نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در استفاده از مقدار يک شئ مقدار دهي شده در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrpars
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    40
    پست
    161

    مشکل در استفاده از مقدار يک شئ مقدار دهي شده در زمان اجرا

    من کانکشنم رو در ستينگ موقع اجراي برنامه مقدار دهي مي کنم .
    حالا موقع استفاده از اون در جاهاي ديگه
    چطور بدون اينکه new کنم ميتونم ازش استفاده کنم
    (چون اگه new کنم مقدارشو از دست مي ده)
    يا بعبارتي چطور مي شه از مقدار يک شئ public در جاهاي ديگه بدون new کردن استفاده کرد
    در حاليکه در موقع اجرا مقدار دهي شده باشه
    جستجو کردم و خیلی هم دنبالش گشتم, لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: مشکل در استفاده از مقدار يک شئ مقدار دهي شده در زمان اجرا

    خوب شما چطور بدون اینکه اون رو new کنید به اون مقدار میدید که میخواهین بدون new کردن از مقدار اون استفاده کنید؟؟؟
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehrpars
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    40
    پست
    161

    نقل قول: مشکل در استفاده از مقدار يک شئ مقدار دهي شده در زمان اجرا

    من اونو می سازم و مقدار دهی می کنم
    مشکل در موقع استفاده از اونه در فرم یا کلاس دیگه
    وقتی از یک کلاس دیگه یا از فرم دیگه می خوام ازش استفاده کنم اگه new کنم مقدارشو از دست می ده و این طبیعیه چون یک آبجکت جدید واسم می سازه
    بدون new کردن هم به آبجکته دسترسی دارم ولی error
    Object null refrence میده

  4. #4

    نقل قول: مشکل در استفاده از مقدار يک شئ مقدار دهي شده در زمان اجرا

    شما از موضوع Single Instance استفاده کنيد
    به پست زير نگاه کنيد:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=116932

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehrpars
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    40
    پست
    161

    نقل قول: مشکل در استفاده از مقدار يک شئ مقدار دهي شده در زمان اجرا

    ممنون از sample
    مشکل حل نشد ولی حداقل موضوع جستجوی صحیح رو پیدا کردم, توی دلفی از این مشکلا وجود نداره ...
    من می گردم ولی اگه تونستید یک نمونه مفهوم تر واسم بذارید
    ساده ترش اینه که توی یک فرم یک public string رو مقدار بدم و توی یک فرم دیگه از این مقدار استفاده کنم , ... البته نه اینطور که مقدارو از فرم اول توی فرم دوم بریزم ( عکسشو می خوام یعنی درخواستو از فرم 2 بدم)

  6. #6

    نقل قول: مشکل در استفاده از مقدار يک شئ مقدار دهي شده در زمان اجرا

    اونتور که من فهميدم شما اساس کارتون رو روي فرم گذاشتين
    يعني همه چي توي فرمه و اين اشتباهه
    فرم فقط مربوط به Presentation Layer ميشه و شما بايد کلاسهايي رو بسازيد که ارتباط با داده رو برقرار کنه
    يک مثال ميزنم. فرض کنيد برنامه ي شما هم وب باشه هم وين. اونوقت ميخواين تمام مسايل مربوط به داده رو تو هر دو مدل بنويسيد؟
    براي اينکار يک Library بسازيد که کلاسهاي ارتباط با ديتابيس اونجا باشه
    اونوقت ميتونيد راحت تو اون کلاسها public static property تعريف کنيد و راحت از اونا استفاده کنيد بدون اينکه نياز به new کردن مجدد داشته باشيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •