نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر در یک Activex و ساخت یک Activex جدید

  1. #1

    تغییر در یک Activex و ساخت یک Activex جدید

    سلام
    من یک Activex دارم که تابع های اون یک مقدار بازگشتی و پارامتر های ورودی را هم به عنوان جواب تغییر میدن. من از این Activex در jscript استفاده می کنم. jscript مقدار بازگشتی توابع را نشان میده اما پارامتر های تابع رو تغییری نمیده
    حالا میخواستم ببینم شما vb کارها میتونید توابع این Activex را تو vb در بیارید و با استفاده از اونها و اعمال یسری تغییرات یک Activex جدید بسازید به طوری که توابع اون فقط مقدار بازگشتی داشته باشند.یعنی هر تابع به چند تابع شکسته بشن.
    میشه همچین چیزی؟

  2. #2

    نقل قول: تغییر در یک Activex و ساخت یک Activex جدید

    کسی نبود؟!!

  3. #3

    نقل قول: تغییر در یک Activex و ساخت یک Activex جدید

    من میتونم این کار را برای شما انجام بدم فقط اکتیوایکس تون را بزارید و دقیقا بگین ازش چی میخواین

    Farshad Nooranian


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: تغییر در یک Activex و ساخت یک Activex جدید

    مدير محترم امكان داره بگيد با چه نرم افزاري و آموزش هم بديد تا ماهم استفاده كنيم

  5. #5

    نقل قول: تغییر در یک Activex و ساخت یک Activex جدید

    این Activex درواقع یک رابط برنامه نویسی سنسور تشخیص اثر انگشت هست Dll و مستندات اون رو گذاشتم
    برای شروع میخوام یکی از توابع اون رو که ورژن برنامه رو میگه اینجوری تبدیل کنید
    این تابع

    Err = GetGrFingerVersion(majorVersion, minorVersion)//تابع اصلی
    تبدیل بشه به 3 تابع بدون پارامتر که یکی Err را بده یکی دیگه majorVersion و آخری minorVersion را بده
    و به ترتیب اسم تابع ها این باشه: Err_GetGrFingerVersion() , majorVersion_GetGrFingerVersion() , minorVersion_GetGrFingerVersion()

    آدرس راهنمای این Activex در فایل help:
    Fingerprint SDK 2007 Developer's Manual->Programming Reference Guide->Fingerprint SDK ActiveX Reference Guide
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: تغییر در یک Activex و ساخت یک Activex جدید

    راستی اینم یک مثال با vb6
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: تغییر در یک Activex و ساخت یک Activex جدید

    نقل قول نوشته شده توسط دل شكسته مشاهده تاپیک
    مدير محترم امكان داره بگيد با چه نرم افزاري و آموزش هم بديد تا ماهم استفاده كنيم

    در واقع من این اکتیوایکس را لود میکنم و باهاس یک اکتیوایکس جدید مینویسم با امکانات جدید

    Farshad Nooranian


  8. #8

    نقل قول: تغییر در یک Activex و ساخت یک Activex جدید

    ما همچنان منتظریم
    میشه کاری کرد؟

  9. #9

    نقل قول: تغییر در یک Activex و ساخت یک Activex جدید

    دوست عزیز پروژه وی بی که گذاشتین باز نمیشه و خطا میده

    Farshad Nooranian


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •