نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فرستادن داده بین پروژه های یک برنامه

  1. #1

    Tick فرستادن داده بین پروژه های یک برنامه

    من برنامه ای نوشتم که دو تا پروژه داره . یکی فرم ورود کاربران و یکی پروژه اصلی که فرم های برنامم اونجا هستن.
    حالا می خام فرم ورود کابرا به یه کلاس از پروژه فرم هام دسترسی داشته باشه و بتونه شماره کاربری کاربر رو پس از چک کردن یوزر و پسورد به پروژه فرم هام بفرسته تا سطح دسترسی ها رو انجام بده !
    از چه روشی باید استفاده کنم تا بتونم این کار ها رو انجام بدم؟

    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: فرستادن داده بین پروژه های یک برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط sa_ostad مشاهده تاپیک
    من برنامه ای نوشتم که دو تا پروژه داره . یکی فرم ورود کاربران و یکی پروژه اصلی که فرم های برنامم اونجا هستن. حالا می خام فرم ورود کابرا به یه کلاس از پروژه فرم هام دسترسی داشته باشه و بتونه شماره کاربری کاربر رو پس از چک کردن یوزر و پسورد به پروژه فرم هام بفرسته تا سطح دسترسی ها رو انجام بده ! از چه روشی باید استفاده کنم تا بتونم این کار ها رو انجام بدم؟ با تشکر.
    سلام.
    من چنین تقسیم بندی ای رو توصیه نمیکنم. چه دلیل علمی می تونه باعث این جداسازی بشه؟ منظورم جداسازی فرم Login برنامه از بقیه فرم هاست. در هر حال، برای ارتباط دو برنامه با هم میتونید از یکی از 8-9 روش موجود موسوم به IPC استفاده کنید. اما بازهم تکرار میکنم، جداسازی فرم Login برنامه از بقیه فرمها کار صحیحی نیست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: فرستادن داده بین پروژه های یک برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط sa_ostad مشاهده تاپیک
    من برنامه ای نوشتم که دو تا پروژه داره . یکی فرم ورود کاربران و یکی پروژه اصلی که فرم های برنامم اونجا هستن.
    حالا می خام فرم ورود کابرا به یه کلاس از پروژه فرم هام دسترسی داشته باشه و بتونه شماره کاربری کاربر رو پس از چک کردن یوزر و پسورد به پروژه فرم هام بفرسته تا سطح دسترسی ها رو انجام بده !
    از چه روشی باید استفاده کنم تا بتونم این کار ها رو انجام بدم؟

    با تشکر.
    میتونی یه کلاس Public Shared تعریف کنی و برای استفاده از هر داده مشترک یک متغیر تعریف کنی

    Public Class clsMain

    #Region " Private variables, classes And Attributes "
    Public Shared strHelpPath As String
    Public Shared strCountry, strABFAZone As String
    Public Shared strSoundRecordedPath As String

    Public Shared bLoadMap As Boolean
    Public Shared Map As EMACoMapGuide65.EMACoMapGuide65
    'Public Shared Map As EMACoARCGIS90.EMACoARCGIS90

    Public Shared bWAccidenceAlarm As Boolean = False 'اخطار حوادث آب
    Public Shared bSAccidenceAlarm As Boolean = False 'اخطار حوادث فاضلاب
    Public Shared bPeopleRelationAlarm As Boolean = False 'اخطار ارتباطات مردمی

    Public Shared frmMessage As New EMACoComponents.frmMessages
    Public Shared frmErrorMessage As New EMACoComponents.frmErrorMessage("", "EMACoQABFA.html", EMACoABFAResource.Common.clsApplicationSetting.bSh owError)

    Public Shared objStringUtility As New EMACoComponents.EMACoUtility.StringTools
    Public Shared objComponentsUtility As New EMACoComponents.EMACoUtility.Components
    Public Shared objTableUtility As New EMACoComponents.EMACoUtility.Table

    Public Shared imgButton As New EMACoABFAResource.ImageList

    #Region " Date And Time "
    Public Shared objPersianDate As PersianToolsPack.PersianDate
    Public Shared objDateUtility As New EMACoComponents.EMACoUtility.DateTime
    Public Shared strCurrentDate As String '= mudMain.clsMain.objDateUtility.GetCurrentShamsiDat e
    Public Shared strCurrentFullDate As String '= mudMain.clsMain.objDateUtility.GetCurrentShamsiDat eFullWithWeekDay
    Public Shared ReadOnly Property strCurrentTime() As String 'این ساعت جاری سیستم می باشد که از سرور دریافت شده است
    Get
    Try
    'Return clsMain.objDateUtility.GetCurrentTime
    Dim objPrameterArray() As Object = {}
    Dim dtTemp As Date = EMACODatatTools.SQLDataTools.ExecuteScalar(clsMain .Connection.strConectionString, "GetDate", objPrameterArray)
    Dim strHour As String
    Dim strMinute As String
    clsMain.strCurrentDate = clsMain.objDateUtility.ReturnPersianDate(dtTemp.To String)
    clsMain.strCurrentFullDate = clsMain.objDateUtility.ReturnShamsiDateFullWithWee kDayBaseMiladiDate(dtTemp.ToString)

    If dtTemp.Hour > 9 Then
    strHour = dtTemp.Hour
    Else
    strHour = "0" & dtTemp.Hour
    End If

    If dtTemp.Minute > 9 Then
    strMinute = dtTemp.Minute
    Else
    strMinute = "0" & dtTemp.Minute
    End If

    Return strHour & ":" & strMinute
    Catch ex As SqlClient.SqlException
    clsMain.frmErrorMessage.ShowMessage(ex, Nothing)
    Return "00:00"
    End Try
    End Get
    End Property
    Public Shared ReadOnly Property strCurrentTimeFull() As String 'این ساعت جاری سیستم می باشد که از سرور دریافت شده است
    Get
    Try
    'Return clsMain.objDateUtility.GetCurrentTime
    Dim objPrameterArray() As Object = {}
    Dim dtTemp As Date = EMACODatatTools.SQLDataTools.ExecuteScalar(clsMain .Connection.strConectionString, "GetDate", objPrameterArray)
    Dim strHour As String
    Dim strMinute As String
    Dim strSecond As String
    clsMain.strCurrentDate = clsMain.objDateUtility.ReturnPersianDate(dtTemp.To String)
    clsMain.strCurrentFullDate = clsMain.objDateUtility.ReturnShamsiDateFullWithWee kDayBaseMiladiDate(dtTemp.ToString)

    If dtTemp.Hour > 9 Then
    strHour = dtTemp.Hour
    Else
    strHour = "0" & dtTemp.Hour
    End If

    If dtTemp.Minute > 9 Then
    strMinute = dtTemp.Minute
    Else
    strMinute = "0" & dtTemp.Minute
    End If

    If dtTemp.Second > 9 Then
    strSecond = dtTemp.Second
    Else
    strSecond = "0" & dtTemp.Second
    End If

    Return strHour & ":" & strMinute & ":" & strSecond
    Catch ex As SqlClient.SqlException
    clsMain.frmErrorMessage.ShowMessage(ex, Nothing)
    Return "00:00"
    End Try
    End Get
    End Property
    #End Region

    Public Shared dtUserAbility As New DataTable("UserAbility")
    Public Shared dtLayerName As New DataTable("LayerName")
    Public Shared Connection As ConnectionType
    Public Shared CallerID As CallerIDType
    Public Shared User As UserType
    Public Shared Report As ReportType
    Public Shared ShowForm As ShowFormType
    Public Shared Access As AccessType
    Public Shared dtPublic As Publics

    Public Structure ConnectionType
    Public strConectionString, strServerName, strDBName, strUserName, strPassword As String
    End Structure

    Public Structure CallerIDType
    Public strConectionString, strOperatorID, strCallerIDBank, strSoundRecordedPath As String
    Public bDialogLicence As Boolean
    End Structure

    Public Structure UserType
    Public strUserName, strName, strChart As String
    Public dtUserAbility As DataTable
    End Structure

    Public Structure ReportType
    Public strReportPath, strPeopleRelationReportPath, strAccountReportPath, strNetWorkReportPath, strNetWashingReportPath, strAccidenceReportPath, strCompanyBranch As String
    End Structure

    Public Structure ShowFormType
    Public bPeopleRelationFormActive As Boolean 'فرم ارتباط مردمی
    Public bPeopleRelationSearchActive As Boolean 'فرم جستجوی ارتباط مردمی
    Public bCriticalStatus As Boolean 'فرم ارتباط مردمی بحرانی
    Public bWAccidenceStatusActive As Boolean 'فرم تغییر وضعیت حوادث آب
    Public bWAccidenceSearchActive As Boolean 'فرم جستجوی حوادث آب
    Public bSAccidenceStatusActive As Boolean 'فرم تغییر وضعیت حوادث فاضلاب
    Public bSAccidenceSearchActive As Boolean 'فرم جستجوی حوادث فاضلاب
    Public bABFASubscriptionSearchActive As Boolean 'فرم جستجوی مشترکین
    Public bCallerIDFormActive As Boolean
    End Structure

    Public Structure AccessType
    Public bJournal As Boolean
    Public bJournalDelete As Boolean
    Public bDeleteAccidence As Boolean 'مجوز حذف حادثه
    Public bDeletePeopleRelation As Boolean 'مجوز حذف ارتباطات مردمی
    Public bFrequentative As Boolean 'مجوز ثبت تکرار درخواست
    Public bChangeAccidenceStatus As Boolean 'مجوز تغییر وضعیت حادثه
    End Structure

    Public Structure Publics
    Public dtABFAZone As DataTable
    Public dtNewsRank As DataTable
    Public dtRequestZone As DataTable
    Public dtRequestGroup As DataTable
    Public dtRequest As DataTable
    Public dtUsage As DataTable
    Public dtInnerStatus As DataTable
    Public dtInformationStatus As DataTable
    Public dtExternalAgent As DataTable
    Public dtOtherCostTopic As DataTable
    Public dtAwareType As DataTable
    Public dtGetMap As DataTable
    Public dtExceptionTel As DataTable
    Public dtRequestGroupMessageGather As DataTable
    End Structure
    #End Region

    End Class



  4. #4

    نقل قول: فرستادن داده بین پروژه های یک برنامه

    با تشکر از دوستان
    مشکل حل شد .
    باید متغیری که قراره رد و بدل بشه استاتیک تعریف بشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •