']);

    if(move_uploaded_file($_FILES['uploadedfile']['tmp_name'], $target_path)) {
    echo "The file ". basename( $_FILES['uploadedfile']['name']).
    " has been uploaded";
    } else{
    echo "There was an error uploading the file, please try again!";
    }

  3. #3

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    خیلی ممنون
    حالا اگه بخوام یه شاخه از رو اینترنت را چک کنم چی؟
    اونم همین دستوره؟
    یا فرق داره
    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    حالا اگه بخوام یه شاخه از رو اینترنت را چک کنم چی؟
    اونم همین دستوره؟
    سلام
    اگه منظورتون اينه كه از يه سايت ديگه ليست فايل ها و فولدر ها رو بگيريد؛ نه با اين دستور نمي شه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار paksar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    130

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    سلام

    جسارتا آقا بهرام کد خوندن فایل ها و پوشه ها رو اینجوری نشون بدی بهتره


    <?php
    if ($handle = opendir('.')) {
    while ($file = readdir($handle)) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
    echo "<br><a href='$file'>$file</a>";
    }
    }
    closedir($handle);
    }
    ?>

  6. #6

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    نقل قول نوشته شده توسط Bahram0110 مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه منظورتون اينه كه از يه سايت ديگه ليست فايل ها و فولدر ها رو بگيريد؛ نه با اين دستور نمي شه
    خوب یه راه دیگه بگین لطفا

    نقل قول نوشته شده توسط paksar مشاهده تاپیک
    سلام

    جسارتا آقا بهرام کد خوندن فایل ها و پوشه ها رو اینجوری نشون بدی بهتره


    <?php
    if ($handle = opendir('.')) {
    while ($file = readdir($handle)) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
    echo "<br><a href='$file'>$file</a>";
    }
    }
    closedir($handle);
    }
    ?>
    اقا مرسی ولی میشه یه توضیح کوچیک هم بدین که بفهمم چی شده؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    خوب یه راه دیگه بگین لطفا
    باید دسترسی ftp داشته باشی... بعد میتونی با توابع مربوط به ftp این کار رو انجام بدی...

    3- چطور اصلا میشه فایل را روی سرور اپلود کرد
    اگه برنامه ت داره روی خود سرور اجرا میشه که با یک فرم ساده میتونی این کار رو انجام بدی... اگر هم از جای دیگه ای داره اجرا میشه باید باز هم به توابع ftp رو بیاری...

  8. #8

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    سلام و مرسی از این همه لطف
    ببینید
    اجازه دسترسی به ftp را دارم و یوزر و پس نمیخواد
    یه شاخه از یه سایت مثل
    http://www.dot.com/dir/

    حالا میخواهم هرچی فایل تو این آدرس هست را برام لیست کنه و خودم بگم کدوم فایل را بتونم رو سرورم که برنامه الان اجرا شده آپلود کنم
    فکر کنم دیگه جای بحثی نباشه
    مرسی

  9. #9

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    کسی جواب نداد؟

  10. #10

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    کسی نمیگه چطوری من فایل ها را روی یه سرور دیگه که آدرسش رو همه میتونن باز کنن لیست کنم
    مثلا این ادرس
    http://mysite.com/folder1/

    این شاخه را همه میتونن فایل هاشو ببینن
    حالا من میخوام کل این فایل ها را لیست کنم
    چطوری؟

  11. #11

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    کسی نمیگه چطوری من فایل ها را روی یه سرور دیگه که آدرسش رو همه میتونن باز کنن لیست کنم
    مثلا این ادرس
    http://mysite.com/folder1/
    این شاخه را همه میتونن فایل هاشو ببینن
    حالا من میخوام کل این فایل ها را لیست کنم
    چطوری؟

    لطفا یکی جواب بده

  12. #12

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    لطفا یکی جواب بده
    بستگی به این داره که وقتی با مرورگر بازش می کنی بتونی لیستر و ببینی یا نه. اگر بتونی ببینی در واقع شما یک سری کد html دارید که با یک فیلتر کردن مناسب می تونید اطلاعات رو بکشید بیرون

  13. #13

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    نقل قول نوشته شده توسط vahid4134 مشاهده تاپیک
    بستگی به این داره که وقتی با مرورگر بازش می کنی بتونی لیستر و ببینی یا نه. اگر بتونی ببینی در واقع شما یک سری کد html دارید که با یک فیلتر کردن مناسب می تونید اطلاعات رو بکشید بیرون

    بله میتونم ببینم

  14. #14

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    بله میتونم ببینم
    خوب دیگه کارت راحت شده دیگه . آدرس رو با curl یا file_get_content باز می کنی حالا یک سری html داری که باید با توابع کار با رشته یا با توابع DOM یا simplexml باهاش بازی کنی

  15. #15

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    خوب اگه فایل index داشته باشه و نتونم ببینم چی؟
    مرسی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    بیخیالش میشی

  17. #17

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    نقل قول نوشته شده توسط zoghal مشاهده تاپیک
    بیخیالش میشی
    شما سر پیازی یا ته پیاز

    لطفا اظهار نظر نکن اگر جواب نمیدی

  18. #18

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    شما سر پیازی یا ته پیاز

    لطفا اظهار نظر نکن اگر جواب نمیدی
    خوب راست گفته باید بی خیال بشی. البته یه راهی هست. یه حلقه ایجاد کنی بعدش همینوطر از صفر شروع کنی تا ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ بعدش حروف و اینها رو چک کنی ببینی وجود داره یا نه (تازه این در صورتی هست که طرف زرنگی نکرده باشه و با mod_rewrite بازی نکرده باشه)

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: نحوه گرفتن فایل ها در یک شاخه و زیر شاخه هایش

    دیدی ته پیاز بودم :ی

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •