نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نوشتن مستقیم روی LPT1

  1. #1

    نوشتن مستقیم روی LPT1

    :!: :idea: :!:
    به خروجی های کا مپیوتر بر اساس دفترچه MAINBORD کامپیوتر من نگاه کنید :idea:
    <span dir=ltr>
    1 14
    2 15
    . .
    . .
    . .
    13 26

    pin signal
    1 strobe-
    2 data bit 0
    3 data bit 1
    4 data bit 2
    5 data bit 3
    6 data bit 4
    7 data bit 5
    8 data bit 6
    9 data bit 7
    10 ACK-
    11 BUSY
    12 PE
    13 SLCT
    14 AutoFeed-
    15 ERROR-
    16 INIT-
    17 SLCT IN-
    26 N/C

    *Pin 18..pin25 are ground
    ************************
    </span>
    حال تابعی برای نوشتن :roll:

    procedure WriteLPT1&#40;WO&#58;word&#41;;
    const
    LPT1A=$378; &#40;*Address of LPT1*&#41;
    begin
    asm
    mov dx,LPT1A; &#40;*Assign address of lpt1*&#41;
    mov dx,WO;
    out dx,ax;
    end;

    end;




    و خواندن :shock:


    function ReadLPT1&#58;word;
    const
    LPT1A=$378; &#40;*Address of LPT1*&#41;
    var
    IW&#58;word;
    begin
    asm
    mov dx,LPT1A;
    in ax,dx;
    mov Iw,ax;
    end;
    ReadLPT1&#58;=iw;
    end;


    توجه:این توابع را میتوان هم در دلفی و هم در پاسکال استفاده کرد
    برای مثال
    اهممتر(ولتمتر) را به پایهای 2 و 25
    (data bit 0و ground)
    بزنید
    وبا دستور
    WriteLPT1($FFFF);
    ولتاژ حدود5+ ولت
    و با دستور
    WriteLPT1($0);
    حدود صفر ولت بخوانید
    توجه: برای قرار دادن یک پایه بخصوص فقط مقدار آن را 1 (یک) وبقیه را صفر قرار میدهیم و معادل آن را در مبنای 16 یا 10 به خروجی می فرستیم

    برنامه را برای پایهای مختلف چک کنید

    ************************************************
    :?: حال چه کسی می تواند اطلاعات بیشتری در اختیار بگزارد
    مثلاُ در مورد پاسخ به اینتراپت
    :?:
    منتظر حواب شما 8) 8) 8) 8) 8) 8)

  2. #2

    IO

    یک یونیت بسیار قوی و حرفه ای در این مورد وجود داره به اسم ZLPORTIO که میتونه در تمام ویندوزها استفاده کنید و همچنین به صورت Direct هم تنظیمش کنید !
    اینم سایتش http://www.specosoft.com

    ارادتمند مشاطان

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات ارسال شده LPT1 به USB ؟
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 22:11 عصر
  2. کار با lpt1 لطفا جواب دهید
    نوشته شده توسط mohseng در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 19 آبان 1386, 19:36 عصر
  3. ارسال LPT1 به usB
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 14:22 عصر
  4. ارسال و دریافت اطلاعات از پرت LPT1
    نوشته شده توسط hbi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1383, 22:42 عصر
  5. ارتباط با پورت LPT1
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 26 تیر 1382, 16:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •