نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: قرار دادن متن های خاص در تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    قرار دادن متن های خاص در تکست باکس

    سلام دوستان.میخواستم تو برنامم یه تکست باکس قرار بدم که فایل های متنی رو نشون بده اما میخواستم همه فایل های متنی رو نشون نده فایل هایی رو نشون بده که اول یا آخر اونا یه متن خاصی باشه و اگه بود و اگه بود و اون فایلو باز کرد اون متنو نشون نده.

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن متن های خاص در تکست باکس

    باید فایل رو بخونی ، و بریزی تو یه آرایه از نوع String و بعد داخل String رو جستجو کنی ،

    و بعد هر فایل رو که خواستی نشون بدی ؟

    موفق باشید !!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: قرار دادن متن های خاص در تکست باکس

    مرسی دوست عزیز از راهنمایتون میشه یه مثال کوچولو بزنی.

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن متن های خاص در تکست باکس

    خیلی ساده متنتو کپی کن تو یه String:

    StreamReader sr = new StreamReader(@"C:\1.txt");
    string Text = sr.ReadToEnd();

    حالا هم با تابع سرچ استرینگ، اون متنی رو که می خوای سرچ کن و در صورت یافت شدن، توی تکست باکست نشون بده.

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن متن های خاص در تکست باکس

    سلام
    این یه مثال ساده
    امیدوارم به دردت بخوره

    string S;
    S = System.IO.
    File.ReadAllText("c:\\A.txt");
    if (S.IndexOf("Start") == 0 && S.IndexOf("End") + 3 == S.Length)
    textBox1.Text = S;

    3 طوله عبارت پایانه متنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •