نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشکال در ذخیره اطلاعات فارسی در sql server

  1. #1

    اشکال در ذخیره اطلاعات فارسی در sql server

    سلام دوستان
    من قبلا php کار می کردم و حالا بنا به ضرورت دارم رو یک صفحه asp.net کار می کنم . من به هیچ وجه از کنترل های خود ASP استفاده نکرده ام و فقط دستورات C#‎ رو در قسمتهایی که لازم بوده به کار بردم . یعنی اینکه از کنترل های استاندارد خود html استفاده کرده ام .
    حالا مشکلی که دارم اطلاعاتی که از صفحه ام و به صورت یونیکد می گیرم و به بانک اطلاعاتی SQL server می فرستم به صورت ؟؟؟؟؟؟؟ در بانک اطلاعاتی ذخیره می شه . فکر نمی کنم مشکل از صفحه باشه چون کاملا یونیکد هست و مشکلی از این نظر نداره . حالا می خواستم نظری به کد من بیندازین و ببینید که مشکل از کجاست :

    قسمت گرفتن اطلاعات ورودی به صفحه :

    // find input data : 
    string namefamily, edare, tel, kind, summary, title, body, send;
    namefamily = Request["namefamily"];
    edare = Request["edare"];
    tel = Request["tel"];
    kind = Request["kind"];
    summary = Request["summary"];
    title = Request["title"];
    body = Request["body"];
    send = Request["send"];


    و قسمتی که اطلاعات رو در دیتابیس ذخیره می کنم :

    string ConnectStr = "packet size=4096;user id=foobar;data source=fooip;persist security info=True;initial catalog=foobar;password=0";
    System.Data.SqlClient.SqlConnection sqlConnection = new System.Data.SqlClient.SqlConnection(ConnectStr );
    System.Data.SqlClient.SqlCommand sqlComm = new System.Data.SqlClient.SqlCommand();

    // query :
    string qu = "INSERT INTO tblContent(Author,Unit,Tel,Kind,Abstract,Title ,Body) VALUES('" + namefamily + "','" + edare + "','" + tel + "','" + kind + "','" + summary + "','" + title + "','" + body + "')";

    sqlConnection.Open();
    sqlComm.Connection = sqlConnection;
    sqlComm.CommandText = qu;
    sqlComm.ExecuteNonQuery();


    پیشاپیش متشکرم .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    در این مقاله که به صورت مهم در بالای بخش است توضیح داده ام :
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=14450

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute
    نوشته شده توسط odiseh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 20:13 عصر
  2. Link Server & Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  4. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •