صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 89

نام تاپیک: همه چیز در مورد DBGrid

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار tefos666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Tehran , IRAN
    پست
    245

    Wink نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    نقل قول نوشته شده توسط carbon مشاهده تاپیک
    سلام
    كسي خونه نيست.
    بحث اين تاپيك مگه تموم شده؟؟؟
    يكي به دادم برسه لطفا.
    اين عكس رو مي خوام بذارم back سلول ها
    و اينم وقتي يه cell انتخاب شد.

    كه در آخر تبديل شه به اين

    دوست عزیز من راه رو پیدا کردم ولی نمیتونم سایزش رو درست کنم و در ضمن ایراد دوم اینه که وقتی تو حالت ادیت میره کل عکس پاک میشه من سورس رو از اینجا پیدا کردم ولی نتونستم استفاده کنم با تغییراتی که دادم موفق شدم اجراش کنم
    تازه اگه اینو تو گوگل سرچ کنی کلی سایت در این مورد برات میاره

    Drawing an image in a cell of a Delphi DBGrid

    http://delphi.about.com/library/weekly/aa032205a.htm

    اینم کد خودم بعد از دستکاری

    در اینجا اسم گرید من DBGrid_ostan هستش دوتا فیلد name , id داره
    اسم imagelist همون ImageList1 هستش توشم عکسها رو گذاشتم رنگ سبز index 0 هستش و نارنجی index 1 البته مجبور شدم عکسهات رو با فتوشاپ به bmp تبدیل کنم
    چند تا کامپوننت هم پیدا کردم که همین کار رو میکنه ولی بهتره راه حل رو با خود گرید دلفی پیدا کنیم - کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ تازه چطوری کدش رو بنویسیم که رنگها رو یکی در میون نشون بده ؟ میشه recordcount کل گرید رو گرفت و با تقسیم بر 2 باقیمانده ها رو ..... یه چیزی تو این مایه ها که فردها سبز باشند و زوجها نارنجی



    procedure Tfrm_ostan.DBGrid_ostanDrawColumnCell(Sender: TObject;
    const Rect: TRect; DataCol: Integer; Column: TColumn;
    State: TGridDrawState);
    var
    bitmap : TBitmap;
    fixRect : TRect;
    bmpWidth : integer;
    imgIndex : integer;
    begin
    fixRect := Rect;
    if DBGrid_ostan.Columns.Items[0].FieldName='id' then
    begin
    if DBGrid_ostan.Fields[0].Value > 1 then
    imgIndex := 0
    else if DBGrid_ostan.Fields[0].Value > 2 then
    imgIndex := 1
    else
    imgIndex := 1;
    bitmap := TBitmap.Create;
    try

    ImageList1.GetBitmap(imgIndex,bitmap);
    bmpWidth := (Rect.Bottom - Rect.Top);
    fixRect.Right := Rect.Left + bmpWidth;
    DBGrid_ostan.Canvas.StretchDraw(fixRect,bitmap);
    finally
    bitmap.Free;
    end;
    fixRect := Rect;
    fixRect.Left := fixRect.Left + bmpWidth;
    end;
    DBGrid_ostan.DefaultDrawColumnCell( fixRect, DataCol, Column, State);

    end;

    end.



  2. #42
    کاربر دائمی آواتار qazwsx
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    215

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام یه سوال دارم من یه DBGrid تو فرمم دارم که با دستورات sql از یه جدول یه جستجو رو نمایش میده حالا من میخوام تو این DBGrid ستون اول و سطر آخر رو بخونم باید چه کدی استفاده کنم

  3. #43

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    نقل قول نوشته شده توسط tefos666 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من راه رو پیدا کردم ولی نمیتونم سایزش رو درست کنم و در ضمن ایراد دوم اینه که وقتی تو حالت ادیت میره کل عکس پاک میشه من سورس رو از اینجا پیدا کردم ولی نتونستم استفاده کنم با تغییراتی که دادم موفق شدم اجراش کنم
    تازه اگه اینو تو گوگل سرچ کنی کلی سایت در این مورد برات میاره

    Drawing an image in a cell of a Delphi DBGrid

    http://delphi.about.com/library/weekly/aa032205a.htm

    اینم کد خودم بعد از دستکاری

    در اینجا اسم گرید من DBGrid_ostan هستش دوتا فیلد name , id داره
    اسم imagelist همون ImageList1 هستش توشم عکسها رو گذاشتم رنگ سبز index 0 هستش و نارنجی index 1 البته مجبور شدم عکسهات رو با فتوشاپ به bmp تبدیل کنم
    چند تا کامپوننت هم پیدا کردم که همین کار رو میکنه ولی بهتره راه حل رو با خود گرید دلفی پیدا کنیم - کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ تازه چطوری کدش رو بنویسیم که رنگها رو یکی در میون نشون بده ؟ میشه recordcount کل گرید رو گرفت و با تقسیم بر 2 باقیمانده ها رو ..... یه چیزی تو این مایه ها که فردها سبز باشند و زوجها نارنجی



    procedure Tfrm_ostan.DBGrid_ostanDrawColumnCell(Sender: TObject;
    const Rect: TRect; DataCol: Integer; Column: TColumn;
    State: TGridDrawState);
    var
    bitmap : TBitmap;
    fixRect : TRect;
    bmpWidth : integer;
    imgIndex : integer;
    begin
    fixRect := Rect;
    if DBGrid_ostan.Columns.Items[0].FieldName='id' then
    begin
    if DBGrid_ostan.Fields[0].Value > 1 then
    imgIndex := 0
    else if DBGrid_ostan.Fields[0].Value > 2 then
    imgIndex := 1
    else
    imgIndex := 1;
    bitmap := TBitmap.Create;
    try

    ImageList1.GetBitmap(imgIndex,bitmap);
    bmpWidth := (Rect.Bottom - Rect.Top);
    fixRect.Right := Rect.Left + bmpWidth;
    DBGrid_ostan.Canvas.StretchDraw(fixRect,bitmap);
    finally
    bitmap.Free;
    end;
    fixRect := Rect;
    fixRect.Left := fixRect.Left + bmpWidth;
    end;
    DBGrid_ostan.DefaultDrawColumnCell( fixRect, DataCol, Column, State);

    end;

    end.


    سلام

    من از tms component استفاده كردم. بد نيست ولي سلول جاري رو ار حالت عكس دار خارج مي كنه.
    اين كد شما هم همينطوره ؟؟؟؟؟؟
    دوم اين كه نوشته ها روي عكس ميان يا نه؟؟؟؟
    ممنون.

    در ضمن لينك رو هم قبلا ديده بودم.
    آخرین ویرایش به وسیله carbon : سه شنبه 07 آبان 1387 در 00:11 صبح دلیل: غلط املايي

  4. #44

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    نقل قول نوشته شده توسط qazwsx مشاهده تاپیک
    سلام یه سوال دارم من یه DBGrid تو فرمم دارم که با دستورات sql از یه جدول یه جستجو رو نمایش میده حالا من میخوام تو این DBGrid ستون اول و سطر آخر رو بخونم باید چه کدی استفاده کنم
    يعني چي ستون اول و سطر آخر رو بخونيد.
    بيشتر توضيح بديد.

    براي سطر آخر ميتونيد از ADOQuery.last استفاده كنيد.
    منظور از ستون اول رو هم متوجه نميشم.

  5. #45
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    iran / bushehr
    پست
    29

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام من میخوام با انتخاب رکورد و زدن بر روی یک کلید اون رکورد رنگی شه در ضمن من از پارادوکس هم استفاده می کنم در ضمن اطلاعاتی که در این تایپک گذاشتید خوبه ممکنه این چیزی خواستم باشه در تایپیک اگه ممکنه linkاونو برام بذارید اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    با تشكر از دوستان كه مطالب مفيدي را در اختيار ما قرار دادند

    قبلا در مورد انتخاب تعداد خاصي از ركورد ها در دي بي گريد و ويرايش اطلاعات فيلد هاي اون بحث شد كه نتيجه خوبي هم داشت

    حالا موضوع اينه كه اگه بخواهيم تغييراتي در اطلاعات افراد انتخاب نشده بديم
    چكار بايد كرد؟

    مثال براي افرادي كه كاربر انتخاب ميكنه پروسه A و براي افراد انتخاب نشده پروسه B
    اجرا بشه .

    ممنون از توجه شما

  7. #47
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    iran / bushehr
    پست
    29

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام
    چرا اينجا كسي به سوال من جواب نمي ده اين سايت قبلا خيلي بهتر بود به سوال تمام كاربر ها جواب ميداد ولي الان نه من الان 2 هفته سوالمو توي تايپيك مربوطه و تايپيك جداگانه مطرح كردم ولي انگار نه انگار

  8. #48
    کاربر تازه وارد آواتار دکمه64
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    39

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    نقل قول نوشته شده توسط negarin5340 مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا اينجا كسي به سوال من جواب نمي ده اين سايت قبلا خيلي بهتر بود به سوال تمام كاربر ها جواب ميداد ولي الان نه من الان 2 هفته سوالمو توي تايپيك مربوطه و تايپيك جداگانه مطرح كردم ولي انگار نه انگار
    لطفا منتظر باشید من جواب سوالتون رو می دونم.

  9. #49
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    iran / bushehr
    پست
    29

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام
    من مي خوام يك ركورد را انتخاب كنم و با زدن بر روي يك buttonرنگ ركورد انتخابي عوض شه ممنون

  10. #50
    کاربر تازه وارد آواتار دکمه64
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    39

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام
    درمورد سوالتون:
    من درست نمی دونم برنامتون چطوری هست اما یکی از دو راه زیر رو می تونید انجام بدین:
    1) اگه رکورد های مورد نظر همشون دارای یک خصوصیت خاص هستند.مثلا همه این رکوردها که میخواهین رنگی بشه نامشون ali هست و باید هر رکوردی که نامش ali هست به رنگ قرمز باشند پس می تونید دستور زیر رو در خاصیت OnDrawDataCell اون DBGrid بنویسید:

    procedure TForm1.DBGrid1DrawDataCell(Sender: TObject; const Rect: TRect
    ;(Field: TField; State: TgridDrawState
    begin

    if TABLE1.FieldByName('NAME').AsString= 'ali' then
    ;DBGrid1.Canvas.Brush.Color:=clred
    ;(DBGrid1.Canvas.TextRect(rect,rect.left+2,rect.to p+2,field.AsString

    ;end

    با این کار همه رکورد هایی که فیلد نام آن ali هست به رنگ قرمز در می آیند و اگه رکورد جدیدی هم وارد جدول شود که فیلد نام آن ali هست ،آن رکورد نیز قرمز رنگ می شود.
    2) اما اگر این رکورد ها با بقیه رکوردهای جدول فرقی نمی کنند و کلید خاصی برای تشخیص آن وجود ندارد و باید خودتون مشخص کنید که کدام رکورد باید رنگش قرمز باشه،پس باید برنامتون رو طوری بنویسید که اگه یک بار دیگه وارد برنامه شدین اون رکوردهایی که رنگشون رو عوض کردین هنوز به همون رنگ باشند(برای همیشه).
    پس به نظر من بهتره که اول برای اون جدولتون یک فیلد جدید اضافه کنید مثلا به نام recordcolor و از نوع number باشه حال در برنامه تون دستور زیر رو در اون دکمه که گفتین بنویسید:
    ;(procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject

    begin



    ;TABLE1.edit


    ;TABLE1.FieldByName(' recordcolor').asinteger:=1


    ;Table1.post

    ;End
    و در خاصیت OnDrawDataCell اون DBGrid بنویسید:

    if TABLE1.FieldByName(' recordcolor').asinteger=1 then
    ;DBGrid1.Canvas.Brush.Color:=clred
    ;(DBGrid1.Canvas.TextRect(rect,rect.left+2,rect.to p+2,field.AsString

    همین.
    آخرین ویرایش به وسیله دکمه64 : پنج شنبه 21 آذر 1387 در 12:02 عصر دلیل: مرتب نبود

  11. #51
    کاربر تازه وارد آواتار دکمه64
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    39

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    یادم رفت بگم شما می تونید اون فیلد جدید رو که اضافه کردین رو مخفی کنید.تا تو برنامه معلوم نباشه.

  12. #52
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    iran / bushehr
    پست
    29

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    نقل قول نوشته شده توسط دکمه64 مشاهده تاپیک
    سلام
    درمورد سوالتون:
    من درست نمی دونم برنامتون چطوری هست اما یکی از دو راه زیر رو می تونید انجام بدین:
    1) اگه رکورد های مورد نظر همشون دارای یک خصوصیت خاص هستند.مثلا همه این رکوردها که میخواهین رنگی بشه نامشون ali هست و باید هر رکوردی که نامش ali هست به رنگ قرمز باشند پس می تونید دستور زیر رو در خاصیت OnDrawDataCell اون DBGrid بنویسید:

    procedure TForm1.DBGrid1DrawDataCell(Sender: TObject; const Rect: TRect
    ;(Field: TField; State: TgridDrawState
    begin

    if TABLE1.FieldByName('NAME').AsString= 'ali' then
    ;DBGrid1.Canvas.Brush.Color:=clred
    ;(DBGrid1.Canvas.TextRect(rect,rect.left+2,rect.to p+2,field.AsString

    ;end

    با این کار همه رکورد هایی که فیلد نام آن ali هست به رنگ قرمز در می آیند و اگه رکورد جدیدی هم وارد جدول شود که فیلد نام آن ali هست ،آن رکورد نیز قرمز رنگ می شود.
    2) اما اگر این رکورد ها با بقیه رکوردهای جدول فرقی نمی کنند و کلید خاصی برای تشخیص آن وجود ندارد و باید خودتون مشخص کنید که کدام رکورد باید رنگش قرمز باشه،پس باید برنامتون رو طوری بنویسید که اگه یک بار دیگه وارد برنامه شدین اون رکوردهایی که رنگشون رو عوض کردین هنوز به همون رنگ باشند(برای همیشه).
    پس به نظر من بهتره که اول برای اون جدولتون یک فیلد جدید اضافه کنید مثلا به نام recordcolor و از نوع number باشه حال در برنامه تون دستور زیر رو در اون دکمه که گفتین بنویسید:
    ;(procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject

    begin



    ;TABLE1.edit


    ;TABLE1.FieldByName(' recordcolor').asinteger:=1


    ;Table1.post

    ;End
    و در خاصیت OnDrawDataCell اون DBGrid بنویسید:

    if TABLE1.FieldByName(' recordcolor').asinteger=1 then
    ;DBGrid1.Canvas.Brush.Color:=clred
    ;(DBGrid1.Canvas.TextRect(rect,rect.left+2,rect.to p+2,field.AsString

    همین.
    سلام
    من همين كد رو نوشتم ولي متاسفانه كاري انجام نداد همون كد اول رو نوشتم من يك فيلد هم دارم كه در صورتي تيغه خراب باشه درون اون فيلد عبارت خراب درج مي گردد يعني من عبارت خراب را اونجا نوشتم اصلا هيچ كاري انجام نمي ده نمي دونم چي كار كنم

  13. #53
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    iran / bushehr
    پست
    29

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    procedure TForm2.DBGrid1DrawDataCell(Sender: TObject; const Rect: TRect;
    Field: TField; State: TGridDrawState);
    begin
    if form2.Table1.FieldByName('user').AsString= 'kharab' then
    DBGrid1.Canvas.Brush.Color:=clBlue;
    DBGrid1.Canvas.TextRect(rect,rect.left+2,rect.top+ 2,field.AsString);
    end;
    من اين كد رو نوشتم ولي در فيلد userركوردهايي كه kharab بود رو قرمز نكرد علت چيه؟

  14. #54
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    iran / bushehr
    پست
    29

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    ببخشيد آبي يا قرمز فرقي نمي كنه در كل رنگي نكرد

  15. #55
    کاربر تازه وارد آواتار دکمه64
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    39

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    من یه بار دیگه برنامه رو تست کردم.وبه یه نتیجه رسیدم:
    نمی دونم چرا ولی اگه روی dbgrid1 دوبار کلیک کنید و اون کادر Editing باز بشه نباید فیلد های جدول رو در اون add کنید. چون اگه این کار رو کنید دیگه کار نمی کنه(رنگی نمیشه).
    اگه خالی نیست همه رو انتخاب کنید و حذف کنید.

  16. #56

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    نقل قول نوشته شده توسط Hsimple11 مشاهده تاپیک
    به ادامه خواص کلی DBGrid می پردازیم :


    مشخص کردن منبع یک ستون

    در زمان اجرا شما میتونید خاصیت AssignedValues یک ستون بفهمید که آیا یک ستون DBGrid مقدارش رو از یک فیلد بدست میاره یا نه :

    DBGrid1.Columns[0].AssignedValues


    این خصوصیت که از نوع TColumnValue است Caption، رنگ، فونت و سایر ویژگیهای یک ستون را به ما میدهد. میتونیم تمام این خواص یک ستون رو با RestoreDefaults بصورت پیش فرض و اولیه در بیاوریم.


    ایجاد ستونهای ثابت (fixed)

    برای Customize کردن یک گرید در زمان طراحی برنامتون، باید ستونها رو ویرایش کنیم. برای اینکار از ویرایشگر ستونها استفاده میکنیم. دوبار بر روی خاصیت Columns یا خود DBGrid کلیک میکنیم تا ویرایشگر ستونها نشان داده شود. کلید Add را در ویرایشگر ستونها فشار دهید. یک ستون جدید ایجاد میشود. خاصیت FieldName را به فیلدی که میخواهید این ستون به اون وصل شه مقدار دهی میکنیم. Titlle و Caption ستون را تغییر داده و ویرایشگر را جهت ثبت تغییرات می بندیم.

    برای جابجایی ستونها هم در همین ویرایشگر ستونها، ستونها رو به دلخواه جابجا میکنیم.


    تعریف ستونهای جستجو

    اگر میخواهید ستونی یک لیست را از جدولی دیگه نشون بده، ابتدا باید یک فیلد جستجو تعریف کنید. بعد خاصیت FieldName را از ستون مورد نظر به اون فیلد جستجو مقداردهی کنید و خاصیت ButtonStyle را cbsAuto قرار دهید. هرگاه اون ستون انتخاب شود، یک لیست که محتویات آن از جدول جستجو می باشد نشان داده می شود.


    در پست بعد ادامه میدیم...
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    ببخشید میشه در مورد این مطلب آخر کمی (تعریف ستونهای جستجو)بیشتر توضیح دهید
    چون من تمام گفته های شما رو انجام دادم ولی نشد. البته در DBGridEh روی فیلد combo آمد ولی باز نمی شه.

  17. #57
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    iran / bushehr
    پست
    29

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    اينم يك كد كه آقاي حسين زاده برام گذاشتن منم براي شما مي ذارمش
    روی این خاصیت دوبار کلیک کنید و دستورات زیر رو بنویسید.

    اول DBGrid1رو انتخاب کنید

  18. #58
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    iran / bushehr
    پست
    29

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    هر كس مي خواد بگه تا براش كل فايل رو ايميل كنم

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    نقل قول نوشته شده توسط ariobarzan مشاهده تاپیک
    با تشكر از دوستان كه مطالب مفيدي را در اختيار ما قرار دادند

    قبلا در مورد انتخاب تعداد خاصي از ركورد ها در دي بي گريد و ويرايش اطلاعات فيلد هاي اون بحث شد كه نتيجه خوبي هم داشت

    حالا موضوع اينه كه اگه بخواهيم تغييراتي در اطلاعات افراد انتخاب نشده بديم
    چكار بايد كرد؟

    مثال براي افرادي كه كاربر انتخاب ميكنه پروسه A و براي افراد انتخاب نشده پروسه B
    اجرا بشه .

    ممنون از توجه شما

    از دوستان كسي در اين مورد راه حلي نداره؟

  20. #60

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    نقل قول نوشته شده توسط negarin5340 مشاهده تاپیک
    اينم يك كد كه آقاي حسين زاده برام گذاشتن منم براي شما مي ذارمش
    روی این خاصیت دوبار کلیک کنید و دستورات زیر رو بنویسید.

    اول DBGrid1رو انتخاب کنید
    --------------------------------------------------------------------
    ببخشید دستورات رو یادتون رفته بذارین.

  21. #61

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    نقل قول نوشته شده توسط negarin5340 مشاهده تاپیک
    هر كس مي خواد بگه تا براش كل فايل رو ايميل كنم
    -----------------------------------------------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله delafarin : سه شنبه 26 آذر 1387 در 10:19 صبح

  22. #62
    کاربر تازه وارد آواتار دکمه64
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    39

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    نقل قول نوشته شده توسط دکمه64 مشاهده تاپیک
    من یه بار دیگه برنامه رو تست کردم.وبه یه نتیجه رسیدم:
    نمی دونم چرا ولی اگه روی dbgrid1 دوبار کلیک کنید و اون کادر Editing باز بشه نباید فیلد های جدول رو در اون add کنید. چون اگه این کار رو کنید دیگه کار نمی کنه(رنگی نمیشه).
    اگه خالی نیست همه رو انتخاب کنید و حذف کنید.
    اما اگه شما حتما باید از کادر editingdbgrid1.columns استفاده کنید.مثلا برای فارسی نوشتن عنوان فیلدها.بهتره از یه روشی دیگه استفاده کنید:
    شما میتونید بجای اینکه روی dbgrid دوبار کلیک کنید که کادرediting باز بشه،روی table1 دوبار کلیک کرده تا کادر کوچکی(تیتر آن:form1.table1) باز شود، در آن کلیک راست کرده و گزینه add allfileds را انتخاب کنید تا تمامی فیلدهای جدول نشان داده شود. حالا هرکدام از فیلدها را انتخاب کرده و در پانل خصوصیات آن،خصوصیت displaylabel را انتخاب کرده و نام فارسی آن را تایپ کنید .برای وسط چین کردن اطلاعات درون جدول از خصوصیت alignment استفاده کنید.
    اگر فیلدها رو به فارسی نوشتین اما فونت آن مشکل داشت یا خواستید یه فونت دیگه داشته باشه ، dbgrid را انتخاب کنید ودر پانل خصوصیات آن،خصوصیت titlefont را انتخاب کرده که در آن می توانید فونت فیلدها را تغییر دهید.برای تغییر فونت اطلاعات درون جدول نیز می توانید از خاصیت font استفاده کنید.

  23. #63

    نقل قول: برخورد به مشکل: تعریف ستونهای جستجو -----------> نوشته شده توسط Hsimple11

    با سلام
    کاربر محترم و گرامی Hsimple11
    من خیلی احتیاج به مورد اشاره شده شما دارم و تمام موارد شما رو هم به صورت زیر انجام دادم می شه لطف کنید اشکال کار رو بگید.
    ابتدا یک دیتا ست جدا گذاشتم و اون رو ربط دادم به جدولی که می خواهم بعدا در combo بیاید بعد فیلد دیتا ستم که قرار است combo شود و به dbgrid وصل است
    lookupdataset آنرا به دیتا ست جدولی که قرار است در combo قرار بگیرد ارتباط دادم و lookupkeyfeild آنرا فیلدی که می خوام در combo باشد قرار دادم
    خاصیت بوتون استیل اون فیلد را روی قرار cdsauto دادم .ولی موقع اجرا combo ظاهر نمی شود .
    یعنی من قسمتی را کسر یا اشتباه کردم .
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    تعریف ستونهای جستجو -----------> نوشته شده توسط Hsimple11
    اگر میخواهید ستونی یک لیست را از جدولی دیگه نشون بده، ابتدا باید یک فیلد جستجو تعریف کنید. بعد خاصیت FieldName را از ستون مورد نظر به اون فیلد جستجو مقداردهی کنید و خاصیت ButtonStyle را cbsAuto قرار دهید. هرگاه اون ستون انتخاب شود، یک لیست که محتویات آن از جدول جستجو می باشد نشان داده می شود.

  24. #64

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    با سلام
    من ميخواهم براي كنترل وارد كردن اطلاعات در يك سل يك event بنويسم كه در صورتي كه اطلاعات وارد شده حائز شرايط نبود خروج از ان سل امكان پذير نباشد. كسي از دوستان ميتونه منو راهنمائي كنه
    با تشكر

  25. #65
    کاربر تازه وارد آواتار mr13668248
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    برازجوووون
    پست
    51

    رنگی کردن ردیف های یک dbgride

    اینو بنویس جواب میده 100%

    procedure TForm1.DBGrid1DrawColumnCell(Sender: TObject; const Rect: TRect;
    DataCol: Integer; Column: TColumn; State: TGridDrawState);
    var
    test1: Real;
    RowNo: Integer;
    farbe:TColor;
    begin
    with (Sender as TDBGrid) do
    begin
    if (gdSelected in State) then
    begin
    // Farbe für die Zelle mit dem Focus
    // color of the focused row
    Canvas.Brush.Color := clblue;
    end
    else
    begin
    // Zeile erfahren
    // get the actual row number
    rowno := ADOTable1.RecNo;
    // gerade und ungerade Zeilen ermitteln
    // odd or even ?
    test1 := (RowNo / 2) - trunc(RowNo / 2);
    // Zeile gerade…
    // If it’s an even one…
    if test1 = 0 then
    begin
    farbe := clSkyBlue
    end
    // …Zeile ungerade
    // …else it’s an odd one
    else
    begin
    farbe := $00FF80FF;
    end;
    Canvas.Brush.Color := farbe;
    // Font-Farbe immer schwarz
    // font color always black
    Canvas.Font.Color := clBlack;
    end;
    Canvas.FillRect(Rect);
    // Denn Text in der Zelle ausgeben
    // manualy output the text
    Canvas.TextOut(Rect.Left + 2, Rect.Top + 1, Column.Field.AsString);
    end
    end;

    ما در خدمتیم
    mr13668248@gmail.com

  26. #66

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام دوستان عزیز من در جدولم فیلدی از نوع Real دارم که به طور مثال در اون مقدار 15.69 ذخیره شده می خواستم بدونم چرا در DBgrid عدد 15.6899995803833 در صورتی که وقتی خود جدول رو در SQL باز می کنم همان 15.69 رو نمایش میده البته با نوع Float هم همینطور بود برای حل این مشکل باید چکار کرد که همان عددی که در جدول هست نمایش داده بشه؟

    با تشکر

  27. #67

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام كسي الان آنلاين هست من ي سوال فوري دارم جوابم رو بده؟

  28. #68

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    من مبتدي هستم مي خواهم با كليك روي عنوان ستون نام اصلي ستون رو به دست بياورم يعني بفهمم كه كاربر با كليك روي عنوان ستون روي كدوم عنوان ستون كليك كرده

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631
    آخرین ویرایش به وسیله SayeyeZohor : دوشنبه 05 فروردین 1392 در 14:57 عصر

  30. #70

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام خسته نباشین وقت بخیر
    اساتید محترم لطفا کمک کنید فردا باید تحویل بدم 5 نمره داره (یعنی 29 اردیبهشت 92)
    میخوام وقتی روی دکمه انجام کلیک میشه رکورد ها با هم جمع بشن یعنی اولی و اضافه کنه بعد همونو با بعدی جمع و الی آخر مثل ِ عکس
    خیلی گشتم موفق نشدم عاجزانه درخواست کمک دارم چون حرفه ای هم نیستم ممنون

  31. #71

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    این چه کاریه آخه؟
    یک قانون رو چند بار باید گوشزد کرد؟
    از طرفی کار شما چه ربطی به گرید داره؟
    نشستید نشستید شب تحویل اومدید اینجا انتظار دارید براتون کسی کاری انجام بده؟
    نکنید عزیز من
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  32. #72

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام دوستان امکانش هست
    یه سمپل کوچیک از قرار دادن عکس در بک گراند dbgrid بگذارید
    با تشکر
    یاعلی مدد

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام.
    کار سختی نیست. در مورد calculeted fields جستجو نمایید .

  34. #74

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    کار سختی نیست. در مورد calculeted fields جستجو نمایید .
    چه ربطی داره؟ مگر می خواد پشت هر فیلد عکس بذاره؟!!
    شما باید متدهای Paint رو OverRide کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  35. #75
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    14

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    درود دوستان
    میخوام alignment فقط یک ستون از datagridview رو left to right کنم. چیکار کنم؟
    مرسی

  36. #76

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    سلام.
    روی گرید دو بار کلیک کرده و تک تک ستونهایی رو که لازم دارید اد کنید و دیتای متصل بهش رو هم مشخص کنید.
    بر روی ستونی که می خواهید، در همین ادیتور کلیک کرده و آیتم های مربوط به title رو اصلاح کنید.
    در حالت ران تایم هم می تونید با داشتن اندیس یک ستون، همین کار رو براش انجام بدید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  37. #77
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    14

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    ممنون ، اما من می خوام alignment فقط یک ستون از gridview رو خودم به صورت دستی ( توو برنامه نویسی) LeftToRight کنم. چطور می شه؟

  38. #78

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    گفتم که بهتون. تست کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  39. #79
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    14

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    هر کاری کردم نشد. میشه یه نمونه واسم بنویسید لطفا

  40. #80

    نقل قول: همه چیز در مورد DBGrid

    ..........
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •